DOC - Lucrare de control (2011)
Re: DOC - Lucrare de control (2011)
ai infectat in plm toate topicurile cu dejectiile tale. ai aflat daca dragonu e casatorit pana la urma?
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
Phane, cine iti face beat-urile? 

www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
care toate topicurile?le infectez pentru faptul ca dau din neuroni si nu ma rezum la a posta "prea pizda piesa" sau "de cacat"?.care e rolul forumurilor pana la urma? hai sa nu mai scriem nimic si sa acordam stelute la fiecare piesa noua care apare...cat despre curiozitatile mele extra-profesionale legate de viata lui dragonu, sa stiti dragii mei ca scala valorii barfei merge incepand de la click, can can si pana la goethe(ce zici werther?) si consider ca viata personala a fiecarui artist este indisolubil legata de ceea ce produce, valabil de la wagner pana la dragonu si trecand prin freddie mercury
Prost sa fii , noroc ca esti. Nu te mai da destept boss ca e degeaba.
La ce facultate esti ?
La ce facultate esti ?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
prima propozitie nu are nicio legatura cu a doua, mai baga o fisa.eu cred ca imi citesti doar primul rand din post de tragi concluzii, dar e greu cu cititul in ziua de azi, indiferent de facultatea pe care o faci
sunt la electronica si telecomunicatii in cadrul politehnicii din bucuresti. nu ma identific cu facultatea asta, este o epava comunista si nici nu stiu daca o sa lucrez in domeniu, dar e o facultate grea.bineinteles, nu ca medicina, dar tot poate fi aplicata vorba"ce face studentul la politehnica in timpul liber? ase-ul"..si bineinteles ca asta nu ma face mai destept...si nici nu m-am dat, dar fac efortul sa postez ceva mai elaborat decat pe un forum inna.altfel degeaba hip-hop-ul asta..
sunt la electronica si telecomunicatii in cadrul politehnicii din bucuresti. nu ma identific cu facultatea asta, este o epava comunista si nici nu stiu daca o sa lucrez in domeniu, dar e o facultate grea.bineinteles, nu ca medicina, dar tot poate fi aplicata vorba"ce face studentul la politehnica in timpul liber? ase-ul"..si bineinteles ca asta nu ma face mai destept...si nici nu m-am dat, dar fac efortul sa postez ceva mai elaborat decat pe un forum inna.altfel degeaba hip-hop-ul asta..
continuati despre DOC
cum am ceva timp, voi sterge din posturile off topic
cum am ceva timp, voi sterge din posturile off topic
http://www.independentgreenwords.com/ho ... devarul.ro
e mult mai diplomat doc cand da interviuri video decat cand apare in inteviuri scrise sau posteaza pe facebook
e mult mai diplomat doc cand da interviuri video decat cand apare in inteviuri scrise sau posteaza pe facebook
- delir
- spre 5000 de posturi, e ok
Da boss, si Badea e mai potolit la TV si pe twitter si-o baga in toti. Point?
Also, tu cauti mereu sa analizezi persoana, nu muzica. Omul a zis ca vrea s-o da la pace, sa fie chill, sa nu mai atraga energia negativa asupra lui (sau asa am inteles eu). Banuiesc ca de asta e si "diplomat".
P.S. Nu stiu daca e insurat sau nu.
Also, tu cauti mereu sa analizezi persoana, nu muzica. Omul a zis ca vrea s-o da la pace, sa fie chill, sa nu mai atraga energia negativa asupra lui (sau asa am inteles eu). Banuiesc ca de asta e si "diplomat".
P.S. Nu stiu daca e insurat sau nu.
artificial intelligence is no match for natural stupidity
pai asa hai sa nu mai posteze nimeni niciun interviu, ca nu in toate e vorba despre muzica 

ma, oare care e problema? eu nu pot sa vad interviul, lamuriti-ma ce sa fac, unde sa dau click, ca sunt cam inapt. imi apare o poza cu doc cu o caciula rosie in cap iar in stanga sus scrie pe ea "unauthorized.1"
ba ma simt n00bu pulii ca n-am intrat pe chanon.ro deloc anul asta. am o tristete:(
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
mi-a placut intr-un fel aia cu energia pozitiva, se schimba artistii cu anii.
imi pare rau ca nu avem in romania un artist gen immortal technique care sa fie pana la capat impotriva sistemului.
si pt ca la noi ideea asta incepe sa devina expirata.
daca tineretul n-are coaie si e adormit stau si aia sus mai linistiti
imi pare rau ca nu avem in romania un artist gen immortal technique care sa fie pana la capat impotriva sistemului.
si pt ca la noi ideea asta incepe sa devina expirata.
daca tineretul n-are coaie si e adormit stau si aia sus mai linistiti
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi