Tupac - album nou 2006
Moderators: .etalosed, greuceanu
Look around and all I see is snakes and fakes
like scavengers waitin' to take a hustler's pape's
and when you stuck where the fuck is all ya friends
They straight busted and can't be trusted fuck y'all
pula.n gura lor de pulangii. de zece ani tot storc munca omului.
la saispe ani l-am auzit prima data si am devenit fan.
pana in 2003 am zis ka traieste.
de ce am crezut astaaaa?
din cauza pulangiilor astia care scot in fiecare an cate un "album nou".
cu ce drept apar astia in piese cu 2pac.
de ce plm am cumparat eu better dayz in original.
de ce ar cumpara cineva albumul nou.
astept sa-l downlodez.
si btw pe p diddy de ce nu-l omoara nimeni????cacatu draku'.
Eu sunt destul de calm in ceea ce priveste situatia de fata.. ma asteptam sa am mult mai multi nervi dupa lansarea primului hit la radio 
Piesa cu krazye bone e ok .. + ca BTH ii erau prieteni apropriati .. macar de asta ma bucur .. cat despre tracklistul postat aici .. sper sa nu fie adevarat .. oricum nu mai cred nimic din ce se vorbeste pana nu vad ceva clar..
Si Pac Life suna foarte bine .. e ok .. vedem ce va urma
Oricum pe ambele piese am recunoscut versuri mai vechi din diferite piese ..
2Pac forever !!!
Later edit : Tracklistul ala a fost infirmat de Amaru Ent. Yeeees
Later edit 2 : Sunt tare curios de clipul viitor .. si daca vor mai fi indicii dubioase in clip

Piesa cu krazye bone e ok .. + ca BTH ii erau prieteni apropriati .. macar de asta ma bucur .. cat despre tracklistul postat aici .. sper sa nu fie adevarat .. oricum nu mai cred nimic din ce se vorbeste pana nu vad ceva clar..
Si Pac Life suna foarte bine .. e ok .. vedem ce va urma
Oricum pe ambele piese am recunoscut versuri mai vechi din diferite piese ..
2Pac forever !!!
Later edit : Tracklistul ala a fost infirmat de Amaru Ent. Yeeees

Later edit 2 : Sunt tare curios de clipul viitor .. si daca vor mai fi indicii dubioase in clip
Ai dreptate, so...koolmarz wrote:Piesa e de aseara pe mai toate forumurile despre tupac..
Cam de cacat sa`ti pui eticheta .. ptr ceva ce ai dld din alta parte si ai pus in alta parte .. nu va inteleg si va judec grav ptr d`astea... Mi se pare ceva foarte ne-ok (parerea mea)
2Pac feat Ashanti T I Pac s Life mp3
Last edited by DFB on Sat Oct 21, 2006 12:54 pm, edited 1 time in total.
- madafacaru
- Maica-ta ma place
- psychedeliic
- mr. blonde
si mie imi place mult Better Dayz. l-am cumparat originalkoolmarz wrote:nu stiu de ce nu`ti place Better Dayz .. e albumul meu preferat dupa all eyez on me.
clasic. il am original... straight from USAdfb wrote:Vad ca toata lumea are intre preferate All Eyez On Me si chiar nu vad de ce...
nu cred ca se supara ca e tinut minte si pomenit atata vreme.kydoo wrote:lasati`l frate sa se odihneask in pace ... e mort ... azi se implinesc 10 ani de cand s`a dus
Cat despre albumu asta cred ca o sa fie cam nashpa...defapt nu cred, sunt sigur.Si e chiar urat la ce se recurge pt. bani.
Treaba dintre Nas si Pac...numai Nas o stie exact. Parerea mea: minte Nas.
Mi-a placut f. mult si Until The end of time (parca si ala a fost scos dupa moartea lui)
Loyal To The Game in mare parte sucks

PS: bag pula-n filehost, nu iau de pe site-u ala numa cu 300 bytes/s. Le urca careva pe alt site?
- madafacaru
- Maica-ta ma place
cred ca e din clipul... i ain't mad atcha sau ceva de genul astaNoxxo wrote:voi ati mai vazut poza de mai sus pe altundeva inainte?????????????????????
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
- psychedeliic
- mr. blonde