Drum & Bass

house, techno, dubstep, drum'n'bass, grime, ghetto, chillout ... discutiile despre toate ariile muzicii electronice se vor regasi aici

Moderator: .etalosed

Post Reply
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

bLuEsHiFt wrote:cele mai tari party-uri sunt alea de rave din uk. 8) :lol:
wooooord! 8)
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

Mallone wrote:Nu-mi place. E un gen de cacat. E un gen fara istorie. Pana acum n-am ajuns la performanta sa cunosc pe cineva care asculta dnb si nu e un pastilat ordinar. Majoritatea la noi asculta pentru ca e un cacat de trend si se mai aseamana si cu house-ul. Si pun pariu ca acum 4-5 ani multi dintre voi care va bateti cu pumnu-n piept ca ascultati dnb habar n-aveati ca exista macar ca gen muzical.
Si acum ca sa contrez comentariile ulterioare : Yes sir,I'm narrow-minded,am ochelari de cal,vad doar inainte,ye ye rep !

INCA O DATA ! MUIE DNB SI HOUSE !
haterii isi au alt colt, fiecare asculta ce vrea, daca tie nu-ti place asta inseamna ca tre' sa vii sa-ti bagi pwla sau mai stiu eu ce in el gen de muzica?

@ blue: alea din germania, olanda si belgia sunt cele mai tari 8)

again pt mallone: da, eu acu' 4-5 ani cum zici tu stiam de dnb si mai sunt care ascultau pe atunci... cred
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
christian k.
vatraș local

Post by christian k. »

Multi asociaza drogurile cu petrecerile dnb... De ce? Ei generalizeaza totul. Daca s-a intamplat ca la un dnb party sa se fi prins traficanti/consumatori de droguri asta nu inseamna ca drogurile + dnb = love. Ce credeti ca doar la dnb party gasesti droguri si nu mai stiu eu ce? Vinerea asta am fost la un hip hop party unde erau niste baieti care trageau ceva pe nas, anyhow NU generalizati toata prostiile pe care le auziti...

@ Mallone : sincer imi pare rau de gandirea ta... daca nu-ti place un stil de muzica "intoarce obrazu" :roll:
Image

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

WrongNigga wrote:Vinerea asta am fost la un hip hop party unde erau niste baieti care trageau ceva pe nas
trageau iarba aia

asta cam asa e. daca n-ai treaba si nu stii despre ce e vorba, stai in banca ta.

poate unii oameni chiar se vad la 60 de ani ascultand exclusiv 'rep'. sunt unele sentimente si stari de spirit care nu pot fi influentate si atinse de vibe-ul muzicii rap. depinde de mood si de tine.
GeckoAP
un domn / doamna

Post by GeckoAP »

da inca mai cred ca cele mai tari partyuri dnb sunt in moldova:)))... vreo problema?... mallone stai calm esti doar ...mallone:))))
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

La Veritasaga ( Editia 1 ) erau unii in spatele meu care trageau cocaina pe nas. Drogurile si drogatii sunt prezenti peste tot. Nimic de zis. La fel ca si sintagma fiecare asculta ce vrea. Corect. Dar asta e parerea mea despre dnb,si n-am sa mi-o schimb prea curand. Apropo,cred ca daca ar face garda razie-n web,juma de club are face puscarie. Asta clar.
Viața e complexă și are multe aspecte.
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

de unde stii ca era cocaina?
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

hmmmm... de unde stii ca era cocaina? Eu cand eram mic, trageam creta pe nas ca sa fac febra si sa ma trimita invatatoarea acasa :).

oricum, daca te-ai fi documentat catusi de putin, poate aveai o alta conceptie privind UNELE pill-uri ;). De minimanelistii aia prajiti care baga k pana se pisa pe ei, ce parere sa mai ai? Aia sunt de compatimit, nu un dude care din dorinta de a scapa de stres dupa o saptamana de munca, apeleaza la un bob de fericire ;)...
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

cate ceva din istoria drum and bass-ului ...
http://www.trugroovez.com/history-drum-bass-music.htm
e adevarat ca nu multi auzisera de drum and bass acum vreo 5 ani ... nu multi aveau internet pe atunci iar muzica Drum and bass nici in ziua de azi nu gasesti prin magazine ... pur si simplu pentru ca nu mai au loc de manele si "prostitutie".
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Meursault
confuz

Post by Meursault »

sa ma pis pe Pendulum - Fasten Your Seatbelts
ca mi-a ramas un break intiparit in creier de cateva zile :))

pentru mine dnb-ul e muzica numai buna de party. da' acasa nu imi vine sa ascult, ma plictiseste repede
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

D M X wrote:hmmmm... de unde stii ca era cocaina? Eu cand eram mic, trageam creta pe nas ca sa fac febra si sa ma trimita invatatoarea acasa :).

oricum, daca te-ai fi documentat catusi de putin, poate aveai o alta conceptie privind UNELE pill-uri ;). De minimanelistii aia prajiti care baga k pana se pisa pe ei, ce parere sa mai ai? Aia sunt de compatimit, nu un dude care din dorinta de a scapa de stres dupa o saptamana de munca, apeleaza la un bob de fericire ;)...
unii nu inteleg povestea cu 'drogurile' pentru ca ori sunt niste roboti ai societatii si orice le spune societatea ca nu e bine, nu e bine ori chiar nu se documenteaza si vorbesc aiurea fara sa aibe nici cea mai vaga idee despre esenta si despre ce este vorba.

de ce sunt interzise drogurile? pentru ca creeaza dependenta si pentru ca dauneaza? si televizorul creeaza dependenta si dauneaza ochilor, dar nah.. daca la televizor vezi stiri despre politicieni si despre tara noastra frumoasa si daca vezi cum e vremea maine, na.. te ajuta, te informezi.

orice creeaza dependenta. orice lucru care-ti place si la care cu timpul incepi sa tii. e cum sunt unii dependenti de libertate, dependenti de familie, dependeti de muzica rap, dependenti de graffiti, dependenti de sarmale. pm.

nici eu nu-s de acord in privinta substantelelor chimice, dar fiecare face ce vrea. pana acum stiu doar ca-mi fut memoria de scurta durata. :lol:
ky3a
fratele meu tu esti baiat

Post by ky3a »

scandal? unde-i brugner? :lol:

oricum, nu cred ca e o mare diferenta intre a te declara fan pentru ca e trendy si a da muie pentru ca e trendy. e cam acelasi tip de gandire, ce tine mai mult de imaginea si atitudinea pe care vrei s-o afisezi, decat de muzica in sine. istorie are si drum'n'bassul, chiar daca nu cat hip-hopul (care nu are istoria jazzului de exemplu, si pe chestia asta nu e mai de cacat decat jazzul). in timisoara au fost partyuri de jungle si dnb de prin '97. cand unii tinerei cu atitudine de aici probabil studiau "paraschiva si chiriac" (daca a mai ramas povestea aia in abecedar la capitolul "chi" pana-n '97). despre substante, cred ca in scena dnb se consuma mai mult iarba decat chimicale, ceea ce unora de aici probabil li se pare mega ok, discutabil si asta. :)

in fine, pentru multi exista si un moment in care muzica devine totusi un element pozitiv, si nu - precum religia, iata - un motiv de ura, dispret si razboi. putin positive vibe aici:

[youtube]http://youtube.com/watch?v=7P3bTIM2WS4[/youtube]

remix dupa ghostface :)
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

haha. da. am remixul. :D foarte tare.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

ky3a,cred ca postul tau e cel mai realist de pe aici. Oamenii care nu asculta drum'n'bass pentru ca e trendy si cool ii respect. Asa am si eu un prieten care asculta minimal cu mult inainte sa fie trendy si cool. Si mai si mixeaza in cluburi. Si nu sufera de house si nici nu e penibil. Am o gramada de cunostinte,ca tovarashi nu-i mai pot numi din varii motive care au ascultat 2-3 ani hip-hop,s-au batut cu pumnii-n piept peste tot ca sunt "rep",unii dintre ei au si cantat si stateau sa-mi dea mie lectii de rap si apoi au ajuns mari houseri si drum'n'basseri. Daca i-as mai intreba acuma de hip-hop s-ar comporta acum ca si cand niciodata n-au ascultat. N-am suportat in viata mea parvenitii si penibilii astia. Si aici nu e vorba de muzica pe care o asculta,e vorba de de caracter. Prefer sa umblu cu manelisti care recunosc ca asta asculta,decat cu d'astia.
Viața e complexă și are multe aspecte.
adapter
moderator astea

Post by adapter »

de ce nu mai halesc eu dnb minimal & co? pentru ca am stat de vorba cu un respectiv. mi-a povestit el cum a fost el rapper prin 94-95, ca asculta ca facea. ok pana aici. dupaia a avut un prieten care i-a dat nush ce muzica electronica. ok si aici. a inceput sa-i placa, ok si pana aici. si cum finalizeaza discutia? "a trebuit sa evoluez odata si odata, nu?" si asta nu e ok deloc. genul asta de atitudine/mentalitate il au majoritatea fanilor astia de dnb, ei sunt upgradati, nu mai sunt pre alpha, au trecut la beta. pai pijamas pe miscarea voastra de pastilati care sunteti(da, toti pe care i-am intalnit asta sunt, pastilati, si daca nu sunt toti, 90% asta sunt, si nu ma contraziceti ca asa este). De cand e nevoie sa fii prajit ca sa-ti placa un anume gen de muzica? De ce trebuie sa existe un pretext gen minimal si speedcore si alte aberatii ca sa te droghezi, ca oricum altfel nu le intelegi? Toti minimalistii pe care i-am intrebat, la fel: "e altfel muzica cand esti luat". Toti drogatii din ziua de azi simt nevoia sa se integreze intr-o anumita categorie. Cuvantul drogati e un cuvant urat. E mai ok sa zici "noi suntem minimal, noi suntem electro". Nu suna atat de urat pana la urma. E vorba de pusti care simt nevoia sa se integreze...inainte se intampla cu tigarile, cu fumatu', iti faceai un anturaj...treburile au evoluat acum.

Si acum raspunsul unuia din aia 10% care apara un trend, o masa de copii derutati este:
Post Reply