Smiley feat. Uzzi - In lipsa mea (videoclip)

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Post Reply
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EQqtYomZyTk[/youtube]
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

imi place doar bucata de videoclip cand da uzzi :)
alka

Post by alka »

haha...prostu a fost si batut si i-a fost fututa si gagica HAHA :)))))))
iustinescu

Post by iustinescu »

iar uzzi vine sa-i ridice hoitul, dar mai sta si el ca baietii afara, la o tigara 8)
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

"da chiar pe patu tau si muzica ta?!?!hai da'o ma-n pula mea"....mama cat de rau imi pare ca a facut piesa uzzi cu asta....
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Valy
tanar

Post by Valy »

mithrill wrote:..naspa bah.. foarte naspa
Bine asa... :mad2: Exact, pacat de Uzzi, chiar o da bine, piesa mergea daca era un featuring cu altcineva si bineinteles daca era schimbata prima strofa (partea lui smilly e de gay) :ron: Asa ca "hai ma mai da-o in p**a mea".
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

ma rog, bucata lu' uzzi nu e rea. Fata de altele, e destul de cursiv in idei, fara repetitiile aberante cu care ne-a obisnuit. Daca ar fi fost o melodie hip-hop cap coada, cred ca bucata lu' uzzi ar fi iesit in evidenta la modul pozitiv.

Ma rog, nu fiti prea tristi, ca trece. Cum am suferit unii dintre noi pentru feature-ingurile lu' Rimaru, a venit si randul unora dintre voi, dar nu va tine mult. Mai ramane sa dea si Uzzi un featuring pe Cheloo sa ne explice de ce a colaborat cu Smiley. :)
Hipocrisy is the greatest luxury!
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

hai sa pastram proportiile
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Valy
tanar

Post by Valy »

Nu are rost sa fac Uzzi feat-ul cu Cheloo pentru a motiva de ce a facut combinatia, cert esre ca faptul e consumat, iar noi ne dam decat de "ceasul mortii" de ce si cum... Pacat insa pentu Uzzi, era genul de om intangibil si rece, dar s-a dat cu dancerii...si nu trebuie sa uitam ca rapandula masculina de smilly a dat in chur trupa simplu si a facut din miscarea b-boy o cloaca pentru pustanii care vor sa se combine cu tarfulite, dar cu asta sunt off topic.
Am vazut clipul, mi-a venit sa vars nu alta, ce legatura are moartea lui smilly cu subiectul piesei, poate a murit de inima rea, sincer mi-ar fi placut mai mult sa-i vad sparta muia :twisted: da asa, pe verro.
Romania, Basarabia si Bucovina - un singur neam, o singura limba, o singura tara - Romania Mare
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

meggadon wrote:hai sa pastram proportiile
da, aparent ai zice ca e mai rau cu manelisti, dar... pentru uzzi mi se pare mai rau cu danceri decat cu manelisti, de care curentul gangsta de la noi e ceva mai apropiat. Daca te vei uita pe file-list-urile de pe dc++ vei vedea o gramada de useri cu manele si bug mafia la share...

pentru rimaru mi s-ar fi parut mai acceptabil (pentru curentul din care facea parte) daca o dadea cu danceri (ceea ce s-a si intamplat daca punem la socoteala Anda Adam) si complet inacceptabil "doctrinar" cu manelisti.
Hipocrisy is the greatest luxury!
Valy
tanar

Post by Valy »

Sa nu uitam de Rimaru cu ana maria (demmo). Dar omule, iti imaginezi ce tevatura iesea daca Uzzi o dadea cu o cioara?! Cat despre cei ce asculta manele si se dau si cu BUG, pai sa ascule piesa lui Pactu -"Gangsta Rap"...
Romania, Basarabia si Bucovina - un singur neam, o singura limba, o singura tara - Romania Mare
GeckoAP
un domn / doamna

Post by GeckoAP »

=))))... stiti ce v-ar zice uzzi cu smiley nu?:))hai da-va ma in pula mea ... mancati cacat degeaaaba :bow: :butch2: ...strict problema lui uzzi cu cine face featuri iar smiley nu e mc sa-si faca el versuri...si voce are;)... ca-si fute el talentu pe dance e problema lui... si din nou...facel slalom printre cretini...:)) :mrgreen:
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
rebelmonk
@ Stele Verzi

Post by rebelmonk »

bah, mie imi place videoclipu. e gigea facut. nu prea e sincronizare imagine-sunet, dar e foarte ok. profi.

cat despre colaborare, pm, fiecare cu felia lui. degeaba va agitati. ascultati grasu xxl - legendele, pe strofa cu "vreau sa fiu ca uzzi, fiindca uzzi e cel mai tare".
Image
音楽
Cine n-a zis macar o data nu mai beau niciodata?
Shearer
old school

Post by Shearer »

cand a dat Rimaru cu ana maria?
iar Anda Adam era RNB acu 10 ani.
NskY
#

Post by NskY »

mie imi place cum canta smiley, imi place bucata lu smiley, nu imi place cum da uzzi, deloc. atat.

LE: :lol: numa` acum am vazut ca am postat acelasi lucru si cu o pagina inainte...

piesa se numeste minora? cand m`am uitat la emisiune am vazut alt titlu.
Post Reply