Cypress Hill - Rise up (album nou, 2010)
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Kaen Shine
- Shiftee
Re: Cypress Hill - Rise up (album nou, 2010)
sunt 3 variante: ori nu poti citi mai mult de 5 cuvinte fara sa-ti piara concentrarea, ori esti dislexic, ori prost facut gramada. pula mea de ipocrit care vine offtopic sa-mi zica ca e offtopic. da, se pisa pe tot ce ai ascultat tu toata viata ta de wannabe mc, promoter si ce mai vrei tu. si toata viata ta de doi lei face cam cat cenusa pe care-o scutura b-real de pe blunt dimineata la cafea, si aici ma refer la toate momentele, nastere, botez, prima laba, casatorie, cand iti prinzi nevasta ca te-nseala, alcoolism cronic, moarte. si pot sa-ti vin cu argumente stiintifce. albumu asta nu numai ca o sa fie triple platinum, o sa ia si premiul nobel, premiul senatului american si va fi inclus in programa scolara in toate materiile, de la educatie civica la geometrie descriptiva, si tu o sa lacrimezi in casa ta cu acoperis de stuf din turda si o sa scrijelesti cu brisca plina de unsoare pe peretele de lut "ken avea dreptate" de 100 de ori. altceva?
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
-
- TheRapist
ce zic eu si ce raspuns imi dai tu
(tu ai texte in notepad pregatite si doar dai paste la alea care crezi ca se potrivesc?) ...mai cauta d'alea din la categoria "multe treceri de pietoni in acelasi oras", ca ai omis !
...se pisa pe ultimii 5 ani
tu habar nu ai ce rep s-a scos in ultimii 5 ani

...se pisa pe ultimii 5 ani

- Kaen Shine
- Shiftee
nope, am descoperit rapul anul trecut. ai ceva de zis de Rise Up sau faci thread separat unde sa-mi analizezi viata?
- Kaen Shine
- Shiftee
a, si ce vad ca n-a zis nimeni pe aici: cypress sunt semnati practic de snoop
west west y'all

what's your number pulancur a fost si va ramane hit frate. mie personal mi se pare cea mai tare piesa pe care am auzit-o de la ei. ( recunosc ca nu-s fan , nu le-am ascultat toata discografia )preacher wrote:unele cadre din clip imi aduc aminte de No Entiendes la Onda.
piesa e buna dar imi pare cam lunga, pe la minutul 3 deja incepuse sa plictiseasca, asteptam sa se termine. cred ca negativul imi da senzatia de monotonie. baging dar repetitiv parca. foarte repetitiv. ca o comparatie, piesa de promova precedentul album (what's your number pulancur) mi s-a parut mult mai buna ca asta desi per total a fost mult sub nivelul cypress hill-ului cu care eram obisnuit.
concluzie: piesa buna dar slaba pentru cypress.
- Kaen Shine
- Shiftee
si probabil vei fi surprins sa afli ca e cover dupa o trupa punk 

fuctioneaza trollingul aici sau sunt persoane care sunt nu pot ignora cateva cuvinte de pe un forum? ;D
misto piesa, frumos si clipul. check B-Real TV noaptea pe la 2-3
misto piesa, frumos si clipul. check B-Real TV noaptea pe la 2-3

imi asum si un eventual avertgeorgica wrote:mai date ma in m**** mati de fatalauKaen Shine wrote:oricum, clipul / piesa asta se caca pe 99% din rapu ultimilor 5 ani?
esti pilaf
- Kaen Shine
- Shiftee
Kaen Shine wrote: asta ar explica atarnatorii care ma urmaresc peste tot si imi despica fiecare post in 4 [...] sa clarificam odata pt totdeauna: NU sunt un superstar. sunt un baiat care asculta rap si baga la microfon din cand in cand, chiar daca peste media din romania si mult peste cine da pe beaturile lui georgica. nu=-mi mai sugeti p*** atata pe toate threadurile, nu iese niciun pic de profit din ea... singura mea conexiune cu celebritatile rap autohtone e ca sunt tovaras cu dj sauce. va rog sugeti-i lui p***. il conving io sa mai intre pe forum. sau mergeti pe forumu facem, poate va raspunde cedrea.
cypress hill
piesa (de fapt beatul) slabutz/a, clipul sub asteptari dupa ce am vazut teaserul.
matt alonzo catre cypress:
- bai, am o idee de clip, fii atent esse, sunt 2 brigazi, reparii, adica brigada lui b real, versus altii, tot repari, dar mai punkisti asa, mortii lor, condusi de sen dog. da ma, si va suna muggs dintr-o masina, ca tre sa apara si el, voi deja erati pe strazi....
- eram deja pe strazi? pai de ce?
- e pula de ce, lasa ca merge, sunteti rai asa, slbz la tava, CYPRESS HILL IN PLM!!!!11
- YEAAA, ASA!
- asa...si plm, dati din cap pe acolo si la final va intalniti, va salutati si aia e, stii, ca in clipu lui MJ - bad, numai ca nu dansati, nahmeaan?
- si bobo?
- a, bobo...plm, il punem sa bata in ceva pe acolo, un butoi, gasim noi
- aha..da ma..marfa..stai sa-i sun si pe sick jacken si xzibit sa vad daca se baga
si revenind la beat, asta nu prea are cum (sper) sa fie al lui muggs. pe album vreau dalea grave ca pe the mask and the assassin sau pain language
matt alonzo catre cypress:
- bai, am o idee de clip, fii atent esse, sunt 2 brigazi, reparii, adica brigada lui b real, versus altii, tot repari, dar mai punkisti asa, mortii lor, condusi de sen dog. da ma, si va suna muggs dintr-o masina, ca tre sa apara si el, voi deja erati pe strazi....
- eram deja pe strazi? pai de ce?
- e pula de ce, lasa ca merge, sunteti rai asa, slbz la tava, CYPRESS HILL IN PLM!!!!11
- YEAAA, ASA!
- asa...si plm, dati din cap pe acolo si la final va intalniti, va salutati si aia e, stii, ca in clipu lui MJ - bad, numai ca nu dansati, nahmeaan?
- si bobo?
- a, bobo...plm, il punem sa bata in ceva pe acolo, un butoi, gasim noi
- aha..da ma..marfa..stai sa-i sun si pe sick jacken si xzibit sa vad daca se baga
si revenind la beat, asta nu prea are cum (sper) sa fie al lui muggs. pe album vreau dalea grave ca pe the mask and the assassin sau pain language
- Kaen Shine
- Shiftee
clipul e cum e asa cum battleurile arata aproape la fel in 92 sau in 2010, unele lucruri vin odata cu teritoriul, si toata chestia e sa puste cu piesa si sa ridice adrenalina. cat despre beaturi si eu le astept p-alea cu tobe samplate, da-s entuziasmat tocmai pentru ca negative ca asta nu-s de obicei pe filmul meu, si totusi am piesa pe repeat de dimineata. good things are coming
fiecare album cypress a fost showstopper..si asta nu va fi exceptia

asta explica aia care-ti baga pula-n gura de labagiu ordinar ce esti. esti singuru' care esti figurant paici si CHIAR NU VAD CU CE SI DE CE sloboz. NU E VORBA DE BEATURILE LU GEORGICA!!! ESTI RETARDAT? e vorba ca te bagi ca un chilot pe orice topic...ca eu iti consider mintea ingusta....si ma deranjezi pe peste tot pe unde vad un post de-al tau. si nu esti vr-un superstar ptr asta. esti un average listener si cam atat. eu nici nu stiu ca ai trupa si canti. si nici nu ma intereseaza aspectul asta, dar odata cu asta, am aflat si exagerat de mult prea buna impresie despre tine. si aia 4-5-10 care te urmaresc peste tot, sunt aia care nu au raspuns pana acum la aberatiile pe care le debitezi pe aici...si stii de ce? ptr ca nu erai deranjant pentru ochi pana acum...si nu apareai cu atata frecventa pe toate topicurile paici incat sa ma faca pe mine sa-ti raspund. si nu te-am futut in gura ptr ca sunt "moderator" paici...si nu e frumos. dar...NU TREBUIE SA FII VULGAR CA SA FII DERANJANT!!! daca nu injuri paici, nu inseamna ca nu esti deranjant. esti mai deranjant decat injuraturile mele de paici pentru mine, si pentru multi altii, dar nu ti-au zis-o pentru ca nu si-au batut capu'.Kaen Shine wrote:Kaen Shine wrote: asta ar explica atarnatorii care ma urmaresc peste tot si imi despica fiecare post in 4 [...] sa clarificam odata pt totdeauna: NU sunt un superstar. sunt un baiat care asculta rap si baga la microfon din cand in cand, chiar daca peste media din romania si mult peste cine da pe beaturile lui georgica. nu=-mi mai sugeti p*** atata pe toate threadurile, nu iese niciun pic de profit din ea... singura mea conexiune cu celebritatile rap autohtone e ca sunt tovaras cu dj sauce. va rog sugeti-i lui p***. il conving io sa mai intre pe forum. sau mergeti pe forumu facem, poate va raspunde cedrea.
cypress hill
ahhh, si o sa ajungi super star dupa ce o sa ne cacam pe nasul tau ba, lake de targu fucking muresh
si inca ceva...cu toate ca te injur acum, sunt mai pertinent decat ai vrea tu sa pari cu limbajul tau de pseudo-carnato-cunoscator-wannabe-muzicant.
ps: chiar vreau avert. DDH?
- Kaen Shine
- Shiftee
Moama ce "scandal" a iesit din cauza unei pareri , omu a spus parerea lui , care e problema ?
Si koma tu doar asta ai inteles din clipul asta ? Sau doar ai vrut sa-ti susti tovarasul ?
Mie imi place piesa , nu e cea mai tare piesa , dar e foarte ockey.
Si apropo de tovarasul lu koma , materialul zeppelin a fost cel mai prost material scos la hades , cel mai prost material al anului trecut , probabil si-au dat si ei seama si d-asta n-au facut cine stie ce lansare pentru materialul asta , pentru ca probabil n-ar veni mai multi de 50 , tot cu tovarasi.
Si ce ma oftica cel mai mult e ca pe topicul Zeppelin s-a facut curling la greu.
Am vrut sa-mi spun de mult parere despre materialul ala dar am zis sa nu fiu nesimtit si sa respect munca depusa , dar cand vezi ca uni o ard cu nasul pe sus .... e greu sa te stapanesti.
Si koma tu doar asta ai inteles din clipul asta ? Sau doar ai vrut sa-ti susti tovarasul ?
Mie imi place piesa , nu e cea mai tare piesa , dar e foarte ockey.
Si apropo de tovarasul lu koma , materialul zeppelin a fost cel mai prost material scos la hades , cel mai prost material al anului trecut , probabil si-au dat si ei seama si d-asta n-au facut cine stie ce lansare pentru materialul asta , pentru ca probabil n-ar veni mai multi de 50 , tot cu tovarasi.
Si ce ma oftica cel mai mult e ca pe topicul Zeppelin s-a facut curling la greu.
Am vrut sa-mi spun de mult parere despre materialul ala dar am zis sa nu fiu nesimtit si sa respect munca depusa , dar cand vezi ca uni o ard cu nasul pe sus .... e greu sa te stapanesti.
misto clipul, dar nu se ridica la nivelul "what's your name, what's your number" , desi preferatul meu ramane tequila sunrise tocmai pt latura mai personala data imaginilor.