Laurentiu-San wrote:si ce? nu poate sa stea in fire pana se termina?
exact la asta m-am referit.eu asa am facut anul trecut, pana sa ajung in bucuresti.veneam la concerte, ultimul tren spre ploiesti era la 11:15 si normal ca nu-l prindeam asa ca stateam printr-un club pana dimineatza si apoi plecam acasa.
in melodia de mai sus..o sa recunoasteti si celebra bucata...de unde sa inspirat busta rhymes...pt whoo whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..refrenul adica
bitches
meleu wrote:in melodia de mai sus..o sa recunoasteti si celebra bucata...de unde sa inspirat busta rhymes...pt whoo whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..refrenul adica
bitches
da da..si conform traditiei romanesti pusa in practica de producatori mareti din noul val veti recunoaste si ca executioners "au ciordit" cu nesimtire ... eu in locul meu m-as culca )
Laurentiu-San wrote:si ce? nu poate sa stea in fire pana se termina?
exact la asta m-am referit.eu asa am facut anul trecut, pana sa ajung in bucuresti.veneam la concerte, ultimul tren spre ploiesti era la 11:15 si normal ca nu-l prindeam asa ca stateam printr-un club pana dimineatza si apoi plecam acasa.
asa am de gand sa fac.. numa ca pe mine m-ar deranja cel mai mult sa fiu singur... ca n-am nici un fel de cunostinta in bucuresti... aia ar fi singura problema... e aiurea ca oricat de klumea ar fi concertu, sa fii singur sucks... de aia fac oferte pentru ghizi (ghizi se zice?)
am stat acolo la promoe, neau scos aia afara sa faca curatenie chiar cand ajunsesem. nici bine nu neam pus jos si am adormit, si neau scos aia in frig sa spele pe jos de neo sarit si somnu )
Daniel-san .... nu eram coaie aproape de coma .... mai aveam cam 200 de metrii .. ( 3-4 pahare de whisky rezolvau situatia pe moment... ma lipeau de pamant zici ca eram cu picatura.. ) ...
Beetle Boy .. mah imi faci in ciuda ca mi-am aruncat camera pe jos la un concert in B52 ca ramasesem fara baterie ... si acu pula ca nu mai am de unde sa fac rost de 7 mil sa iau una decenta .. ....... why me?
..bluseshift.. nu-i mai zice de suc ca se sperie si se face ca nu te cunoaste .... bagai-o p'aia .. mergem la un teddy .. poate o inghetata .. da imi platesti tu biletu da?