WeedLadddy
Cat de corect !!!meggadon wrote:ce saracii...daca va trage fata asta la m*** asa cum meritati acum o sa spuneti ca de ce a pus piesele pe forum si de ce nu va respecta parerile..futuva neamurile-n gat sa va fut!!!
E aiurea ce se intampla pe topicul asta , iti pui parerea despre mc si despre melodii si atat , nu tre sa analizezi cum se imbraca sau cum scrie sau ce poze isi face. ( ca esti offtopic

Nu-mi place absolut nicio melodie , nici mc-ul , n-are tehnica , flow , lirica nimic nici n-o cunosc pe tipa , dar sa ajung sa fac cum fac unii dintre voi [...] e jalnic.
Moderatori , admini faceti-ne o favoare si inchideti topicul asta.

-
- Niciodata un nimeni
eu am pus pozele alea de pe hi5-ul ei ca sa va arat exact cat de retardati ati fost voi atunci cand m-ati judecat dupa pozele mele de pe hi5. vedeti cum se ataca fostii retardati ? asta era si ideea frate. calculele mele au functionat corect.
cat despre "weedladdy",chiar n-am nimic cu ea. sa fie sanitara. sunt altii si mai rai decat ea.
cat despre "weedladdy",chiar n-am nimic cu ea. sa fie sanitara. sunt altii si mai rai decat ea.
Viața e complexă și are multe aspecte.
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
ma ce mortii tai o ti langa cu forumu...ai 3000 de posturi in zloboz...te bagi in seama peste tot...pana si la bac esti motz acolo...mai taci in zloboz cu fazele astea cu forumu...ca asta e viata ta...cand ai vazut ca nu ti-au scos astia banu ti-ai facut alt user... esti mort daca maien se fute forumu asta te-ai nenorocit...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
si nu sunt nici destept si nici inteligent coaie...sunt prost tare asa de prost ca maien daca te vad la cypress inainte sa inceapa sa cante o sa te bat cacatule pana o sa fiu dat afar de la concert...si ca sa vezi cat de prost sunt o sa stau sa te astept pana pleci acasa si air o sa te calc pe cap fututi mortii matii de agarici...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
-
- Niciodata un nimeni
meggadon wrote:si nu sunt nici destept si nici inteligent c****...sunt prost tare asa de prost ca maien daca te vad la cypress inainte sa inceapa sa cante o sa te bat cacatule pana o sa fiu dat afar de la concert...si ca sa vezi cat de prost sunt o sa stau sa te astept pana pleci acasa si air o sa te calc pe cap fututi mortii matii de agarici...
poate pana maine iti mai calmezi nervii virtuali. si te rog eu ceva. da chiar te-as ruga. sa-ti aduni toate posturile de pe toate forumurile pe care ai postat de-a lungul anilor si sa-mi zici si mie daca faci mai mult de 3000. eu o sa mi le adun si-ti zic ca mai mult de 200 in + fata de cat am postat pe hades nu sunt. altii cred ca au ajuns deja pe la 7-8000. si apoi spune-mi mie daca fara forumuri nu mai traiesc eu.
iar cat despre amenintarile tale,asta-i viata cumetre. sa porti o discutie civilizata nu esti in stare. oricum nu ma intereseaza ce faci tu sau ce vrei tu sa-mi faci. uita-te la tine. daca ai ajuns la varsta ta sa te iei la bataie cu unul de pe internet,inseamna ca ai ajuns rau de tot cumetre. mai josnic si penibil de atat nici ca se poate. din cauza "reparilor" ca tine e posibil sa nu prea mai vin la nici un concert de rap. si-asa,ce satisfactie ai ? ca-i vezi pe artistii tai preferati,inconjurat de niste oameni de tot cacatul ? mai bine stai in plm acasa si astepti filmarile. silenzio stampa tati. as veni eu la toate concertele,dar cand n-ai cu cine,n-ai cu cine. pentru mine,multi repari = cocalari. si asa si e. uitati-va la cum reactionati si cum ganditi. aveti personalitatea prea puternica,va credeti superiori altora doar pentru ca au alta parere decat a voastra. vorbiti pe la spate,barfiti,pula mea. nici nu mai zic. cocalarii aia din fata blocului sunt la fel. pe mine pana la urma ma doare direct in varfu pulii. voi sunteti destepti,inteligenti & all the positive qualities,iar eu sunt prost,bagator de seama,dobitoc. esti multumit domnu meggadon ?
bate-l frate si p'asta,nu vezi ca a facut misto de tine pe net ? rupe-i capu si scalpeaza-l.paranoic wrote:"pumnii tai nu are minte"
Viața e complexă și are multe aspecte.