Subsemnatu
Re: Subsemnatu - Nu strica muzica (Album 2011)

De curând am stat de vorbă cu Subsemnatu, unul dintre cei mai apreciaţi artişti la ora actuală în România. Am vorbit despre cel mai nou album al său, “Nu strica muzica”, materialul “1 terra de instrumentale Vol. 2″ dar şi despre alte subiecte care nu au legătură cu muzica. Vă invităm să citiţi interviul mai jos şi să îl daţi mai departe printr-un share pe facebook dacă vreţi să ajungă la cât mai multă lume.
http://hiphop4life.info/interviu-subsem ... phop4life/
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune
n-am mai auzit de mult pe cineva pe subiectul de la Actiune de noapte a lu' cedrea sau cel putin nu-mi vine in minte. oricum, albumul mi se pare cel mai "pur rap" pe 2011.shadowzzz wrote:M-am saturat sa tot aud de gabori, garda, situatii etc.
- bogdan_r57
- adevarat sa mor de nu
pe felioasa
''ca poti sa ai banu' si sa fii puternic ca Stalone nu s-o freci in gura ca Malone si sa faci balone''
''ca poti sa ai banu' si sa fii puternic ca Stalone nu s-o freci in gura ca Malone si sa faci balone''
- h. kissvelvet
- dimineata verific forumu
trebuia sa-ti dai seama ca e tiganie de cand ai citit Serghei acolo...
) si ce post e asta 6tv?

si totusi, de ce a mers subsemnatu acolo? 

-
- spre 5000 de posturi, e ok
si-a mai facut putina promovare..i-a dat clipu la tv ...plm...sau cine stie
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
cu promovarea de genul asta o sa isi piarda ascultatorii... totusi se cantau manele langa el, ma rog, cat am apucat sa vad asa in 3-4 minute ca nu ma pot uita la o asa emisiune.
-
- spre 5000 de posturi, e ok
probabil nu stia nici el exact ce o sa fie acolo ...
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
e foarte probabil.. iar cand a vazut ca e si romeo fantastic s-o fi gandit ca ar fi combinatie sa ramana... in fine, treaba lui, tot respectul pt el, dar genul de rap pe care il face el chiar nu are cum sa dea bine langa manele. promovare in plus? prezinti un rap de asta greu unui public ce urmareste manele si te astepti sa le placa? 

ce ascultatori sa isi piarda?...are numai de castigat din orice aparitie...subsemnatu era tare in explicit, de la est la vest, perioada aia..pe urma a urmat basina de album cu 'domnu politist de ce esti rau'...dupa care a plecat in olanda...si lumea l-a uitat sau mai rau, ascultatorii de acuma nici nu stiau de existenta lui (asta dupa un un album e negative, un album solo si promovare pe cat posibil in mediul online, adica maxim)
deci nu are nimic de pierdut
deci nu are nimic de pierdut
omu are potential si cred ca va ridica repul de la noi
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi