Smiley feat Cheloo - Plec departe
Moderator: .etalosed
- Kaen Shine
- Shiftee
Re: Smiley feat Cheloo - Plec departe
cred ca-mi subestimezi gusturile
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ba, scuza-ma sa-ti spun..dar esti MEGA IPOCRIT. adica, pe un topic spui ca fiecare asculta ce vrea, ca n-ai cum sa-ti impui punctul de vedere si pe altul nu intelegi cum asculta unii muzica electronica si ca muzica electronica e de drogati.Mallone wrote:pe mine nu ma deranjeaza daca asculta cineva d'astea frate ... intelege si tu ca fiecare asculta ce vrea. n-ai cum sa-ti impui punctul de vedere si sa-i determini pe ceilalti sa asculte ce asculti tu. daca asculti d'astea si te exprimi coerent,stii sa scrii si sa vorbesti corect limba romana si ai un gram de inteligenta,pentru mine e super ok. de exemplu,eu nu am cultivat prietenii cu cei care asculta hip-hop,pentru ca pur si simplu nu a fost sa fie. da,am multi cunoscuti,chiar foarte multi care o ard rep,dar nu pot spune ca sunt tovaras la catarama cu ei. aproape toti tovarasii mei asculta muzica veche,house sau muzica diversa,dar nu sunt cocalari. fiecare cu p**** masii,sincer ...
da frate..e ok piesa smiley cu cheloo. oricum, ce da smiley e tare. cat despre cheloo, as fi preferat nici sa nu fie pe piesa. mi-am pierdut interesul in cheloo/parazitii de ceva vreme. oricum, unii dintre voi ascultati piesele astea, doar ca sa aratati ca sunteti open-minded. cateodata ma intreb daca chiar va plac sau poate aveti impresia ca va plac. ca acum cativa cand o ardeati toti JMT, cu siguranta ca isi lua cheloo 1000 de puli in gura de la forumisti frustrati ca a facut piesa asta. cum si-ar fi luat si facem & co ca au colaborat cu sisu si puya. dar acum e cool sa asculti muzica mainstream si sa te prefaci ca te distrezi pe ea.
anyway..pace afara astea.
bai e super smechera piesa , adevarat... ma doare-n pla de impactul ( sa zic asa ) colaborarii... beatu e mega blana.
e genu de piesa in care esti in masina si-ti suni pizda sa-i spui ca e curva si tu sa pleci la munte unde te asteapta alte 4 pizde
)))
e genu de piesa in care esti in masina si-ti suni pizda sa-i spui ca e curva si tu sa pleci la munte unde te asteapta alte 4 pizde

si btw... rapu se ridica-n plm , ce plm nu va convine?
- Kaen Shine
- Shiftee
smiley, salvatoru rapului din romania. tu realizezi ce spui coae? asta e ridicat?! ridicat era cand umpleau mafia salile prin 99-2k, chiar daca era cocalareala pe fatza. colaborarea asta, exagerand, e ca un fel de tokyo hotel feat. necro, adica total pe langaWerther wrote:si btw... rapu se ridica-n plm , ce plm nu va convine?
bai...esti idiot uneori , in rest pari de treaba...dar cand vine vorba de pareri pe forum esti hater mare
)) E o piesa ok frate din orice punct de vedere. E piesa de radio , de masina , de club, de baut cafeaua dimineata... cred ca merge sa dai si-o muie pe ea. sunt si oameni care au nevoie de muzica usoara ( sens propriu ) . Asta nu inseamna ca e de cacat daca e comercial. Avatar ti-a placut ?
))

- Kaen Shine
- Shiftee
la avatar nu m-am uitat inca. n-a zis nimeni ca trebuia sa regenereze rapu piesa asta, asa ca daca vrei sa n-o dai in ridicol n-o zi nici tu, ngpls
cat despre hatereala, mai citeste o data ce a scris suzy. ba io am ce se numeste coloana vertebrala, mi se rupe pula ca face cedry2k colaborare cu puya, poate sa declare ca puya e idolul lui, eu raman la parerea ca puya e un emcee de tot cacatul. In schimb toata miscarea underground s-a sucit ca asa e trendul... poate ar fi ok sa nu va mai uitati atata in gura rapperilor si sa incercati s-aveti pareri proprii. daca sa ti se rupa de parerea turmei inseamna sa fii hater, da, I'm hatin baby I'mhatin
btw sugestia mea e sa incerci sting si din alea, ca tot veni vorba de muzica "usoara", si apoi baga rapid un simplu sau smiley sa vedem ce reactie are ciocanelul si scarita
cat despre hatereala, mai citeste o data ce a scris suzy. ba io am ce se numeste coloana vertebrala, mi se rupe pula ca face cedry2k colaborare cu puya, poate sa declare ca puya e idolul lui, eu raman la parerea ca puya e un emcee de tot cacatul. In schimb toata miscarea underground s-a sucit ca asa e trendul... poate ar fi ok sa nu va mai uitati atata in gura rapperilor si sa incercati s-aveti pareri proprii. daca sa ti se rupa de parerea turmei inseamna sa fii hater, da, I'm hatin baby I'mhatin

btw sugestia mea e sa incerci sting si din alea, ca tot veni vorba de muzica "usoara", si apoi baga rapid un simplu sau smiley sa vedem ce reactie are ciocanelul si scarita
cheloo strica piesa.oare cheloo nu s-a plictisit de el?
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi
piesa e ok, nu puteti spune ca cheloo are versuri mai putin dure fata de piesele vechi
colaborarea e cam ciudata nu pentru ca smiley e din zona pop iar cheloo din zona hip-hop ci pentru ca parazitii si-au cam bagat pula in simplu pe ''da-te-n gatu ma-tii''
colaborarea e cam ciudata nu pentru ca smiley e din zona pop iar cheloo din zona hip-hop ci pentru ca parazitii si-au cam bagat pula in simplu pe ''da-te-n gatu ma-tii''
-
- Niciodata un nimeni
pai in general asa si e frate ... si nu-mi schimb parerea. fanii muzicii electronice,cel putin in romania,majoritatea fac abuz de droguri si pastile. si nu,nu inteleg dnb-ul ca gen de muzica,lasa muzica electronica la o parte. pentru mine dnb-ul nu e muzica din varii motive. si nu sunt mega ipocrit deloc. folosesti cuvinte prea mari,sincer. o s-o spun de fiecare data cand voi fi atentionat. abia-l astept pe homosexualul din berceni sa vina sa mai bage un post direct din haul intestinal ...Suzy wrote:ba, scuza-ma sa-ti spun..dar esti MEGA IPOCRIT. adica, pe un topic spui ca fiecare asculta ce vrea, ca n-ai cum sa-ti impui punctul de vedere si pe altul nu intelegi cum asculta unii muzica electronica si ca muzica electronica e de drogati.Mallone wrote:pe mine nu ma deranjeaza daca asculta cineva d'astea frate ... intelege si tu ca fiecare asculta ce vrea. n-ai cum sa-ti impui punctul de vedere si sa-i determini pe ceilalti sa asculte ce asculti tu. daca asculti d'astea si te exprimi coerent,stii sa scrii si sa vorbesti corect limba romana si ai un gram de inteligenta,pentru mine e super ok. de exemplu,eu nu am cultivat prietenii cu cei care asculta hip-hop,pentru ca pur si simplu nu a fost sa fie. da,am multi cunoscuti,chiar foarte multi care o ard rep,dar nu pot spune ca sunt tovaras la catarama cu ei. aproape toti tovarasii mei asculta muzica veche,house sau muzica diversa,dar nu sunt cocalari. fiecare cu p**** masii,sincer ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
- HiroHito
- spre 5000 de posturi, e ok
oricum d-abia astept sa vad un live la maruta sau macar la capatos.
piesa nu e ok deloc,cheloo o fute in ultimu hal.
piesa nu e ok deloc,cheloo o fute in ultimu hal.
Werther wrote: beatu e mega blana.

ce ma?
"Ascultatorii stiu cum trebuie facut hip-hopu' ca la teoria piz..ii toti se pricep ca bebe sexologu" - Ryu - Replica "R.I.P. Hip-hop"
"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
eu cred ca smiley face parte dintr-o organizatie secreta care vrea sa compromita toti rapperii veterani care in trecut se bateau cu pumnu-n piept ca ei nu or sa cante asa ceva.
vezi uzzi "fara pop, fara rock, fara arănbi, fara gabori deghizati si tarfe cu pretentii" si mai nou cheloo care are prea multe versuri anti. urmeaza connecter. a...stai asa, el si-a dat-o singur mai demult
eu unu nu m-am mai stresat cu colaborari de genu asta de la rimaru cu gutza, si aia era acum 10 ani cand eram in liceu
cand o sa o auziti in vreun club sau loc public, cati dintre voi o sa va puneti mainile la urechi si o sa iesiti afara zbierand disperati? niciunul.
sau la radio ce preferati, inna sau piesa asta? pentru ca asta e scopul ei. intra pe o ureche si iese pe alta. la cum suna strofa lui cheloo cred ca o avea deja scrisa pe undeva de ceva timp, l-a pacalit pe smiley ca e fresh, i-a luat banu si te-am pupat, la revedere.
nu e tare, nu ridica hip hopu, nu s-a facut nimeni de cacat.
my 2 cents.
vezi uzzi "fara pop, fara rock, fara arănbi, fara gabori deghizati si tarfe cu pretentii" si mai nou cheloo care are prea multe versuri anti. urmeaza connecter. a...stai asa, el si-a dat-o singur mai demult

eu unu nu m-am mai stresat cu colaborari de genu asta de la rimaru cu gutza, si aia era acum 10 ani cand eram in liceu

cand o sa o auziti in vreun club sau loc public, cati dintre voi o sa va puneti mainile la urechi si o sa iesiti afara zbierand disperati? niciunul.
sau la radio ce preferati, inna sau piesa asta? pentru ca asta e scopul ei. intra pe o ureche si iese pe alta. la cum suna strofa lui cheloo cred ca o avea deja scrisa pe undeva de ceva timp, l-a pacalit pe smiley ca e fresh, i-a luat banu si te-am pupat, la revedere.
nu e tare, nu ridica hip hopu, nu s-a facut nimeni de cacat.
my 2 cents.