Cabron

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Post Reply
Sleek
fratele meu tu esti baiat

Re: Cabron - AltBum (2010)

Post by Sleek »

se vede ca au muncit la el...e bine primit :D
Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Eladio wutanghiddenmember »

(ELADIO): In primul rand bine ai venit pe http://hiphopdinromania.blogspot.com !
(CABRON): Bine te-am gasit

(ELADIO): Ultimul tau videoclip a reusit sa stranga destule vizualizari pe youtube. Esti multumit de rezultat? E cum te asteptai cand ai inceput sa lucrezi la piesa?
(CABRON): Da si de-abia acum incepe sa se miste normal. Zilele trecute am semnat cu Cat Music/Media Services asa ca in curand videoclipul va rula la toate televiziunile de specialitate si radiouri (Pe Radio 21 deja ruleaza si a si intrat in Top).

(ELADIO): Ce mesaj ai pentru "fanii pierduti" din cauza schimbarii stilului, sau mai bine zis pentru faptul ca e mai putin rap muzica ta?
(CABRON): Sa fie sanatosi, cant exact ce simt si asa o sa fac intotdeauna, important e ca ceea ce fac sa fie treaba buna. Muzica e in schimbare, nu mai putem sa cantam ce cantam pana acum, toti incearca noul, iar pe mine ca si pe Puya sau Grasu XXL ne intereseaza progresul nicicum regresul.. mai ales ca suntem de o caruta de timp in treaba asta si am demonstrat ca putem sa o ardem pe toate genurile de Rap, spre deosebire de altii .."Fani pierduti" ... hai sa fim seriosi ...la noi termenul de fan e neinteles total .

(ELADIO): O intrebare care si-o pun multi si la care cel mai bine poate raspunde artisul. Multi se intreaba: schimbarea e pentru bani sau chiar simti ce faci?
(CABRON): E ipocrit cine zice ca nu face muzica si pentru bani, chiar am o piesa cu Cedry2K pe albumul asta in care chiar despre asta vorbim, noi suntem cazurile fericite in sensul ca ne si place ce facem..

(ELADIO): Ok, hai sa lasam gossip-ul. Let's be friends sau mai bine zis Lezbi friends, va beneficia si de un cd single?
(CABRON): Ah nu .. piesa este extras de pe "AL(t)BUM" si va aparea acolo.

(ELADIO): Sa vorbim si despre "AL(t)BUM". Ne poti da ceva detalii? Ce invitati vor fi (stiu deja de Baxter si Cedry2k)? Cine se va ocupa de productie si cand va iesi?
_MG_6343 (CABRON): Pe album vor mai fi inafara de Baxter si Cedrea, Puya, Grasu X, Alex, Smiley, Nico, Connect`r, Karie (ex. Verbal) si ma gandesc inca la ce piesa sa fac cu Shobby (ca un remember). Producatorul executiv al albumului este Baxter iar muzical el impreuna cu toata echipa HaHaHa Production [ Dj CB, K-arie, Serban Cazan chiar si Smiley isi mai baga nasul prin piese] (label din care fac parte ca artist). Inca lucram la el d-aia nu putem sa spunem o data exact , oricum pana la lansare vom mai scoate 2 single-uri. Si Dj Grass mai imi produce pentru ALT(t)BUM.

(ELADIO): JerryCo a scos albumul gratuit; Mafia, Puya, Spike si Guess Who prin GSP, Raku si Maximilian prin sms. Tu cum il vei vinde? Traditional sau ca unul enumerat mai devreme?
(CABRON): Nu prea mai ai cum sa vinzi ceva "traditional", inca raman la ideea ca GSP-ul e cea mai buna combinatia din ultimul timp si ne gandim tot mai serios , eu impreuna cu HaHaHa Production si Dan Popi de la Cat Music, sa il scoatem in acest fel.

(ELADIO): Ce s-a intamplat cu Codu' Penal? Unii cred ca sunteti certati, altii ca ar fi ceva de moment. De ce v-ati despartit si care sunt relatiile tale cu "Noul" Codu' Penal?
(CABRON): Nu s-a intamplat nimic altceva decat firescul atunci cand 2 persoane incep sa aiba idei diferite. Respectul intre mine si Shobby este reciproc, ne sunam , ne intalnim, ne sfatuim, facem piese impreuna, colaboram, doar ca toate astea nu le mai facem sub aceeasi "umbrela". Nu suntem certati, e tampit cine zice ca suntem certati cand vede ca tot facem piese impreuna. Cu Bulgaru ma stiu de mult suntem amici , iar pe Dj Blow nu il cunosc.

(ELADIO): Ce parere ai despre ce se intampla in industria hip-hop-ului din Romania?
(CABRON): Imi place ca cine are chef sa schimbe ceva o face cine nu ramane true genului pe care il face.. astfel ascultatorul va avea de unde sa aleaga, iar marfa Hip-Hop va fi din ce in ce mai multa.. Industrie inca e mult spus, dar vis-a-vis de cum era acum nu foarte mult timp, in momentul asta radiourile televiziunile si chiar casele de discuri sunt mai "indulgente" privind muzica rap.

(ELADIO): Cat despre noii mc-ii? Ti-a ramas in minte numele vreunui nou mc? Un mc care sa te impresioneze?
(CABRON): Imi place Cumicu desi nu este foarte nou dar inca nu a scos nimic oficial, imi place Tranda de la Constanta si Doddy, cam astia sunt artistii care mi-au placut .

(ELADIO): Care e treaba cu proiectul "Prin ochii mei"?
_MG_6320 (CABRON): Am lucrat un an la el iar la sfarsit m-am tripat pe alte chestii si nu am mai fost multumit. Piesa "De bine de rau e bine" va fi si pe "AL(t)BUM" alaturi de o alta pe care am refacut-o si este impreuna cu Alex. Probabil la un momentdat o sa pun eu albumul la Free Download frumos la mine pe site (www.cabronromania.com) , o sa ii fac si o coperta draguta si o sa imi castig "fanii pierduti" despre care vorbeam mai sus. hahahaha

(ELADIO): Si ca sa lamurim lumea. Are un tracklist? Adica, ce piese sunt ca lumea le-a tot adunat de prin diferite parti, dand cu presupusul.
(CABRON): Din tot ce e pe internet doar "De bine de rau e bine", "Nu mai fi astfel" cu Iony si "Sex-Appeal" cu MnG sunt piese care urmau sa apara pe "Prin ochii mei".

(ELADIO): Stim ca "La Familia" e o alta poveste, dar poate ne dai o anteprima despre "Classique" sau poate ne spui ca apari pe el.
(CABRON): Pai am scris si pe contul meu de www.Twitter.com/CabronOficial acum 2 sau 3 zile ca tocmai veneam de la studio unde trasesem cu La Familia pe o piesa foarte tare, am tras un refren dragut, sper sa va placa si cred ca mai urmeaza sa trag pe inca una, oricum albumul chiar va fi Classic Shit

(ELADIO): De http://hiphopdinromania.blogspot.com ce parere ai?
(CABRON): Imi place, e destul de complex si de prompt. "Letz be friends" a aparut instant si la voi imediat ce am lansat-o . Aveti interviuri si Info-uri si tot ce ii trebuie unui ascultator de muzica rap...

(ELADIO): Ai cumva concerte programate in viitorul apropiat? Date stabilite?
(CABRON): Inca nu, o sa facem un turneu in toata tara dar inca e totul pe foaie nu putem sa dam date exacte. Destul de curand o sa incepem si concertele, odata cu aparitia piesei pe TV.

(ELADIO): Ai un mesaj pentru cei ce citesc interviu?
(CABRON): Da, sa cumpere albume, sa accepte schimbarile iar daca nu le accepta sa nu judece pe cei care le fac (e vorba de filme si tripuri diferite) si sa caute informatii doar de la sursa (ex. www.cabronromania.com , www.twitter.com/CabronOficial , www.youtube.com/CabronOficialTV ). P.S.: Ca sa le iau o "durere" de pe cap celor care au pus pariuri si s'au tot contrazis visavis de clipul meu .. fata blonda cu sani mari si fund bombat din videoclipul "Letz be friends" nu este Eva Kent hahahaha

(ELADIO): Si fata lui Nico? Care-i treaba ca multi se intrebau?
(CABRON): Suntem prieteni foarte buni, dealtfel Nico este si nasa fiului meu Nikolas Alexandru, iar Andra fiica ei este foarte frumoasa si interesanta si ni s-a parut o idee buna sa ii propunem sa apara in video, si a acceptat.
Mirelinho
serios, sunt ok

Post by Mirelinho »

Personal abia astept piesele promise pentru fanii pierduti. Desi nu imi place noul single Cabron, raman totusi la ideea ca omul e printre cei mai talentati din industrie. Abia astept albumu'.
Decat sa muncesti degeaba/ Mai bine stai degeaba!

www.cia.myforum.ro
www.la-familia.ro
www.craiova-maxima.ro
Obsesiv

Post by Obsesiv »

are voce buna omu'
lipsa
DogFather

Post by DogFather »

Ce facea Dj OldSkull acolo? :lol:
Eladio wutanghiddenmember

Post by Eladio wutanghiddenmember »

Image

iar la sfarsitul lunii mari suprize
cheafy
rapperu vostru preferat

Post by cheafy »

domestos
dimineata verific forumu

Post by domestos »

sună bine, recunosc ! :bow:

PS:

Image

http://www.cabronromania.com/

să vinăăăăăă !!! :connencter:
Image
exerminatoru
serios, sunt ok

Post by exerminatoru »

e albumul vechi care n-a iesit ? ..sau i-a schimbat numele altbum-ului
delir

Post by delir »

e ala vechi care n-a iesit.
artificial intelligence is no match for natural stupidity
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

presimt ca o sa fie mult mai ok asta vechi
Image
Sleek
fratele meu tu esti baiat

Post by Sleek »

Suna naspa...fara coaie, ma asteptam la mult mai mult de la el.
Gontel
serios, sunt ok

Post by Gontel »

Gharaa wrote:presimt ca o sa fie mult mai ok asta vechi
epho
gisulapu

Post by epho »

dupa minutu 5..
mi se pare un remix penibil
unu'

Post by unu' »

imi plac pentru fratii mei,caldura mare,de bine de rau.
tot respectu de la noi pana la cluj pentru fetele care se dau cu ruj :lol: aia let's be friends ,am vazut-o si pe music channel ..
Siempre Fidelis
Post Reply