H.R.P.C. 2 - episodul pilot / 21 decembrie
Moderator: dan
- KrafTu
- dimineata verific forumu
e si MC .
LE : adica in tracklist la piesa scrie si ca e prod de el si feat .... 11. Keri feat. Aforic, Serafim, Nwanda si DJ Undoo - Contrast (produsa de keri) IAR la 13. Kazi Ploae - Totul e sub control (produsa de dribbler) nu scrie dribbler ft ci doar prod ...
eu asta am inteles .
+ ca parca auzisem ca e si MC .
astept si eu ceva oficial
LE : adica in tracklist la piesa scrie si ca e prod de el si feat .... 11. Keri feat. Aforic, Serafim, Nwanda si DJ Undoo - Contrast (produsa de keri) IAR la 13. Kazi Ploae - Totul e sub control (produsa de dribbler) nu scrie dribbler ft ci doar prod ...
eu asta am inteles .

Last edited by KrafTu on Fri Dec 21, 2007 12:38 am, edited 2 times in total.
treaba cu fumatul...nu sunt deloc deacord, chiar mi se pare o porcarie
"au fost spectacole cu obstacole pe scene, nu injuri , nu FUMEZI , nu faci gesturi obcene,ce ar trebui sa cant ..........." DECENEU
si daca zice cineva ceva de genu ," daca nu itzi convine, nu mai veni "
pai cred ca asta am sa fac , dar incer sa ma abtzin sa ma prezint doar pentru cd... punct ,"prefer sa ascult cd, sa beau, sa fumez in acelasi timp".
sa nu mai deschid alt.......... in fine..... eu credeam ca se poate face si in WC. e o diferentza enorma intre arta si artist . concertul e bine organizat , muzica buna, public destul "cred" , sonorizare buna ..etc. e vorba de miscare nu e vroba de un concert comercializat la modul presa...etc si chiar daca este, e aiurea
"au fost spectacole cu obstacole pe scene, nu injuri , nu FUMEZI , nu faci gesturi obcene,ce ar trebui sa cant ..........." DECENEU
si daca zice cineva ceva de genu ," daca nu itzi convine, nu mai veni "
pai cred ca asta am sa fac , dar incer sa ma abtzin sa ma prezint doar pentru cd... punct ,"prefer sa ascult cd, sa beau, sa fumez in acelasi timp".
sa nu mai deschid alt.......... in fine..... eu credeam ca se poate face si in WC. e o diferentza enorma intre arta si artist . concertul e bine organizat , muzica buna, public destul "cred" , sonorizare buna ..etc. e vorba de miscare nu e vroba de un concert comercializat la modul presa...etc si chiar daca este, e aiurea
Last edited by Fanas on Fri Dec 21, 2007 1:15 am, edited 2 times in total.
Mc's come and Mc's go....
http://www.myspace.com/fanas86
http://www.myspace.com/fanas86
mie-mi convine si sunt fumator. chiar e jale cu fum de tutun, caldura, inabuseala. plus ca urasc cand imi intra fum in ochi si incep sa lacrimez. zic reparii ca incep sa plang la concertele hades dupa aia. 
dar se poate fuma pe hol, cu baiatul de la intrare.
garderoba? se stie ceva? costa ceva sa-mi las geaca la garderoba?

dar se poate fuma pe hol, cu baiatul de la intrare.
garderoba? se stie ceva? costa ceva sa-mi las geaca la garderoba?
-
- spre 5000 de posturi, e ok
plus ca cei de pe scena sunt predispusi la aparitia unor noduli pe corzile vocale daca se fumeaza in incapere.Dog Da Hustler wrote:asta cred ca se poate face si acasa, in definitiv e vorba de putina intelegere pentru cel care canta si care poate prefera sa nu ii sufle fum in fata 100 de insi simultan
LE: ca sa nu se interpreteze in vreun fel, si eu sunt fumator si nici mie nu prea imi convine, insa cred ca ma pot abtine 2-3 ore, cum am spus mai sus, asa, de obraz
esti dus. raaaaaau!KrafTu wrote:e si MC .
eu asta am inteles .
s-a mai explicat de 1405,31 ori ca piesa de pe compilatie va face parte de pe albumul lui keri care e PRODUCATOR si are INVITATI emcee. cum e si cu albumele marco polo, hi-tek si alti astfel cu care ma cunosc eu.
si e pe afis pentru ca isi promoveaza beat bandit-ul prin piesa de pe compilatia ce se lanseaza.
whoa!