BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

DaKaR
tanar

Post by DaKaR »

dap.....o filmare de aia ar spune multe...dar in fine...
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

DaKaR wrote:Fratii mei,dar de ce sa nu se puna filmarile,se tem unii battle mc ca o sa se descopere ca au castigat pe nedrept??
Dupa ce ca avem atatea probleme,e pur si simplu un deliciu sa vedem un idiot ca tine ca pune o asemenea intrebare...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Lyrical.Mesiah
adevarat sa mor de nu

Post by Lyrical.Mesiah »

BRUGNER_okocha wrote:apropos de Basarabia - pamant romanesc, cine s-a uitat la TV la Antena 1, la emisiunea aia unde au desfiintat acest eveniment, cum ca "toti hip hop-erii analfabeti serbeaza ziua limbii romane". Vreau sa aflu numele labagiului care realizeaza emisiunea.
Probabil pt ca cineva urla Muie Garda....si altcineva a inceput sa se ia de garda? si sa scandeze diferite kestii care nu erau necesare.....cine stie...poate daca se comportau si ei ca niste persoane normale....nu eram numiti in felu asta.........

PS: 10x Verita Saga - Paul a arso bine rau kiar mai bine dekat restu.....si a facut si atmosfera...si la ei si travka lumea a cerut bis....
Image
DaKaR
tanar

Post by DaKaR »

Fiecare are probleme....pe tine ce?Te-a parasit iubita din cauza summer jamului?? :o
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Oameni ca tine n-ar trebui sa posteze pe forumuri.
DaKaR
tanar

Post by DaKaR »

pai frate ca un om care a participat la battle summerjam n-am dreptul sa vad filmarile????ia uite ma ...nu stiam ca voi controlati tot...fagotilor!
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

DaKaR wrote:pai frate ca un om care a participat la battle summerjam n-am dreptul sa vad filmarile????ia uite ma ...nu stiam ca voi controlati tot...fagotilor!
prietene vezi cum te exprimi ... ca nu cred ca am copilarit impreuna. ia filmarile si vezi-le . eu am cerut sa nu fie facute publice. am eu motivele mele. daca tu crezi ca motivele sunt musamalizarea marei conspiratii de la battle. sanatate
muie copos
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Daca ai fi citit paginile anterioare,ai fi inteles motivul pentru care Kombat i-a rugat pe cei care au filmat sa nu puna filmarile la download....
tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

http://youtube.com/watch?v=X3LmfVfsOxI

se pare ca cineva a pus totusi filmari de la eveniment. :) cata lume a fost.
Lish
tanar

Post by Lish »

poate nu o fi locu meu sa comentez, eu am venit din focsani la jam si nu ma plang deloc de scarificiile care le-am facut, s-a meritat cu varf si indesat, dar totusi am reusit sa vin numai in seara a 2a :)
minte-ma
nostradamus
fratele meu tu esti baiat

Post by nostradamus »

ce oameni...poate si eu daca as fi fost in juriu as fi ales alt castigator dar totusi...chiar nu stiti sa pierdeti?? plm...faptu ca nu castigi un concurs de battle iti va distruge cariera? eu zic ca ar trebui sa te ambitioneze ca mc (oricare ai fi tu acela) ca anul viitor sa fii castigator incontestabil
oldwacky
tanar

Post by oldwacky »

bine ma k makr ai reusit sa ajungi ...eu as fi vrut sa vin dar d c sa mint si sa zic k nu am avut bani si altele nu m-a lasat mama .. :)) ... :D si a zis k ink nu am 18 ani ....si poate nici bani nu aveam ...sa vin din falticeni pana la bucale ... ;)
"Never let the fear of striking out keep u from playing the game"
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

dar mai dati-l in slbz de battle...cred ca e cel mai putzin important aspect din tot summer jam-ul....
ste faaan
serios, sunt ok

Post by ste faaan »

tzele wrote:http://youtube.com/watch?v=X3LmfVfsOxI

se pare ca cineva a pus totusi filmari de la eveniment. :) cata lume a fost.
eu am filmat asta. dupa care am fost in culise si am facut-o posta pe lil'kim impreuna cu kanye, dmx si diddy.

cred ca ma suparam si eu daca veneam din falticeni ca sa nu castig nimic la beatăl...
Image
TheG
fratele meu tu esti baiat

Post by TheG »

Ma sincer n-am citit chiar toate cele 49 de pagini pe subiectul asta si intreb doar din curiozitate nu din protest. De ce nu e voie sa se puna filmarile? ceva legal sau..?
Dubiooos!!!

Image
Post Reply