KST, Funktastics si A.N.V. + DJ Contest
Moderator: dan
-
- Splashinator
-
- /\/\/\/
-
- tanar
-
- Splashinator
eu imi bag pula...ca de 10 minute incerc sa pun capacu la un telefon si nu reusesc ca imi tremura mainile si ma doare capu 
care am ragusit aseara ... rau de tot ... super tare pogo-ul... mie personal mi-a placut menthoru care era aruncat p acolo ca un titirez...
frumos concertul... lex s-a auzit incet dar nu stiu daca era din cauza lui sau a microfonului...
foarte tare piesa celor de la Funktastics cu Sonia si Aforic ... beatul este cel de pe site parca...
KST ....
... KST e KST ... fara cuvinte..
un mare "FLEOSHC" pentru toti care au fost acolo ... io inca ma resimt

care am ragusit aseara ... rau de tot ... super tare pogo-ul... mie personal mi-a placut menthoru care era aruncat p acolo ca un titirez...
frumos concertul... lex s-a auzit incet dar nu stiu daca era din cauza lui sau a microfonului...
foarte tare piesa celor de la Funktastics cu Sonia si Aforic ... beatul este cel de pe site parca...
KST ....

un mare "FLEOSHC" pentru toti care au fost acolo ... io inca ma resimt
99.9%
-
- adevarat sa mor de nu
-
- /\/\/\/
deci a fost rupere ... bine ca m-am bagat doar putin la pogo ca plecam cu ochelarii in bucatzi ... mai stateam si langa fatpestele de preacher
deci frate...nu ma asteptam sa fie asa...a fost foarte tare ... atmosfera foarte tare ... oameni super ok ... foarte tare...
asa..le multzumesc pestilor ... se stiu ei ... sorry pt prestatzia mea
sorry koma ca era sa te strivesc ... akolo cand coboram scarile ...iar tu foarte calm si politicos te-ai prezantat " koma " ... eu sincer ma asteptam sa ma injuri..dupa ce-am picat peste tine
mi-a luat si dox interviu dar sa mor de mai stiu ce i-am zis ... mama lui de stejar
... e bai rau cu copacii masii...prea multzi copaci
..
si apropo am 16 nu 15 ... va rog eu frumos
multzumesc publicului ... m-am simtit chiar bine...iar daca nu eratzi asa de degajatzi probabil...eu ma balbaiam...ca sasa aveam emotzii ...
frateee nu se mai oprea narcotic..vroiam sa cant si eu refrenul singur...asta baga in continuu...frateeee rupe omu .
rappy tu ai ajuns acasa ? esti viu ma ? o surpriza foarte placuta la concert...

deci frate...nu ma asteptam sa fie asa...a fost foarte tare ... atmosfera foarte tare ... oameni super ok ... foarte tare...
asa..le multzumesc pestilor ... se stiu ei ... sorry pt prestatzia mea

sorry koma ca era sa te strivesc ... akolo cand coboram scarile ...iar tu foarte calm si politicos te-ai prezantat " koma " ... eu sincer ma asteptam sa ma injuri..dupa ce-am picat peste tine

mi-a luat si dox interviu dar sa mor de mai stiu ce i-am zis ... mama lui de stejar

si apropo am 16 nu 15 ... va rog eu frumos

multzumesc publicului ... m-am simtit chiar bine...iar daca nu eratzi asa de degajatzi probabil...eu ma balbaiam...ca sasa aveam emotzii ...
frateee nu se mai oprea narcotic..vroiam sa cant si eu refrenul singur...asta baga in continuu...frateeee rupe omu .
rappy tu ai ajuns acasa ? esti viu ma ? o surpriza foarte placuta la concert...