2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Re: 2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao

Post by Suzy »

Pascall wrote:
Suzy wrote:astia au ceva cu stanley kubrick :lol: e ok albumul..adica nu cred ca o sa-l mai ascult vreodata..poate doar asa, cateva piese. productia e smechera.
aforic e cel mai tare pe albumul asta.

esti prost
de ce coae?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Pascall
fratele meu tu esti baiat

Post by Pascall »

Suzy wrote:
Pascall wrote:
Suzy wrote:astia au ceva cu stanley kubrick :lol: e ok albumul..adica nu cred ca o sa-l mai ascult vreodata..poate doar asa, cateva piese. productia e smechera.
aforic e cel mai tare pe albumul asta.

esti prost
de ce coae?
de ce nu ?
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Fiindca nu iti place 2012. Cel mai hip hop proiect de dupa '89.
Fiindca nu il consideri pe Aforic regele neincoronat al *ahem* undergroundului romanesc, ci doar okay.
Fiindca nu o sa asculti un album fad si plictisitor de inca n ori.
Pascall

Post by Pascall »

Chewbacca2 wrote:Fiindca nu iti place 2012. Cel mai hip hop proiect de dupa '89.
Fiindca nu il consideri pe Aforic regele neincoronat al *ahem* undergroundului romanesc, ci doar okay.
Fiindca nu o sa asculti un album fad si plictisitor de inca n ori.
tu ?
i.unltd
dimineata verific forumu

Post by i.unltd »

ba pascal, dupa a 10-a mai erau inca 2 clase pana la terminarea liceului
MCBecks

Post by MCBecks »

Lasa-l ba pe Pascal ca mai are inca 3 clase pana la a 10-a. Se relaxeaza acuma cat mai poate, ca la toamna intra si el in a 7-a si o sa-i fie mai greu ca incepe geometria!
Si te rog mult sa nu-l enervezi ca vine dupa tine la Craiova cu baietii de la CIA si iti rupe picioarele! Nu uita ca el sub pantaloni are niste BOXERI!
mardimezar
tanar

Post by mardimezar »

Shadowms wrote:eu nu am nevoie de niciun link nu vreau sa-l piratez imi astept comanda , da voi ma faceti din ce in ce mai curios
2012speeeeeeeeeeeeeeeeee
tot respectul prietene

kubrick e deliciul lui subsapte , de acolo sa i se traga simbolismul liric? :?:

albumul e "fad" in acceptiunea celor ce vad dex'ul "gros". de acord ca lirica este in totala discordanta cu mediul in care se propaga mesajul si chiar si cu canalul prin care se propaga. Dar de la a spune ca nu e pe gustul tau pana la a spune ca este F A D este loc de multa ignoranta (ca tot va place cuvantul) . E ceva neasteptat , e ca si cum la perchezitie s-au gasit asupra unui gangster 4 carti si 2 dictionare prietene sau invers .

in plus pentru mintea multor pusti va starni cultura , doar pentru ca mesajul este ferecat bine de tehnici lingvistice superioare . Adica (ma simt dator) pustanul v-a auzi x cuvinte pe care nu le stie , si exista sansa ca el sa deschida dex'ul online ;) . Daca acest eveniment se va intampla (si se va intampla) suntem in progres, ceea ce inseamna ca baietii din spatele lui 2012 au facut deja mai multe pentru tine si societatea in care traiesti.

cata inspiratie iti poate da un prost care iese din fad.
d i s t r u c t i v
mardimezar
tanar

Post by mardimezar »

MCBecks wrote:Lasa-l ba pe Pascal ca mai are inca 3 clase pana la a 10-a. Se relaxeaza acuma cat mai poate, ca la toamna intra si el in a 7-a si o sa-i fie mai greu ca incepe geometria!
Si te rog mult sa nu-l enervezi ca vine dupa tine la Craiova cu baietii de la CIA si iti rupe picioarele! Nu uita ca el sub pantaloni are niste BOXERI!
neasteptat , baietasul este in anul 2 de facultate

iar tu prietene , daca nu deschideai gura puteai sa ramai o enigma pentru restul.acum e clar , esti prost , iar "glumitele" reflecta aceasta stare de lucruri. Ai putea sa incerci o apropiere de Pascal, aveti multe in comun in aceasta situatie
d i s t r u c t i v
mardimezar
tanar

Post by mardimezar »

MCBecks wrote:Bineinteles, odata cu aparitia albumului au aparut si haterii care ne spun cat e de slab, insa in cazul acestui album nu exista 'slab', ci exista "imi place", sau "nu imi place"
echivalenta imi dicteaza sa iti acord dramul de respect pe care il meriti pentru aceasta fraza.este un indiciu ca ai fost obisnuit cu bunul simt acasa.
d i s t r u c t i v
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

2 chestii imi placeau mai mult inainte
Bucata lui adn [ sherpii ] de pe ape tulburi , prima varianta suna mai bine
La fel cu chaos theory , suna excelent inainte. Negativele erau mai marfa la prima varianta.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

^adevarat.
Dani
Mitică

Post by Dani »

Pilu wrote:2 chestii imi placeau mai mult inainte
Bucata lui adn [ sherpii ] de pe ape tulburi , prima varianta suna mai bine
La fel cu chaos theory , suna excelent inainte. Negativele erau mai marfa la prima varianta.
si inca ceva daca era intr-o piesa bagata toata bucata din "sherpii" era magnific,este la superlativ orice rima/vers dupa piesa aia :bow:
nici mie nu-mi place afo pe multe piese doar pe vreo 5-6 insa bucata cu refenu de pe noi suntem oameni ii iarta tot.
MCBecks

Post by MCBecks »

mardimezar, nu imi place sa intru in polemici pentru nimicuri cu cineva despre care nu stiu nimic, insa spre deosebire de Pascal care intra in anul 2 de facultate, eu deja am terminate 2 facultati, deci oricat m-as stradui nu pot sa cobor sub nivelul lui, decat deca jucam limbo.
bogdanovski
spre 5000 de posturi, e ok

Post by bogdanovski »

inapoi la Kierkegaard!
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.
MCBecks

Post by MCBecks »

Inapoi la album, Chimie rupe! Am ascultat astazi de 30 de ori cel putin bucata lui Chimie...
Post Reply