o-hooo:))da nu trebuie sa suferi din cauza astaIustin wrote:nu.nu e asa simplu.nu e vorba de ascultat.ca nu ascult.e vorba ca astfel de specimene exista in primplanul acestei lumi si turma da din cap.nu vreau sa inchid ochii ca maximilian sa dispara.vreau sa dispara.diferenta.maximilian&co sunt pe acelasi palier cu adrian cristea botezatu lady gaga si tot ce e la televizor in general doar ca ei sunt repari.si ce daca sunt repari ii bagam in hora lumea danseaza fericita lumea merge mai departe.daca intrebi un pustan daca asculta maximilian si va spune da si daca il mai intrebi ce altceva asculta si iti va spune niste yna myna gina lulu ciuku voltaj ar trebui sa te puna pe ganduri.stiu ca asta nu se intampla cu voi caci e bine sa nu prea gandesti.e bine asa cum e.bitu merge bine rime IARBA mare paranghelie.daca pe acelasi pusti il intrebi de michelangelo, donatelo, rafaelo si leonardo iti va spune ca sunt testoasele ninja.si asta este trist.dar la modul...foarte trist.e bezna tare dar lumea e fericita avem iar spice shopuri si centrul vechi arata ca o piata din ferentari peste care am trantit niste vitrine bine luminate.maximilian o sa dispara intr-un an si o data cu el si restu dispare si viata voastra si tragand linie da cu minus.am fost fan parazitii si suie paparude mai copilule sa nu uiti asta...iti las in testament cd-ul meu original cu guess who si ala o sa spuna...cine p*** mea sunt astia senilule?!nu sunt nimeni.sunt niste morti.ca si voi.

nu-s copil,stai pe burta