Leasa Dragos - Altfel

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
Anto.
Psycho

Re: Leasa Dragos - Altfel

Post by Anto. »

leasa ftw!
calugaru
fratele meu tu esti baiat

Post by calugaru »

Mie imi place piesa. Astept albumul!
mengele
rapperu vostru preferat

Post by mengele »

nu am nimic cu tine leasă, dar dai dovada de imponta psihica cronica.te-ai oprit din evolutie mentala/fizica la pubertate sau chiar ai impresia ca ai haz?
cat despre ce scuipi tu, ma lasa rece.
...stay away from me if your life's gettin' stupid...
Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Eladio wutanghiddenmember »

Leasa, pe strada ce-ti zice lumea? "Nu frate, glumeam, doar suntem baieti ce pula mea" ? :D
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

cu ce l-ai scuipat fratioare p-ala de a ramas rece?antrax?
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Leasa

Post by Leasa »

omu.frunza wrote:da nu forumu ne formeaza ca oameni pe noi, poate noi il formam pe el.
dau un sfat nu mai scoate album. n-are rost. incearca sa scrii o carte, sa pictezi, sau altceva.
Iti doresc toate cele bune, cu conditia sa fie ceva util.
iti multumesc pentru sfat. parerea ta conteaza intr-atat de mult pentru mine incat am luat decizia sa nu mai scot album. voi scoate albume pe viitor.
KulBeats wrote:leasa ftw!
:bow:
calugaru wrote:Mie imi place piesa. Astept albumul!
ma bucur ca iti place.
mengele wrote:nu am nimic cu tine leasă, dar dai dovada de imponta psihica cronica.te-ai oprit din evolutie mentala/fizica la pubertate sau chiar ai impresia ca ai haz?
cat despre ce scuipi tu, ma lasa rece.
sa stii ca nu sunt suparat pe tine
Eladio wutanghiddenmember wrote:Leasa, pe strada ce-ti zice lumea? "Nu frate, glumeam, doar suntem baieti ce p*** mea" ? :D
nu stiu ca n-am avut onoarea sa vad pe nimeni fata in fata :D
megga wrote:cu ce l-ai scuipat fratioare p-ala de a ramas rece?antrax?
nu stiu. intreaba-l pe ma-sa ca el tre sa stie
Gecko
rapperu vostru preferat

Post by Gecko »

Piesa nu e ceva ce pot asculta... o parere constructiva pentru tine, cel ce se formeaza pe forum: nu mai vorbi despre muzica altora considerand ca faci o critica, atata timp cat aia, adica porcaria aia, e ceea ce poti tu. E foarte simplu: Vorbesti la fel de mult cat stii sa "dansezi". (e o zicala, nu fa glume proaste )...cum tu deocamdata nici nu stii sa mergi bine, taci. Pa, te-am pupat.
FOUS TA CAGOULE!!!
Leasa

Post by Leasa »

Gecko wrote:Piesa nu e ceva ce pot asculta... o parere constructiva pentru tine, cel ce se formeaza pe forum: nu mai vorbi despre muzica altora considerand ca faci o critica, atata timp cat aia, adica porcaria aia, e ceea ce poti tu. E foarte simplu: Vorbesti la fel de mult cat stii sa "dansezi". (e o zicala, nu fa glume proaste )...cum tu deocamdata nici nu stii sa mergi bine, taci. Pa, te-am pupat.
Acest mesaj imi place foarte mult. As dori ca toata lumea sa posteze la fel. Felicitari pentru acest mesaj extraordinar. Am sa-l notez pe un sul de hartie igienica.
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Frate nu am nimic cu tine, dar o fosta diriginta m`a invatat acum ceva timp o chestie si anume ca "Daca doi oameni iti spun ca esti beat te duci si te culci" , cam asa e si aici.... Tu cam jignesti pe toata lumea aiurea si toti iti spun sa stai pe curu tau si asa....multi ti-au spus ca nu faci muzica buna , e ok , dar invata sa accepti o parere fara sa iei la misto persoana in cauza... Gandeste`te ce varsta ai si cum te comporti la acea varsta...Te`ai gandit vreodata ca daca toti iti spun aceeasi chestie , inseamna ca problema e la tine si nu la ei?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Leasa

Post by Leasa »

Pilu wrote:Frate nu am nimic cu tine, dar o fosta diriginta m`a invatat acum ceva timp o chestie si anume ca "Daca doi oameni iti spun ca esti beat te duci si te culci" , cam asa e si aici.... Tu cam jignesti pe toata lumea aiurea si toti iti spun sa stai pe curu tau si asa....multi ti-au spus ca nu faci muzica buna , e ok , dar invata sa accepti o parere fara sa iei la misto persoana in cauza... Gandeste`te ce varsta ai si cum te comporti la acea varsta...Te`ai gandit vreodata ca daca toti iti spun aceeasi chestie , inseamna ca problema e la tine si nu la ei?
Iti multumesc pentru faptul ca ai rupt o bucata din timpul tau pentru a posta pe acest topic deschis pe acest minunat forum care ne formeaza ca oameni. Mesajul tau este unul foarte interesant si plin de sfaturi indraznete, la care voi cugeta dupa cafeaua de dimineata. Ulterior voi folosi sulul de hartie igienica mentionat in mesajul anterior.
Leasa

Post by Leasa »

Image
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Nu ne pasa :)
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Leasa

Post by Leasa »

Pilu wrote:Nu ne pasa :)
Iti multumesc foarte mult pentru faptul ca ai rupt din nou o bucatica din timpul tau pretios pentru a posta pe acest topic deschis pe acest minunat forum care ne formeaza ca oameni. Respect si apreciez asta, dar te rog frumos sa vorbesti in numele tau pe viitor si nu in numele altora.

Va salut pe toti cu mare drag si va urez mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

Leasa wrote:
Pilu wrote:Nu ne pasa :)
imiBAGpulaINma-ta!
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Gecko
rapperu vostru preferat

Post by Gecko »

Nu, e ok ca a vorbit in numele nostru... a stiut ce face :D... e ok daca iti vezi de treaba ta indeferent ca e prost sau bun ce faci...dar in momentul in care tu ai cunostinte muzicale aproape zero (daca ai cunostinte muzicale e mai grav) si sustii sus si tare ca ce ai facut tu e mult peste ceva tare, atunci esti ori inconstient, ori atat de afon incat tie chiar ti se pare ok ce faci tu, ori esti genul de retard care nu a avut niciodata prea multi prieteni si incearca mereu sa fie in centrul atentiei prin orice modalitate...si am cunoscut genul asta de persoana (genul de om care te contrazice, apoi se contrazice si pe el daca trebuie sa te contrazica din nou, si toate astea ca sa primeasca atentie) iar tu te apropii foarte mult... las-o moarat frate odata... esti un nimeni, nu esti cunoscut, nu faci ceva "constructiv", esti doar un mare ciudat... pleaca ...nu te vrea nimeni!...pun pariu ca sunt oameni care nu te vor in tara asta...pleaca! ...ciudatule
FOUS TA CAGOULE!!!
Post Reply