LANSARE KST Soldati necunoscuti @ 5 ani de Hades
Moderator: dan
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
mi-a placut mai mult anul asta si pana la urma s-a inteles concertul. nu s-a auzit chiar atat de prost.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- Niciodata un nimeni
Eu unul m-am simtit fantastic de bine aseara,in ciuda sonorizarii foarte slabe de care au "beneficiat" pe nedrept baietii de la KST. E si normal sa te simti prost atunci cand dupa 5 ani de munca,ai si tu un concert care vrei sa iasa luna din toate punctele de vedere si baietii care se ocupa cu sonorizarea dau cu mucii-n fasole in stil original.
Ii multumesc foarte mult Sabinei ca mi-a adus inapoi de 2 ori cd-ul cu KST,pe care din uituceala care ma caracterizeaza l-am lasat de izbeliste pe toate mesele
Foarte tare si after party-ul,chiar mi s-a parut ca au dansat mai multi oameni decat anul trecut,cand s-a lansat episodul pilot. Mi-a placut si faptul ca s-a scandat "mitica la puscarie" de cei din public. Mi-au mai placut multe chestii pe care nu am rabdarea sa le insir aici.
Eu cred ca totul merge usor usor spre bine,chiar daca merge cu viteza melcului.
Aloha
Ii multumesc foarte mult Sabinei ca mi-a adus inapoi de 2 ori cd-ul cu KST,pe care din uituceala care ma caracterizeaza l-am lasat de izbeliste pe toate mesele

Foarte tare si after party-ul,chiar mi s-a parut ca au dansat mai multi oameni decat anul trecut,cand s-a lansat episodul pilot. Mi-a placut si faptul ca s-a scandat "mitica la puscarie" de cei din public. Mi-au mai placut multe chestii pe care nu am rabdarea sa le insir aici.
Eu cred ca totul merge usor usor spre bine,chiar daca merge cu viteza melcului.
Aloha

Viața e complexă și are multe aspecte.