dar cum ar fi sa nu te mai bagi in seama ,asa aiurea?...gatu' matii de saracie...
nu e aiurea. e doar deranjant, pentru cei ce intra regulat, sa vada zilnic nemultumiri referitoare la forum sau userii lui, din partea unor country-rep-djs. ai repetat-o de n ori, ti-am atras atentia, si na, un avert. suave salutari.
country-rep-dj's ...hahaha...asta e tare...uite unde era marele critic "rep"...dar acum n-am dispozitia necesara...ramai tu in lumea ta...e bine
fumezi iarba, porti pantaloni largi, te stii cu niste repari care se stiu cu niste alti repari, esti dj si mandru ca esti ardelean, dar probabil ai o slujba de căcat pe undeva prin bucuresti, nu?
DiNO wrote:
fumezi iarba, porti pantaloni largi, te stii cu niste repari care se stiu cu niste alti repari, esti dj si mandru ca esti ardelean, dar probabil ai o slujba de căcat pe undeva prin bucuresti, nu?
te simt...
esti amuzant...sa stii ca slujba mea e chiar de vis...de cateva ori pe saptamana o vizitez pe mamica ta...chiar aseara mi-a simtit p***-n gat...asta ca tot veni vorba de puterile paranormale de care dispui...
toti santeti asa amuzanti ca asta? prietene, aici se discuta parca de munca omului, daca esti curios cine e poate il gasesti in viata reala, aici frustrarile voastre inseamna fix pula.
pun suflet pe track si trec prin viata ca gloantele prin 2pac
toti santeti asa amuzanti ca asta? prietene, aici se discuta parca de munca omului, daca esti curios cine e poate il gasesti in viata reala, aici frustrarile voastre inseamna fix p***.
STRIKE!
BAH ,EU M-AM CAM SATURAT DE FORUMUL VOSTRU "MINUNAT" SI DE SUFERINZII CE-L POPULEAZA...DREPT URMARE PRIMUL ADMIN CARE CITESTE ASTA,IL ROG CAT SE POATE DE FRUMOS SA-MI STEARGA CONTUL. AMIN!