Stati asa umpic....eu sunt oare singurul care simte ca acest summer jam e bataie de joc? pana si 60 de lei e PREA MULT pentru un eveniment pe patru zile al carui cap de afis este RAKU si bla bla din bulgaria. Nu ca raku nu ar fi ok...dar totusi...de la jeru, defari si rugged man, ne coboram la un line-up romano/bulgaro/elvetian?...Ma scuzati! Inseamna ca sunt singurul care are asteptari my fellow rappers...Si ca sa absolv de vina organizatorii, declar ca nu e vina lor, e vina noastra pentru ca un eveniment cu niste nume mari nu poate avea loc cu un bilet de 60 de lei si 2 beri de 3 lei timp de 4 zile...albume nu cumparam, downloadam in prostie, dar nici macar sa ne strangem acolo un ban ca macar o data pe an vedem si noi ceva din scena underground-ului de afara nu putem?!...Ma intorc la concluzia mea de acum ceva timp...m'am saturat sa ma duc la evenimente si cluburi de genu si sa ma simt ca la o conventzie de sepcari si maiouari cu echipe...PE-NI-BIL!!!
V'ati pus problema vreodata de ce toate celelalte genuri de muzica de la minimale la rockareala isi au locul in Romania....numai hipapu nu? Simplu pentru ca au public...se pare ca la noi...singuru lucru atractiv la aceasta "cultura" sunt pantalonii cu cacat la cur si salutul cu "yo"...in rest muzica fara nici o noima, proasta si multa...
Concluzie finala ascultati muzica numai ca sa puteti sa purtati hainele...
Distractie placuta!
LMNO wrote:Si ca sa absolv de vina organizatorii, declar ca nu e vina lor, e vina noastra pentru ca un eveniment cu niste nume mari nu poate avea loc cu un bilet de 60 de lei si 2 beri de 3 lei timp de 4 zile...albume nu cumparam, downloadam in prostie, dar nici macar sa ne strangem acolo un ban ca macar o data pe an vedem si noi ceva din scena underground-ului de afara nu putem?!...Ma intorc la concluzia mea de acum ceva timp...m'am saturat sa ma duc la evenimente si cluburi de genu si sa ma simt ca la o conventzie de sepcari si maiouari cu echipe...PE-NI-BIL!!!
V'ati pus problema vreodata de ce toate celelalte genuri de muzica de la minimale la rockareala isi au locul in Romania....numai hipapu nu? Simplu pentru ca au public...se pare ca la noi...singuru lucru atractiv la aceasta "cultura" sunt pantalonii cu c***t la cur si salutul cu "yo"
Amice, jur ca nu stiu cine esti, dar imi pare rau ca n-am patru perechi de palme ca te-as aplauda cu toate. Real si deprimant mesaj. Dar real, in primul rand.
da, adevarat. dar nu e ca si cum n-a mai spus-o nimeni pana acum. chestia-i undeva la mijloc, eu totusi ma bucur ca mai sunt oameni care se incapatzaneaza sa faca evenimente. cred ca s-au saturat si ei de evenimente pe gaura.
Mie nu mi se mai pare de mult la mijloc creTzule. Este o mascarada continua alimentata de mesaje de tipul:
"Veritasaga, ii ador. Imi vorbesc pe limba mea, in inima mea. Vreau si eu ID-ul lui Jhivago" combinata cu discutia cu prietenii de dupa "Vasile, da-mi si mie torrentul de la 'Cu alti ochi'".
Si da, omul are dreptate si cand spune ca se face MULTA MUZICA PROASTA. Multa in draci, si ca asta nu ajuta ca sa indemni oamenii sa cumpere. Dar nici respectul pentru trupa preferata sau trupele cu potential nu functioneaza de la sine.
Suntem o "rasa" pe cale de disparitie, noi astia care ne-am pisha pe 2-3 pachete de tigari numai sa avem in raft ultimul album al Verita, Mafia,Parazitii, CTC, sau de ce nu Specii, 2012 si orice altceva consideram ca ne place.
Traim cu jegul de senzatie ca un album tre sa "ne vorbeasca noua intim" pe toate piesele, altfel nu merita banii. Nu spune nimeni sa dai banii pe O piesa dintr-un album, dar gandind retrospectiv, albumul meu de suflet e Wu Forever. Dintr-un dublu CD ador 6-7 piese maxim, si to va ramane albumul meu de suflet. Si tot sunt fericit ca mi l-a cumparat cineva de afara cand a aparut pe un cacalau de bani.
SO, fuck that. Respect, pace, love? Nu exista. Show must go on cu ce avem. Cu asta defilam, cat mai putem, cat mai suntem aici.
hai frate,ce dracu reiteram aceleasi discutii de 2 bani over and over again ... eu unul am ajuns la concluzia ca decat sa vedem 5000 de oameni la un concert de rap din care doar 500 au treaba cu fenomenul si restul de 4500 sa fie exact ca publicul din parcul crangasi de la concertul veritasaga si funktastics ( cine stie,cunoaste ),mai bine ramanem la nivelul asta mediocru de 5-600 de insi care cat de cat au treaba toti cu fenomenul si vin acolo din convingere si placere.
si nu mai criticati publicul de rap,pentru ca sunteti foarte ipocriti. cu ce e superior publicul DNB sau minimal plin de fosti cocalari de cartier care n-au ce face cu viata lor,transformati in dnb-isti si minimalisti,care de cand au descoperit iarba,hip-hopul sau manelele nu-i mai atrag si au nevoie de o muzica precum DNB-ul sau minimalul sa scoata romparkinele din ei ?
chiar si cand era hip-hopul la moda,acum 11 ani,erau multe guri rele care nu erau multumite de publicul hip-hop din romania si o spuneau chiar si prin muzica. ideea e ca cei care inca mai asculta hip-hop la greu asa cum sunt majoritatea de pe forumul asta,sunt oameni care nu s-au schimbat dupa trend,ramanand fideli muzicii cu care au crescut. e si normal sa fim putini frate,pentru ca romanul exact asta face. se schimba dupa trend. dupa cum bate vantul. lasati aroganta si arfele proaste si uitati-va in trecut si-o sa vedeti ca am dreptate.
din pacate,pentru publicul muzical din romania si al ei componenti,hip-hopul deja si-a trait traiul si i-a trecut vremea. poate doar un puya sa mai reuneasca putin fostii ascultatori de hip-hop din romania. dar ati vazut si voi care sunt fostii ascultatori de hip-hop. si o intrebare as avea pentru voi. vi-i i-ati dori la concertele rap ?
Mallone wrote:hai frate,ce dracu reiteram aceleasi discutii de 2 bani over and over again ... eu unul am ajuns la concluzia ca decat sa vedem 5000 de oameni la un concert de rap din care doar 500 au treaba cu fenomenul si restul de 4500 sa fie exact ca publicul din parcul crangasi de la concertul veritasaga si funktastics ( cine stie,cunoaste ),mai bine ramanem la nivelul asta mediocru de 5-600 de insi care cat de cat au treaba toti cu fenomenul si vin acolo din convingere si placere.
si nu mai criticati publicul de rap,pentru ca sunteti foarte ipocriti. cu ce e superior publicul DNB sau minimal plin de fosti cocalari de cartier care n-au ce face cu viata lor,transformati in dnb-isti si minimalisti,care de cand au descoperit iarba,hip-hopul sau manelele nu-i mai atrag si au nevoie de o muzica precum DNB-ul sau minimalul sa scoata romparkinele din ei ?
chiar si cand era hip-hopul la moda,acum 11 ani,erau multe guri rele care nu erau multumite de publicul hip-hop din romania si o spuneau chiar si prin muzica. ideea e ca cei care inca mai asculta hip-hop la greu asa cum sunt majoritatea de pe forumul asta,sunt oameni care nu s-au schimbat dupa trend,ramanand fideli muzicii cu care au crescut. e si normal sa fim putini frate,pentru ca romanul exact asta face. se schimba dupa trend. dupa cum bate vantul. lasati aroganta si arfele proaste si uitati-va in trecut si-o sa vedeti ca am dreptate.
Mallone wrote:hai frate,ce dracu reiteram aceleasi discutii de 2 bani over and over again ... eu unul am ajuns la concluzia ca decat sa vedem 5000 de oameni la un concert de rap din care doar 500 au treaba cu fenomenul si restul de 4500 sa fie exact ca publicul din parcul crangasi de la concertul veritasaga si funktastics ( cine stie,cunoaste ),mai bine ramanem la nivelul asta mediocru de 5-600 de insi care cat de cat au treaba toti cu fenomenul si vin acolo din convingere si placere.
din pacate,pentru publicul muzical din romania si al ei componenti,hip-hopul deja si-a trait traiul si i-a trecut vremea. poate doar un puya sa mai reuneasca putin fostii ascultatori de hip-hop din romania. dar ati vazut si voi care sunt fostii ascultatori de hip-hop. si o intrebare as avea pentru voi. vi-i i-ati dori la concertele rap ?
lulz..nimic din ce ai zis n-are sens...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
lulz..nimic din ce ai zis n-are sens...
pai de ce boss ? daca nu ma legam de dnb-isti si minimalisti,avea,right ?