Jove wrote:Dupa parerea mea Tupac Shakur e cel mai influentabil MC

Moderators: .etalosed, greuceanu
Mallone wrote:Rakim l-a invatat si pe 2pac sa cante...el a creat beaturile oldskool....
discutabil. tupac si chuck trebuiau sa se afle in urma acestuia, dar daca e s-o luam asa, tu votand cu tupac putem spune ca ai votat cu inima, nu cu capul.. stiind ca-ti place mult tupac. well, asa au actionat alti 45 de membri ce-au participat la poll'ul acesta.Shutz wrote:Observ ca lumea a votat cu.. altceva, nu cu mintea. Cum se face ca Big are doar 4 voturi si e la coada clasamentului? Chiar asa or sta treburile si in realitate?
The New York rapper, also known as Biggie Smalls, was one of the most influential hip-hop artists of the 1990's. so, sa nu ne luam dupa presa. Povestea arata cam asa: Rakim este cel care a pus bazele unei metode noi non-yelling rapping style, mai simplu - el e pionierul! Inainte de Rakim, aproape toti emcee-ii isi strigau lirica, era prea putin flow, tehnica. Biggie a fost influentat de Rakim. Iar daca Jay-Z, Fiddy, si Jeezy sunt influentati de Biggie, ar trebui sa realizati ca acestia nu-i imita stilul lui Biggie, ci lui Rakim. Aceeasi povestioara e valabila in nenumare alte cazuri.Jove wrote:big nu prea a influentat artisti....si in state big e vazut ca un rappr bun si atat.
aici nu se referea nimeni la "influentarea maselor", e prea simplu sa faci asta.Mallone wrote:Intr-un cuvant : Rakim si 2pac sunt la egalitate fara discutii ( cel putin asta este parerea mea )...
imi place. ce mai trebuie stiut e ca Rakim l-a influentat pe Biggie, acesta introducand noua abordare in gangsta rap -> [...]nightscream10 wrote:Most Influential McRakim !
fara trecut nu am putea avea prezent! rakim a fost cel care a adus ceva nou cand ceilalti inca o ardeau intr-un alt mod.
krs one a influentat si el pe altii dar intr-un mod diferit de rakim,prin prisma ideilor lui despre cultura hiphop si alea.
biggie a fost influentator pt jay z.
2pac a influentat pe fel si fel de ghengsteri.
PS:topicul se refera la cel care este cel mai influentator mc nu la favoritul fiecaruia,inca odata: Rakim.
Da, discutabil. Discutabil ce ai scris tu aici... e o chestie ce tine tot de corazon.Sun|Rah wrote:discutabil. tupac si chuck trebuiau sa se afle in urma acestuia, dar daca e s-o luam asa, tu votand cu tupac putem spune ca ai votat cu inima, nu cu capul.. stiind ca-ti place mult tupac. well, asa au actionat alti 45 de membri ce-au participat la poll'ul acesta.Shutz wrote:Observ ca lumea a votat cu.. altceva, nu cu mintea. Cum se face ca Big are doar 4 voturi si e la coada clasamentului? Chiar asa or sta treburile si in realitate?
Mallone wrote:Intr-un cuvant : Rakim si 2pac sunt la egalitate fara discutii ( cel putin asta este parerea mea )...
Nu stiu cat de simplu e sa influentezi masele,putini rapperi au reusit cu adevarat acest lucru...sunt foarte multi artisti care au tendinta de a fi comerciali si nu reusesc...si aici nu ma refer la "andragraund stail",ma refer la felul de a pune problema....Sun|Rah wrote:aici nu se referea nimeni la "influentarea maselor", e prea simplu sa faci asta.