via http://omugnom.comAm tot cautat sa gasesc undeva unde sa fie raportul calitate pret accesibil fata de ce vroiam eu sa fac cu coperta si mai ales cu alte surprize inclusiv piese noi exclusive pentru varianta originala si am ramas cam uimit de numarul mic de alegeri si faptul ca trebuie sa sacrific anumit continut ca sa fie cum imi doream.Cumva e normal si logic dar pe de alta parte albumul asta nu merita in nici un fel un tratament cenzurat ca si creatie asa ca o sa fie intarit temeinic si ,chit ca eu nu voi inregistra un profit , cand va fi disponibil pretzul nu va sari de limita normala a bunului simtz de 20 de lei.
Pe scurt : O sapt maxim doua albumul original va fi gata si ai sa vezi de ce m-am agitat atata cand ai sa vezi ce mai are in plus..hehe
Pace si Multumesc inca o data pentru interesul acordat !
Omu Gnom
Re: Omu Gnom
Hip Hop Blog-> http://www.hiphopblog.ro/
misto ce face gnom asta,bun asa.si albumu e tare tare
o sa v-anunt cand vine panica pe frunti senine
- Frank Sin Arta
- spre 5000 de posturi, e ok
- James Carter
- Mugiwara
Sa stii ca asa-i.Insolubil wrote:misto ce face gnom asta,bun asa.si albumu e tare tare
Oricum, Gnom mi s-a parut tare si cand era cu Raparta, cu Apartamentu'.

pra pra
pff dupa mai multe ascultari , imi rupe capu grav albumu

As da la pedale doar daca mi-ar mai creste pula .
Adica mai scoate un album sau ce ?
-
- ce n'est pas possible
Ai grija sa n-ai griji e de fapt un dublu cd, doar ca Gnom a dat drumu doar la o parte din el. Iar pe asta care il lanseaza acum in 1 iulie o sa fie si feat-urile
.

la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
- James Carter
- Mugiwara