Cam nicio piesa de pe album nu merge remixata. Poate doar Nu-i Loc De Joaca (dar sa se bazeze pe 2-3 versuri de acolo si sa pastreze un pic din negativul original). Adica mai mult sa se faca o piesa dubstep care sa sampleuiasca Nu-i Loc De Joaca
@Megiddo: deoarece Kazi Ploae si Specii (si altii) au mai avut piese cu influente dubstep? Bine, ei au avut mai multe influente, dubstep-ul nefiind asa relevante.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
da, ma refer la sound, negative aici, trebuia sa specific. ma refer la "influente", unii vad dance-ul ca viitor, altii dubstep-ul, altii take it back to the old school, plm.
pana acum, din ce am ascultat eu, doar Kazi si Specii au facut ceva OK combinand genurile (si Del cu Silent Strike, care la randul lui nu e chiar dub).
suna blana repul pe dubstep, orice as zice voi. ma rog. remixul lui bong e cam aiurea. adica, nu mi se pare ca se potriveste foarte ok cu vocea. si nu-i mai ziceti dub in plm. dub-dubstep genuri diferite desi inrudite asa. sa verificati asta: Wu-Tang Meets The Indie Culture Vol. 2: Enter The Dubstep.
nu stiu daca e viitorul repului, dar nu strica un crossover asa. sa mai auzim si noi ceva nou. eu m-am saturat de the same old shit.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
sa mai auzim si noi ceva nou. eu m-am saturat de the same old shit.
Pai da. Liric vorbind e greu sa aduci ceva nou. S-a cam vorbit despre tot si toate. Si in timp lumea o sa se sature de aceleasi teme abordate pe aceleasi beat-uri. Momentan treaba asta cu influentele dubstep e noua si uneori iese chiar bine.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Daca lumea o sa se sature sa asculte real hiphop atunci sa asculte altceva!
"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
nu vreau sa ma contrazic aiurea, dar daca folosesti timp de ani intregi aceeasi reteta pentru a face un lucru la un moment dat devine plictisitor. vezi si tu ce sound avea rep-ul prima data cand a iesit si cum s-a schimbat acel sound de-a lungul anilor. ce e real hip-hop pana la urma? cel facut in anii 80, cel facut in anii 90, cel facut in anii 00? nu exista plm real hiphop. acum nu zic sa faca omu muzica intr-un fel ca asa e la moda, faci ce simti pana la urma. dar nu e rau sa experimentezi si cu alte genuri.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."