Puya
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
Re: Puya - Vestul Salbatic
si mai demult tot pentru bani o facea doar ca atunci s-a intamplat ca moda sa fie altfel.
Asa-i. Le genul asta negativul ar trebui sa faca orice dar sa nu te adoarma.Suzy wrote:ce dracu e original? ca e SUPER plictisitor. negative mai smechere are inna in plm.Megiddo wrote:macar negativul are ceva "original" - sunetul difera putin de ce "traditional" pt genul astaKashim wrote:Imaginea aia zici ca-i coperta unui CD cu manele. Trupa Trupelor?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
creTzu wrote:si mai demult tot pentru bani o facea doar ca atunci s-a intamplat ca moda sa fie altfel.
98: cu 3 sud est pe refren si edi schneider la butoane
acum:
09: cu kamelia pe refren si george hora la butoane
e o mare diferenta, atat la versurile care pe piesele vechi par zise din suflet, cat si la sound, instrumental, orice.
cand era tanar e clar ca punea mai mult suflet, acum s`a sictirit...
- Clockwork1
- serios, sunt ok
Da da mult suflet pe versurile si negativu' lu' 2pacNskY wrote:creTzu wrote:si mai demult tot pentru bani o facea doar ca atunci s-a intamplat ca moda sa fie altfel.
98: cu 3 sud est pe refren si edi schneider la butoane
acum:
09: cu kamelia pe refren si george hora la butoane
e o mare diferenta, atat la versurile care pe piesele vechi par zise din suflet, cat si la sound, instrumental, orice.
cand era tanar e clar ca punea mai mult suflet, acum s`a sictirit...

- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
genul ala prindea atunci marian
crede-ma ca stiu despre ce-i vorba. oamenii care asculta acum toate astea atunci ascultau si la familia ca era la moda. nu era nevoie sa schimbe genu. era deja NOU. oamenii vor nou.

- Kaen Shine
- Shiftee
si acum intrebarea inevitabila: ce plm cauta asta la hiphop romanesc?
nu, serios.

nu, serios.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
-
- spre 5000 de posturi, e ok
ba eu v-am zis ca e faza cu iluminati la mijloc ...vezi dmx, ice cube astia ...si cu puya e la fel
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
cu siguranţă
Gandind pe logica asta, si facand o paralela in alt domeniu, e si mai mult suflet pe versurile lui Baudelaire...Clockwork1 wrote: Da da mult suflet pe versurile si negativu' lu' 2pac![]()
Dar ca sa nu se piarda esenta --->
6 Grade
Nu cred ca Puya la 18-19 ani stia sa studieze piata muzicala din Romania si sa vada ce trebuie sa faca sa fie in trend. A avut sansa sa cante in deschiderea concertelor Mafia si norocul caselor de discuri care atunci erau mai receptive la hip-hop si datorita vanzarilor, acesta fiind un gen muzical care a prins la multi dintre tinerii acelor ani. A cantat muzica ce il reprezenta atunci pe el ca om, iar acum .......se pare ca face acelasi lucru.creTzu wrote:genul ala prindea atunci mariancrede-ma ca stiu despre ce-i vorba. oamenii care asculta acum toate astea atunci ascultau si la familia ca era la moda. nu era nevoie sa schimbe genu. era deja NOU. oamenii vor nou.

Cei care asculta acum muzica asta de radio se incadreaza probabil in intervalul 12-30 ani si prefera sa aiba totul de-a gata, sa nu isi piarda din timpul lor "pretios" ca sa stea sa caute alte piese care poate mai si transmit ceva dar nu au sound-ul asta "catchy". Iar cei care acum au 18 ani si l-au descoperit pe "Puya hip-hopperul" crezi ca ascultau La Familia in '98?
Oricum, piesa de fatza e un cacat total, o amestecatura de stiluri din care nu a iesit nimic bun. Parca vad ca o sa prinda in draci si o va asculta lumea la mare vara asta. Pur si simplu mi se pare ca trebuie sa fie ignorant in cel mai urat mod posibil ca sa stai sa asculti radio si sa auzi aceleasi melodii de cacat din 20 in 20 min.
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
Of. Ce pula mea e asta?

"Oops, eroare"Suzy wrote: andreea balan.....ce piese ok a avut?

-
- dimineata verific forumu
ceva bun de la Puya