Istoria Rap-ului Romanesc

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Post Reply
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

n-am nevoie de upload , stiu piesele :( vreau caseta!!!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Chewbacca2
hanzo

Post by Chewbacca2 »

Daca vinde careva cd'uri/casete, sa sara cu niste preturi. :D
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

tux wrote:in bucata cu "suntem asasinii noii ere", in stanga de tot, nu e vexx?
Da, el e, Il-egal, Delikt si Apa Tare = Asasinii Noii Ere
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

ce vremuri coaie, ne uitam la Amerom la greu, PK aveau vreo 3 clipuri, Morometzii, Dublu Sens, unde era Jada:-). Amerom, devenit Prima, a fost singurul post care a acordat atentit hip hop-ului.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

mihai.lazar wrote:
FuoanKy wrote:erau pe atunci concerte ?
Au existat Rap Attack-urile de la teatrul Ion Creanga si alte manifestari "sportive" undeva langa Apaca "Ecran Club" (acum e ceva cu targ de turism) si miscarile de la Polivalenta (unde se strangeau cateva MII (2, 3-5) de oameni la trupele astea romanesti (1995-1996)
In 1997 a maia vut loc un concert mare la Polivalenta. A fost DJ Hi-Tek atunci adus de Sleek ..si toata floarea miscarii romanesti ..de la gangsta la underground :)
In 95 sau 96 (nu mai stiu exact), la Polivalenta a fost Romanian Hip Hop, parca se chema. Au fost atunci toate trupele tari din Bukale. Asistenta: 5000 de oameni. Peste 10 ani, in acelasi loc, Wu Tang Killa Beez, 3500. Ce mai e de zis???? :lol:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Lyrical.Mesiah wrote:
mihai.lazar wrote:
tux wrote: stiu ca era tovaras cu cei de la apa tare care cantau respectiva piesa.
care din ei aia de la radiatoare sau repisti ?
Treaba e asa. Apa Tare stateau pe Titulescu, vecini cu Vexx. Orlando si Dimache. Simultan, la mine in cartier, in 1Mai, la atelierul de radiatoare, Dumitru Sarpe si cu alti 2 baieti activau si ei sub numele de Apa Tare. Ultimii ziceau ca sunt inreptatiti sa foloseasca numele, ca ei chiar foloseau zi de zi apa tare. :lol: Pe la radiatoare, pe 1mai, o ardeau si Cimitiru Bellu, intr-o vreme. Istorie, coaie!! :lol: 2 versuri clasice APA Tare din 1Mai, marca Kyosu: "Traim pe motoare / Si mancam din gunoaie". :lol: :lol: :lol:
CreeruMic
fratele meu tu esti baiat

Post by CreeruMic »

BRUGNER_okocha wrote:In 95 sau 96 (nu mai stiu exact), la Polivalenta a fost Romanian Hip Hop, parca se chema. Au fost atunci toate trupele tari din Bukale. Asistenta: 5000 de oameni. Peste 10 ani, in acelasi loc, Wu Tang Killa Beez, 3500. Ce mai e de zis???? :lol:
Manele, manele... cati ascultau manele in 95-96 ? Cred ca toate genurile de muzica buna au avut de suferit :)

PS: SUPERTOPIC :D
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

sapca, blugi si hanorac / asa imi place sa ma imbrac - asa am auzit de Raku prima data, parca :bow:
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Brugner,crezi ca se pot pune la viitoarea editie Urban Groove cele 2 filmulete de pe youtube ? Si inca o intrebare pentru tine...am mai pus-o,dar nimeni nu mi-a raspuns. Se pot face rost din arhiva Prima TV de inregistrarile vehiului Amerom cu emisiunile de hip-hop ? Ar fi o chestie de aur...ca la fiecare emisiune sa puneti cate 10 minute dintr-o inregistrare veche...ca publicul tanar sa vada ce a fost inainte si sa faca diferenta cu ce este acum...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Mallone wrote:Brugner,crezi ca se pot pune la viitoarea editie Urban Groove cele 2 filmulete de pe youtube ? Si inca o intrebare pentru tine...am mai pus-o,dar nimeni nu mi-a raspuns. Se pot face rost din arhiva Prima TV de inregistrarile vehiului Amerom cu emisiunile de hip-hop ? Ar fi o chestie de aur...ca la fiecare emisiune sa puneti cate 10 minute dintr-o inregistrare veche...ca publicul tanar sa vada ce a fost inainte si sa faca diferenta cu ce este acum...
nu are cum sa-ti raspunda nimeni de pe acest forum pentru ca nu lucram la prima tv. daca chiar vrei sa afli te poti duce langa apaca la sediul facultatii de electronica...la subsol e sediul prima tv (vechiul sediu amerom-de altfel exista inca o palcuta care te directioneaza spre amerom in copacii aia :) ) si intrebi
muie copos
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

si a mai fost la atomic pe vremuri o filmare cu brugner si vexx (delikt), si bagau ei freestyle in ceva scara. tin minte ca brungner avea un vers cu..."sa-mi mancati cascheta" .....ma spargeam de ras cu fratele meu :lol:
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

R.A.C.L.A. - Certitudine-n deces (1996)

Piesa a aparut pe "Marpha Strict Hip Hop vol. 1" si trebuia sa fie inclusa pe al doilea album R.A.C.L.A. "Incursiune in real", album care nu a mai aparut niciodata

http://www.fileshare.ro/424826270.72
muie copos
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

ma , ce mai face BULLDOGU (ex Giganzii) ???i fucking miss him :oops:
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
jeleu
Marcel The Giant

Post by jeleu »

face poze
corecteazamacascriugresit
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

rili? :)
Post Reply