Sisu - Jurnal de Vacanta 2008-2011 (2012)
Re: Sisu - Jurnal de Vacanta 2008-2011 (2012)
Poate ca nu este el ma.. ce sariti ca arsi si voi acum
pt ca sisu a crescut in cartier si nu avea internet si nu stie cum merge treaba pe aicirage wrote:da, ala e intr-adevar un comentariu cretin, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l scoti pe interval. din cate stiu sisu e foarte de treaba, nu stiu de ce se ia asa cu toti retardatii de pe net.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
E ca si cainii astia maidanezi ( vorba lu dan badea ) . Astia n-au avut televizor sa vada la Cezar si cainii cum sta treaba...
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- AlexDodi
- fratele meu tu esti baiat
Care piesa ? 

mie imi place povestea clipului.DiNO wrote:Tare piesa!
Imi place.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Sisu e un fel de 2pac. A scos cateva albume in timp ce era la bulau. In fine, nu este relevanta perioada.NskY wrote:1996-2014 aproape... exagerez enoooormG-MONEY wrote:sincer mi se rupe de cati ani face sisu muzica. Putea sa faca si de 35 ca Holograf (desi exagerezi enorm cu 20 de ani)
rage, nu despre aia e vorba aici... reciteste commentul aluia "esti mare bagabont.. ti-ai pus ochelari". hai frate cu o parere relevanta despre muzica daca tot vrei sa fii smecher.

rage wrote:ce bine ar fi daca i-ar ridica toti in slavi si le-ar spune lumea numai de bine. cred ca tuturor li s-a urat cu binele: fanilor pe de o parte pentru ca prea muti artisti le permit prea multe si unor anumiti artisti pe de alta parte pentru ca sunt obisnuiti numai cu laude si sar de cur in sus cand le spune unul "ba - melodia e de c***t".
si, ca sa fiu putin pe langa, astia care scot cd-uri fara timbru ar fi bine sa spuna mersi daca vand si doua bucati.
bă fiți serioși cu alex velea. îl aud involuntar în fiecare dimineață la radio
e mare foială în club
mare bairam
fac duș sunt fresh
DUTEMPULAMEAALEXVELEA
e mare foială în club
mare bairam
fac duș sunt fresh
DUTEMPULAMEAALEXVELEA
-
- fratele meu tu esti baiat
Hai ca daca tot e smechereala sa va zic si eu care-i duma: am fost la concert HaarpCord in Vama pe 7 septembrie (Dragonu' zicea ca e "ultimu' concert din vara asta") si Sisu a bagat o acapella, probabil de pe noua piesa, nu stiu sigur. Imi aduc aminte ca incepea asa "fac un dus, ma sterg cu un prosop de plus". Asa ca terminati cu toate barfele astea, da? Ca artistii se completeaza reciproc.
Si inca ceva: pe 10 noiembrie iese "Ziua intai" de la Haarp Cord (Stres, Sisu si Dragonu').
Si inca ceva: pe 10 noiembrie iese "Ziua intai" de la Haarp Cord (Stres, Sisu si Dragonu').
\\o \o/ o//
-
- Arhistrateg nebiruitul
Fuck y'all, piesa e pizdă. O fi plăcerea mea vinovată, nu ştiu, dar chiar îmi place. Şi-mi place şi bucata lui Velea, deşi se vede că a epuizat dicţionarul de rime pentru bucata aia. 

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
fac un dus si ma sterg cu proasoape de plus. yeah! 

commenturile sunt priceless
suna bine piesa. va luati degeaba de velea.

suna bine piesa. va luati degeaba de velea.
coincidence? i think not.

imi place negativul piesei.

imi place negativul piesei.