Nas-Nigger [2008]
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- adevarat sa mor de nu

De acord cu cine a zis ca piesa Hero nu are ce cauta pe albumul asta pe care urmeaza sa-l lanseze...se vrea a fii un radiofriendly hit ( sa fie in rotatie la statiile radio )...productie Polow Da Don....shit...ala e bun in aria aia de repari : Rich Boy, Young Buck,Nelly si altii in nici un caz hook up cu Nas...Keri Hilson imi place cum canta :>
Piesa cu Busta e chiar tare, agree Sun|Rah ca mergea si LL featured.
- psychedeliic
- mr. blonde
illmatic e overrated, xan yan. 
Nas - 'The Nigger Tape'
http://www.zshare.net/audio/13355442f4964744/

Nas - 'The Nigger Tape'
http://www.zshare.net/audio/13355442f4964744/
you just never know when you're living in a golden age.
- psychedeliic
- mr. blonde
illmatic e doar un album de care te saturi ca si de bagat pula-n pizda daca il asculti prea mult. ca oricare alt album de-altfel.
io cand aud topuri de albume si piese, asta-i cel mai tare, asta-i cel mai bun....ma gandesc la ceva gen " campanie electorala" ...si neinteresant.
din moment ce pui in casetofon sau winamp un album...de ala ai chef, ala-i cel mai bun. Si daca eu am chef intr-o zi sa ascult The Documentary, in acel moment Documentary se caca pe Illmatic....ca altfel as pune Illmatic (cel mai bun).
Si sa ma cac io pah ratingurile analistilor aprofundati care cu asa ceva isi ocupa timpu'.
Si pah toata retzeta de "cum sa fi tru' rappa", scrisa in cartea de bucate "4 elemente" de tinerii rapanduli.
io cand aud topuri de albume si piese, asta-i cel mai tare, asta-i cel mai bun....ma gandesc la ceva gen " campanie electorala" ...si neinteresant.
din moment ce pui in casetofon sau winamp un album...de ala ai chef, ala-i cel mai bun. Si daca eu am chef intr-o zi sa ascult The Documentary, in acel moment Documentary se caca pe Illmatic....ca altfel as pune Illmatic (cel mai bun).
Si sa ma cac io pah ratingurile analistilor aprofundati care cu asa ceva isi ocupa timpu'.
Si pah toata retzeta de "cum sa fi tru' rappa", scrisa in cartea de bucate "4 elemente" de tinerii rapanduli.