VIIIIIIIIIIIIIIN !!!!!!!!!!!!!!! adica SPERRRRR baaaa am furat baniii de la tata sa vinnnn tre sa vin...am promis k vin la lansare la compliatie..si n-am venit...sa-mi fie rusineeee..macar aici sa ajunggggg !!!!
Am inaintat in Hip-Hop cu expresia " ma doare-n pula" sunt un pericol social...de prima clasa, nu de prima mana !
deci..ptr cine intereseaza...(cei din cta) - avem tren de dus la 19:50 ..ajungem la 22:44 (e accelerat) ...si de intors la 05:28 si ajungem la 8:20 (rapid-sageata cred) ! astept amatori...! k n-am chef sa merg singura pe tren ( nu pot sa plec mai devreme:D) ....
Am inaintat in Hip-Hop cu expresia " ma doare-n pula" sunt un pericol social...de prima clasa, nu de prima mana !
CapsunICa wrote:deci..ptr cine intereseaza...(cei din cta) - avem tren de dus la 19:50 ..ajungem la 22:44 (e accelerat) ...si de intors la 05:28 si ajungem la 8:20 (rapid-sageata cred) ! astept amatori...! k n-am chef sa merg singura pe tren ( nu pot sa plec mai devreme:D) ....
( si eu ce sa fac kombi ? sa suflu`n tren sa ajunga mai rpd...dupa ce ca ma chinui si eu sa vin ..ptr o seara de distractie..ca aici in cta...concertele au ajuns seci rau ..pe cine pierd pana ajung ?... ia zi..cine canta pana atunci?