CLUB GOBLIN
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy

Chiar daca sub alte denumiri mini-festivalul de inceput de sezon din Goblin&Gulag exista de trei ani, “Primul fir de nisip” adunand anual in jur de 4000 de persoane pe plaja din Vama Veche. Conceptul e acelasi, doar ca anul acesta Vama se redefineste, iar noi nu puteam decat sa facem acelasi lucru. Astfel au aparut Goblin&Gulag si “1 MAI TARE”, un mini-festival desfasurat pe perioada a trei zile.
Joi 30 aprilie
OPENING PARTY cu: Amon, Snakata, Alinuta, Pin Pin
Vineri 1 mai
BURN BABYLON features: ZUZA BOYZ (Jah Army Entertainment Division/Buc), CHESARION (Jah Army Entertainment Division/Buc /Buc), SELECTA B (Ranking Sound System/Elvetia), DJ Undoo & DJ Skid (Hades Records/Buc)
Sambata 2 mai:
CONCERT SUIE PAPARUDE
After-party: AMON
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
Chiar inainte de 1 mai va invitam in Goblin la un nou show live hip-hop. Duminica aceasta il avem pe scena pe Celalalt (Cast) alaturi de invitatii sai: Jhivago, Butch, Ghom, Costel, Dino si Heas. Acelasi Heas se va ocupa cu warm-up-ul si after-party-ul.
Intrarea este 10 lei (in care aveti inclus un shot), asa a va asteptam in numar cat mai mare in Goblin dupa ora 21:00.

Intrarea este 10 lei (in care aveti inclus un shot), asa a va asteptam in numar cat mai mare in Goblin dupa ora 21:00.

muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
ULTIMUL WEEKEND
A venit si momentul asta, dupa 5 luni si jumatate Goblin Club ia o pauza pana pe 3 septembrie (ramane terasa unde va asteptam pe tot parcusul verii zilnic si bineinteles Goblin’n'Gulag Vama Veche). Din toamna promitem ca n-o sa-l mai recunoasteti pe “tanarul” Goblin pentru ca pe perioada acestor 2 luni si jumatate cat va fi inchis va intra intr-o renovare totala insotita si de o schimbare de look.
Si pentru ca nu este in fiecare zi ultimul weekend de party in Goblin am hotarat sa-i rasplatim pe cei mai fideli dintre voi. Astfel vineri si sambata intrarea va fi luata dupa ora 22.30, toti cei care au venit la club pana la acea ora pot ramane la distractie. Vineri veti fi alaturi de Amon si “Friday vibes“, iar sambata Bazooka va va explica de ce Sora 13 e mai tare ca Shinobi.
Va asteptam pe toti sa petrecem acest ultim weekend impreuna.
GOBLIN NU VINDE BAUTURA VINDE DISTRACTIE !!!
Reminder: PANA IN 22:30 HAPPY-HOURS - INTRARE LIBERA (toti cei ajunsi la club pana la acea ora vor putea ramane fara sa li se mai perceapa cei 10 lei intrare). Valabil si vineri si sambata

A venit si momentul asta, dupa 5 luni si jumatate Goblin Club ia o pauza pana pe 3 septembrie (ramane terasa unde va asteptam pe tot parcusul verii zilnic si bineinteles Goblin’n'Gulag Vama Veche). Din toamna promitem ca n-o sa-l mai recunoasteti pe “tanarul” Goblin pentru ca pe perioada acestor 2 luni si jumatate cat va fi inchis va intra intr-o renovare totala insotita si de o schimbare de look.
Si pentru ca nu este in fiecare zi ultimul weekend de party in Goblin am hotarat sa-i rasplatim pe cei mai fideli dintre voi. Astfel vineri si sambata intrarea va fi luata dupa ora 22.30, toti cei care au venit la club pana la acea ora pot ramane la distractie. Vineri veti fi alaturi de Amon si “Friday vibes“, iar sambata Bazooka va va explica de ce Sora 13 e mai tare ca Shinobi.
Va asteptam pe toti sa petrecem acest ultim weekend impreuna.
GOBLIN NU VINDE BAUTURA VINDE DISTRACTIE !!!
Reminder: PANA IN 22:30 HAPPY-HOURS - INTRARE LIBERA (toti cei ajunsi la club pana la acea ora vor putea ramane fara sa li se mai perceapa cei 10 lei intrare). Valabil si vineri si sambata

muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
Re: CLUB GOBLIN
PARTY TIME
Au inceput facultatile, de fapt pana joi aproape se termina prima saptamana. Este cazul sa mai si dansam. Solutia: Goblin Club, unde daca faci dovada faptului ca esti student intri moca, joi, ora 22:00. Se asculta de toate, pentru toti, de la clubberi de profesie la cetateni … La pupitru Bazooka (mai tare decat nuca!)
Goblin Club joi 8 octombrie
Nu se rateaza!!!

Au inceput facultatile, de fapt pana joi aproape se termina prima saptamana. Este cazul sa mai si dansam. Solutia: Goblin Club, unde daca faci dovada faptului ca esti student intri moca, joi, ora 22:00. Se asculta de toate, pentru toti, de la clubberi de profesie la cetateni … La pupitru Bazooka (mai tare decat nuca!)
Goblin Club joi 8 octombrie
Nu se rateaza!!!

muie copos