Most influential MC!

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Most influential MC?

Biggie
11
9%
Chuck D
5
4%
Nas
17
14%
TuPac
28
24%
Rakim
29
25%
Krs-One
28
24%

Total votes: 118

sunrah
.

Post by sunrah »

Jove wrote:Dupa parerea mea Tupac Shakur e cel mai influentabil MC
:lol:
you just never know when you're living in a golden age.
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

mda... :lol: influentator excuse me.... :roll:
Image
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

Hahahah... e de plans bah. :roll:
Cred ca intre optiuni ar fi putut intra si Eazy-E.
adapter
moderator astea

Post by adapter »

da apropo de influentiabilitate, ca un offtopic: Uzzi in un 2 si 3 de zero zicea "multumesc Dumnezeului meu Eazy-E" si arata un album d'a lu' Ice Cube :)
Ate
tanar

Post by Ate »

TuPac
Sinceritatea-i legatura superma dintre suflete!
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

Observ ca lumea a votat cu.. altceva, nu cu mintea. Cum se face ca Big are doar 4 voturi si e la coada clasamentului? Chiar asa or sta treburile si in realitate? :?
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

big nu prea a influentat artisti....si in state big e vazut ca un rappr bun si atat. :roll:
Image
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

fals
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

ok tu stii mai bine pace.
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Depinde la ce nivel ne referim la "Most INfluential MC",ca la nivel de beaturi si de experienta Rakim e pe primul loc,el l-a invatat si pe 2pac sa cante...el a creat beaturile oldskool....si este unul din promotorii rapului....
Dar daka vbim la nivel mondial,2pac este cel mai "influensial"...pentru ca s-a facut cunoscut prin muzica lui,prin versurile lui,prin felul de a pune problema si prin realitatea pe care o evoca in versuri...si mai ales prin timbrul lui vocal perfekt pentru asemenea gen de muzica....

INtr-un cuvant : Rakim si 2pac sunt la egalitate fara discutii ( cel putin asta este parerea mea )...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

Mallone wrote:Rakim l-a invatat si pe 2pac sa cante...el a creat beaturile oldskool....

2 Pac a luat cursuri de canto si dictie de la Rakim.. :roll: ..cat despre beaturi probabil ca prin 85-89 Rakim era maestru in arta negativelor (beaturilor). :roll: depinde de tine cum clasifi tu old-skoolu ca perioada :!: asa si de premier eu zic ca a fost peste Rakim in beat-uri plm.... :arrow: aberatie :roll:
Image
nightscream10
tanar

Post by nightscream10 »

Most Influential Mc :arrow: Rakim !

fara trecut nu am putea avea prezent! rakim a fost cel care a adus ceva nou cand ceilalti inca o ardeau intr-un alt mod.
krs one a influentat si el pe altii dar intr-un mod diferit de rakim,prin prisma ideilor lui despre cultura hiphop si alea.
biggie a fost influentator pt jay z.
2pac a influentat pe fel si fel de ghengsteri.

PS:topicul se refera la cel care este cel mai influentator mc nu la favoritul fiecaruia,inca odata: Rakim.
sunrah
.

Post by sunrah »

Shutz wrote:Observ ca lumea a votat cu.. altceva, nu cu mintea. Cum se face ca Big are doar 4 voturi si e la coada clasamentului? Chiar asa or sta treburile si in realitate? :?
discutabil. tupac si chuck trebuiau sa se afle in urma acestuia, dar daca e s-o luam asa, tu votand cu tupac putem spune ca ai votat cu inima, nu cu capul.. stiind ca-ti place mult tupac. well, asa au actionat alti 45 de membri ce-au participat la poll'ul acesta.
Jove wrote:big nu prea a influentat artisti....si in state big e vazut ca un rappr bun si atat. :roll:
The New York rapper, also known as Biggie Smalls, was one of the most influential hip-hop artists of the 1990's. so, sa nu ne luam dupa presa. Povestea arata cam asa: Rakim este cel care a pus bazele unei metode noi non-yelling rapping style, mai simplu - el e pionierul! Inainte de Rakim, aproape toti emcee-ii isi strigau lirica, era prea putin flow, tehnica. Biggie a fost influentat de Rakim. Iar daca Jay-Z, Fiddy, si Jeezy sunt influentati de Biggie, ar trebui sa realizati ca acestia nu-i imita stilul lui Biggie, ci lui Rakim. Aceeasi povestioara e valabila in nenumare alte cazuri.
Mallone wrote:Intr-un cuvant : Rakim si 2pac sunt la egalitate fara discutii ( cel putin asta este parerea mea )...
aici nu se referea nimeni la "influentarea maselor", e prea simplu sa faci asta.
nightscream10 wrote:Most Influential Mc :arrow: Rakim !

fara trecut nu am putea avea prezent! rakim a fost cel care a adus ceva nou cand ceilalti inca o ardeau intr-un alt mod.
krs one a influentat si el pe altii dar intr-un mod diferit de rakim,prin prisma ideilor lui despre cultura hiphop si alea.
biggie a fost influentator pt jay z.
2pac a influentat pe fel si fel de ghengsteri.

PS:topicul se refera la cel care este cel mai influentator mc nu la favoritul fiecaruia,inca odata: Rakim.
imi place. ce mai trebuie stiut e ca Rakim l-a influentat pe Biggie, acesta introducand noua abordare in gangsta rap -> [...]
you just never know when you're living in a golden age.
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

Sun|Rah wrote:
Shutz wrote:Observ ca lumea a votat cu.. altceva, nu cu mintea. Cum se face ca Big are doar 4 voturi si e la coada clasamentului? Chiar asa or sta treburile si in realitate? :?
discutabil. tupac si chuck trebuiau sa se afle in urma acestuia, dar daca e s-o luam asa, tu votand cu tupac putem spune ca ai votat cu inima, nu cu capul.. stiind ca-ti place mult tupac. well, asa au actionat alti 45 de membri ce-au participat la poll'ul acesta.
Da, discutabil. Discutabil ce ai scris tu aici... e o chestie ce tine tot de corazon. ;) Case closed.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Mallone wrote:Intr-un cuvant : Rakim si 2pac sunt la egalitate fara discutii ( cel putin asta este parerea mea )...
Sun|Rah wrote:aici nu se referea nimeni la "influentarea maselor", e prea simplu sa faci asta.
Nu stiu cat de simplu e sa influentezi masele,putini rapperi au reusit cu adevarat acest lucru...sunt foarte multi artisti care au tendinta de a fi comerciali si nu reusesc...si aici nu ma refer la "andragraund stail",ma refer la felul de a pune problema....
Majoritatea parerilor sunt subiective si oricum n-au valoare de adevar...in inima multora cel mai "Influential" a fost 2pac,in inima altora a fost Rakim etc etc...
Fiecare cu parerea lui...singura chestie e sa-ti exprimi o parere care sa contina si niste argumente pertinente si plauzibile...nu sa trantesti o replica gen "2 pac a fost cel mai tare,respekt ! "...
Parerea mea e k un topic foarte interesant si ar trebui mai multi oameni sa-si exprime o parere...oricare ar fi ea...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Post Reply