Smiley feat. Uzzi - In lipsa mea (videoclip)
Moderator: .etalosed
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
ma rog, bucata lu' uzzi nu e rea. Fata de altele, e destul de cursiv in idei, fara repetitiile aberante cu care ne-a obisnuit. Daca ar fi fost o melodie hip-hop cap coada, cred ca bucata lu' uzzi ar fi iesit in evidenta la modul pozitiv.
Ma rog, nu fiti prea tristi, ca trece. Cum am suferit unii dintre noi pentru feature-ingurile lu' Rimaru, a venit si randul unora dintre voi, dar nu va tine mult. Mai ramane sa dea si Uzzi un featuring pe Cheloo sa ne explice de ce a colaborat cu Smiley.
Ma rog, nu fiti prea tristi, ca trece. Cum am suferit unii dintre noi pentru feature-ingurile lu' Rimaru, a venit si randul unora dintre voi, dar nu va tine mult. Mai ramane sa dea si Uzzi un featuring pe Cheloo sa ne explice de ce a colaborat cu Smiley.

Hipocrisy is the greatest luxury!
Nu are rost sa fac Uzzi feat-ul cu Cheloo pentru a motiva de ce a facut combinatia, cert esre ca faptul e consumat, iar noi ne dam decat de "ceasul mortii" de ce si cum... Pacat insa pentu Uzzi, era genul de om intangibil si rece, dar s-a dat cu dancerii...si nu trebuie sa uitam ca rapandula masculina de smilly a dat in chur trupa simplu si a facut din miscarea b-boy o cloaca pentru pustanii care vor sa se combine cu tarfulite, dar cu asta sunt off topic.
Am vazut clipul, mi-a venit sa vars nu alta, ce legatura are moartea lui smilly cu subiectul piesei, poate a murit de inima rea, sincer mi-ar fi placut mai mult sa-i vad sparta muia
da asa, pe verro.
Am vazut clipul, mi-a venit sa vars nu alta, ce legatura are moartea lui smilly cu subiectul piesei, poate a murit de inima rea, sincer mi-ar fi placut mai mult sa-i vad sparta muia

Romania, Basarabia si Bucovina - un singur neam, o singura limba, o singura tara - Romania Mare
da, aparent ai zice ca e mai rau cu manelisti, dar... pentru uzzi mi se pare mai rau cu danceri decat cu manelisti, de care curentul gangsta de la noi e ceva mai apropiat. Daca te vei uita pe file-list-urile de pe dc++ vei vedea o gramada de useri cu manele si bug mafia la share...meggadon wrote:hai sa pastram proportiile
pentru rimaru mi s-ar fi parut mai acceptabil (pentru curentul din care facea parte) daca o dadea cu danceri (ceea ce s-a si intamplat daca punem la socoteala Anda Adam) si complet inacceptabil "doctrinar" cu manelisti.
Hipocrisy is the greatest luxury!
Sa nu uitam de Rimaru cu ana maria (demmo). Dar omule, iti imaginezi ce tevatura iesea daca Uzzi o dadea cu o cioara?! Cat despre cei ce asculta manele si se dau si cu BUG, pai sa ascule piesa lui Pactu -"Gangsta Rap"...
Romania, Basarabia si Bucovina - un singur neam, o singura limba, o singura tara - Romania Mare
=))))... stiti ce v-ar zice uzzi cu smiley nu?:))hai da-va ma in pula mea ... mancati cacat degeaaaba
...strict problema lui uzzi cu cine face featuri iar smiley nu e mc sa-si faca el versuri...si voce are;)... ca-si fute el talentu pe dance e problema lui... si din nou...facel slalom printre cretini...
) 

De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca