Istoria Rap-ului Romanesc
- Chill Will
- the funky man
n-am nevoie de upload , stiu piesele
vreau caseta!!!

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- Chewbacca2
- hanzo
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
- BRUGNER_okocha
- BRUGNER_okocha
In 95 sau 96 (nu mai stiu exact), la Polivalenta a fost Romanian Hip Hop, parca se chema. Au fost atunci toate trupele tari din Bukale. Asistenta: 5000 de oameni. Peste 10 ani, in acelasi loc, Wu Tang Killa Beez, 3500. Ce mai e de zis????mihai.lazar wrote:Au existat Rap Attack-urile de la teatrul Ion Creanga si alte manifestari "sportive" undeva langa Apaca "Ecran Club" (acum e ceva cu targ de turism) si miscarile de la Polivalenta (unde se strangeau cateva MII (2, 3-5) de oameni la trupele astea romanesti (1995-1996)FuoanKy wrote:erau pe atunci concerte ?
In 1997 a maia vut loc un concert mare la Polivalenta. A fost DJ Hi-Tek atunci adus de Sleek ..si toata floarea miscarii romanesti ..de la gangsta la underground

- BRUGNER_okocha
Treaba e asa. Apa Tare stateau pe Titulescu, vecini cu Vexx. Orlando si Dimache. Simultan, la mine in cartier, in 1Mai, la atelierul de radiatoare, Dumitru Sarpe si cu alti 2 baieti activau si ei sub numele de Apa Tare. Ultimii ziceau ca sunt inreptatiti sa foloseasca numele, ca ei chiar foloseau zi de zi apa tare.Lyrical.Mesiah wrote:mihai.lazar wrote:care din ei aia de la radiatoare sau repisti ?tux wrote: stiu ca era tovaras cu cei de la apa tare care cantau respectiva piesa.

-
- fratele meu tu esti baiat
Manele, manele... cati ascultau manele in 95-96 ? Cred ca toate genurile de muzica buna au avut de suferitBRUGNER_okocha wrote:In 95 sau 96 (nu mai stiu exact), la Polivalenta a fost Romanian Hip Hop, parca se chema. Au fost atunci toate trupele tari din Bukale. Asistenta: 5000 de oameni. Peste 10 ani, in acelasi loc, Wu Tang Killa Beez, 3500. Ce mai e de zis????

PS: SUPERTOPIC

- BRUGNER_okocha
-
- Niciodata un nimeni
Brugner,crezi ca se pot pune la viitoarea editie Urban Groove cele 2 filmulete de pe youtube ? Si inca o intrebare pentru tine...am mai pus-o,dar nimeni nu mi-a raspuns. Se pot face rost din arhiva Prima TV de inregistrarile vehiului Amerom cu emisiunile de hip-hop ? Ar fi o chestie de aur...ca la fiecare emisiune sa puneti cate 10 minute dintr-o inregistrare veche...ca publicul tanar sa vada ce a fost inainte si sa faca diferenta cu ce este acum...
Viața e complexă și are multe aspecte.
- Bazooka Joe
- trendy guy
nu are cum sa-ti raspunda nimeni de pe acest forum pentru ca nu lucram la prima tv. daca chiar vrei sa afli te poti duce langa apaca la sediul facultatii de electronica...la subsol e sediul prima tv (vechiul sediu amerom-de altfel exista inca o palcuta care te directioneaza spre amerom in copacii aiaMallone wrote:Brugner,crezi ca se pot pune la viitoarea editie Urban Groove cele 2 filmulete de pe youtube ? Si inca o intrebare pentru tine...am mai pus-o,dar nimeni nu mi-a raspuns. Se pot face rost din arhiva Prima TV de inregistrarile vehiului Amerom cu emisiunile de hip-hop ? Ar fi o chestie de aur...ca la fiecare emisiune sa puneti cate 10 minute dintr-o inregistrare veche...ca publicul tanar sa vada ce a fost inainte si sa faca diferenta cu ce este acum...

muie copos
- psychedeliic
- mr. blonde
- Bazooka Joe
- trendy guy
R.A.C.L.A. - Certitudine-n deces (1996)
Piesa a aparut pe "Marpha Strict Hip Hop vol. 1" si trebuia sa fie inclusa pe al doilea album R.A.C.L.A. "Incursiune in real", album care nu a mai aparut niciodata
http://www.fileshare.ro/424826270.72
Piesa a aparut pe "Marpha Strict Hip Hop vol. 1" si trebuia sa fie inclusa pe al doilea album R.A.C.L.A. "Incursiune in real", album care nu a mai aparut niciodata
http://www.fileshare.ro/424826270.72
muie copos
- Chill Will
- the funky man
ma , ce mai face BULLDOGU (ex Giganzii) ???i fucking miss him 

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- Chill Will
- the funky man