Poza a doua arata ca Chewbacca s'a simtit bine. Deci multumesc Hades Records.
Noah, mi se pare mie, sau concertele astea incep sa se asemene din ce in ce mai mult cu petreceri private ?
Riccarda,hai sa nu creem offtopicuri si discutii inutile aici ... Koma are dreptate in ceea ce spune...iar daca cineva se simte cu musca pe caciula,inseamna ca se regaseste in aceste vorbe.
mie imi plac mult de tot artistii astia din afara,ca au(in majoritatea cazurilor) o super energie asa in concerte(care e adevarat ca vine si din experienta) si te fac asa sa te simti suuper bine,la genu esti super incantat de ceea ce vezi si ramai cu o super impresie si mai mult de atat incepi dupa ce vezi 2-3 show uri d-astea ,sa faci comparatii intre ele.cine credea pana acum 1 an sa zic ca se va intampla asta?
p.s. recomand din toata inima piesa Akrobatik - News Flash,pentru cei ce inca nu o stiu si pentru care o stiu,mai ascultati-o inca o data.
ce leviteaza daniel
imi pare rau ca nu am venit la concert.e greu de aici sa ajung la toate cu lucrarile lor la caile ferate cu tot ca fac 15 mii de ore pana la Bucuresti.
sper sa nu mai ratez