BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
- Lyrical.Mesiah
- adevarat sa mor de nu
Probabil pt ca cineva urla Muie Garda....si altcineva a inceput sa se ia de garda? si sa scandeze diferite kestii care nu erau necesare.....cine stie...poate daca se comportau si ei ca niste persoane normale....nu eram numiti in felu asta.........BRUGNER_okocha wrote:apropos de Basarabia - pamant romanesc, cine s-a uitat la TV la Antena 1, la emisiunea aia unde au desfiintat acest eveniment, cum ca "toti hip hop-erii analfabeti serbeaza ziua limbii romane". Vreau sa aflu numele labagiului care realizeaza emisiunea.
PS: 10x Verita Saga - Paul a arso bine rau kiar mai bine dekat restu.....si a facut si atmosfera...si la ei si travka lumea a cerut bis....

- Bazooka Joe
- trendy guy
prietene vezi cum te exprimi ... ca nu cred ca am copilarit impreuna. ia filmarile si vezi-le . eu am cerut sa nu fie facute publice. am eu motivele mele. daca tu crezi ca motivele sunt musamalizarea marei conspiratii de la battle. sanatateDaKaR wrote:pai frate ca un om care a participat la battle summerjam n-am dreptul sa vad filmarile????ia uite ma ...nu stiam ca voi controlati tot...fagotilor!
muie copos
-
- spre 5000 de posturi, e ok
http://youtube.com/watch?v=X3LmfVfsOxI
se pare ca cineva a pus totusi filmari de la eveniment.
cata lume a fost.
se pare ca cineva a pus totusi filmari de la eveniment.

-
- fratele meu tu esti baiat
ce oameni...poate si eu daca as fi fost in juriu as fi ales alt castigator dar totusi...chiar nu stiti sa pierdeti?? plm...faptu ca nu castigi un concurs de battle iti va distruge cariera? eu zic ca ar trebui sa te ambitioneze ca mc (oricare ai fi tu acela) ca anul viitor sa fii castigator incontestabil
bine ma k makr ai reusit sa ajungi ...eu as fi vrut sa vin dar d c sa mint si sa zic k nu am avut bani si altele nu m-a lasat mama ..
) ...
si a zis k ink nu am 18 ani ....si poate nici bani nu aveam ...sa vin din falticeni pana la bucale ... 

"Never let the fear of striking out keep u from playing the game"
- ste faaan
- serios, sunt ok
eu am filmat asta. dupa care am fost in culise si am facut-o posta pe lil'kim impreuna cu kanye, dmx si diddy.tzele wrote:http://youtube.com/watch?v=X3LmfVfsOxI
se pare ca cineva a pus totusi filmari de la eveniment.cata lume a fost.
cred ca ma suparam si eu daca veneam din falticeni ca sa nu castig nimic la beatăl...