BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
- TheG
- fratele meu tu esti baiat
dragonu e tovaras balauru, care e tovaras cu zgriptzuroaica....la summer jam 08 clar castiga Fat-Frumos....take that HaRap-Alb.
.....
frate deja devine obositoare toata chestia cu cine merita sa castige si cum. Si eu sunt de parere ca J l-a facut pe aforic dar asta e frate, nu tre sa ne luam la omor pe tema asta.
.....
frate deja devine obositoare toata chestia cu cine merita sa castige si cum. Si eu sunt de parere ca J l-a facut pe aforic dar asta e frate, nu tre sa ne luam la omor pe tema asta.
Dubiooos!!!

[quote="bLuEsHiFt"] nu inteleg ce-i cu toata nesimtirea asta sa te iei de lume ca nu vine la concert. NU este nimeni obligat sa vina la concertele tale, daca NU au bani, daca NU le place line-up-ul sau daca NU sunt interesati.
quote]
Ba sunt "obligati" sa vina la concerte.Si motivele s-au tot discutat..stim cu totii ca aproape in fiecare oras din tara exista cate o grupare formata din trupe locale..si la concertele lor,nu mai pot de fitze si se considera atat de superiori celorlalti....fir-ar ei sa fie..mda..mari rapperi
de ce nu au venit acum? ..Cred ca totul vine din suflet..foarte multi dintre noi suntem atat de superficiali
..foarte multi dintre noi nu avem niste valori,nu avem bun simt,nu suntem educati..daca tot te crezi rapper si esti ascultator de hh vino in primul rand din respect pt hip hop-ul romanesc la concert..nu se pune problema banilor..daca ai fi vrut,ai fi strans..eu am lucrat jumate din vacanta ca pot face ce vreau in cealalta jumate..
line-up-ul nu are cum sa nu-ti placa..din totalul de artisti,e imposibil sa nu-ti placa unul.. si e imposibil sa nu fii interesat,din moment ce afirmi ca asculti hh si ca iti place..
nu sunt scuze..daca vrei,orice e posibil ,mai devreme sau tarziu..trebuie doar sa vrem..
Eu ma bucur ca am ales sa vin la summer jam-ul de anul asta..artistii romani au fost la inaltime si au dat ce-i mai bun..insa pt show-ul realizat,ii apreciez mult pe k'n confusion,da hood si cedry2k.. dintre cei straini, Cesar a fost special...si s-a vazut ca i-a placut sa se afle printre noi.. Defari a fost excelent,ca prestatie..a facut un show demential..toti saream ca nebunii
..acelasi lucru s-a intampla si la Prozack..si nu cred ca mai e cazul sa mai vorbim despre R.A. The Rugged Man..desi stiu ca e legenda,cred ca e destul de vulgar in concerte..
Si iata ca am luat parte la un festival national de hip hop, desi nu imi placeau toate trupele..si habar nu avusesem de Cesar Comanche, Defari sau Prozack..insa inainte de festival am zis..bai,ia sa vad cine-s astia..si am cautat info si mi-am downloadat piese si am zis WOW..chiar MERITA!
..
Si daca nu o sa va descurajati si daca veti mai organiza concerte mari, promit ca nu le mai ratez!
..asa cum am ratat afu-ra,freestyle si mai ales sugarhill gang.. 
[ stiu ca m-am trezit tarziu cu replicile,..
..aoleu..si am uitat ceva..de ce nu au mai cantat yawn si spooke? ]
quote]
Ba sunt "obligati" sa vina la concerte.Si motivele s-au tot discutat..stim cu totii ca aproape in fiecare oras din tara exista cate o grupare formata din trupe locale..si la concertele lor,nu mai pot de fitze si se considera atat de superiori celorlalti....fir-ar ei sa fie..mda..mari rapperi

Eu ma bucur ca am ales sa vin la summer jam-ul de anul asta..artistii romani au fost la inaltime si au dat ce-i mai bun..insa pt show-ul realizat,ii apreciez mult pe k'n confusion,da hood si cedry2k.. dintre cei straini, Cesar a fost special...si s-a vazut ca i-a placut sa se afle printre noi.. Defari a fost excelent,ca prestatie..a facut un show demential..toti saream ca nebunii

Si iata ca am luat parte la un festival national de hip hop, desi nu imi placeau toate trupele..si habar nu avusesem de Cesar Comanche, Defari sau Prozack..insa inainte de festival am zis..bai,ia sa vad cine-s astia..si am cautat info si mi-am downloadat piese si am zis WOW..chiar MERITA!

Si daca nu o sa va descurajati si daca veti mai organiza concerte mari, promit ca nu le mai ratez!

[ stiu ca m-am trezit tarziu cu replicile,..

...Timpul este ucigasul perfect...Omoara tot,omoara toate sentimentele care ne-au zdruncinat vreodata...Omoara ura,omoara iubirea..Nimic nu mai ramane........Veritasaga-Ucigasul perfect...
am o poza cu tine.Khayyam wrote:mie mi-a placut mult la Summer Jam...a fost exact ceea ce aveam nevoie dupa 6 luni in care in afara de servici (...si dragoste) nu am mai stiut nimic altceva...
vreau sa le multumesc organizatorilor pt ca au avut incredere in noi si ne-au pus pe aceeasi scena cu atatea nume mari...sper ca nu am dezamagit....
DA HOOD SUNT FANTASTICI LIVE !!!
....iar Bubu...
...........Bubu ma duce cu gandul la personajul Lolita...din cartea cu acelasi nume..
http://en.wikipedia.org/wiki/Lolita
id: blueshift_rappa

Eu zic ca oamenii de la hades au dreptate sa fie suparati ca nu prea a aparut lumea si sincer cred ca bucurestenii sunt primii care ar trebui pusi sub bec. Personal am vazut foarte putini bucuresteni pe acolo. Mi s-a parut ? Eu nu as zice. Asta nu prea era un eveniment care trebuia ratat. Au fost multe trupe tari care au prestat foarte bine, multe concursuri care meritau vazute si 60 ron pentru toate astea nu cred ca ar fi prea mult.
Vreau sa multumesc oamenilor care au venit ca au fost foarte vii. Mi-a placut ce am vazut, atat pe scena, cat si in fata ei.
Sper sa vad mai multa lume de acum.
Vreau sa multumesc oamenilor care au venit ca au fost foarte vii. Mi-a placut ce am vazut, atat pe scena, cat si in fata ei.
Sper sa vad mai multa lume de acum.
idem atipic...60 ron a fost un chilipir ptr cat as fi dat io personal sal pot vedea pe Rugged Man! ciudat se pare ca raspunsul lui la intrebarea mea: "you ever coming back?" a fost: "yeah sure if you call me back again, cause its my first time in Romania!" ...oricum respect ptr toti oamenii de la hades! a fost ceva intradevar special indiferent de ce se plang unii!... si ii zic cu multa dragoste "muie!" retardatului mintal care a aruncat cu berea in Cesar Comanche, avand in vedere ca omu a fost chiar bun si avea si emotii! meh...am speranta ca daca va mai fi organizat si la anu ceva la fel de frumos, vor venii mai multi oameni, ptr ca merita!
Shaw de 15 ani bagabont in devenire...proaspat transferat in bucale...deci nuh am prea multe cunostinte p acolo...
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
de unde stiai care era din buc si care nu?atipic wrote:Eu zic ca oamenii de la hades au dreptate sa fie suparati ca nu prea a aparut lumea si sincer cred ca bucurestenii sunt primii care ar trebui pusi sub bec. Personal am vazut foarte putini bucuresteni pe acolo.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Pentru ca nici un tovaras nu a venit (din diferite motive) si din plictiseala m-am bagat in seama cu lumea.Suzy wrote:de unde stiai care era din buc si care nu?atipic wrote:Eu zic ca oamenii de la hades au dreptate sa fie suparati ca nu prea a aparut lumea si sincer cred ca bucurestenii sunt primii care ar trebui pusi sub bec. Personal am vazut foarte putini bucuresteni pe acolo.
- Lyrical.Mesiah
- adevarat sa mor de nu
Ba puteti obliga , plus o camera pe care o aveti voi si un sunet din mixer si o sincronizare......iese o filmare ca la hades care poate fi pusa pe un dvd si poate vanduta.........mihai.lazar wrote:bre... era o rugaminte doar. nu putem obliga pe nimeni sa nu puna filmarile. la fel de bine nu aveam de ce sa-i oprim din filmat ... poate multi vroiau sa filmeze sa aiba amintireLyrical.Mesiah wrote:Data viitoare la intrarea in club sau unde se mai tine puneti afis fara aparate foto sau camere daca se intampla sunt confiscate...si asa se scuteste o gramada de bataie de cap..........mihai.lazar wrote:
pentru ca organizatorii nu doresc acest lucru
peace out...
nuante

- Bazooka Joe
- trendy guy
putem dar nu dorim. e bine asa?Lyrical.Mesiah wrote:Ba puteti obliga , plus o camera pe care o aveti voi si un sunet din mixer si o sincronizare......iese o filmare ca la hades care poate fi pusa pe un dvd si poate vanduta.........mihai.lazar wrote:bre... era o rugaminte doar. nu putem obliga pe nimeni sa nu puna filmarile. la fel de bine nu aveam de ce sa-i oprim din filmat ... poate multi vroiau sa filmeze sa aiba amintireLyrical.Mesiah wrote:
Data viitoare la intrarea in club sau unde se mai tine puneti afis fara aparate foto sau camere daca se intampla sunt confiscate...si asa se scuteste o gramada de bataie de cap..........
peace out...
nuante
muie copos
Ba...eu am fost la event dar n-am avut camera de filmat na, vreau si io sa vad filmari ceva ... care are poate-mi trimite un MP sa-i dau mail-ul, promit ca nu le fac publice le vreau pt mine.
Cat despre battle ... caterincaaaaa
A fost tare rau , i-a zis Aforic o faza lu pytt ceva de genul "te imbraci de la magazinu de grasi, tzi-ai luat blugi largi si-tzi vin colantzi" m-am innecat cu bere, am inceput sa tusesc, m-a luat sughitzu etc 
Cat despre battle ... caterincaaaaa

frate eu sunt de acord q combat nu puneti filmarile k asa poate o sa vina si muistii aia sa vada pe bune cum sta treaba si nu o sa mai atarne la astia q filmari faceti o colectie pe dvd si dati-o numai astora care au biletu de la summer jam sau faceti o chestie q codu d p bilet
p.s. i-mi pare rau pt voi a fost super eventu
si dak e contati si pe mn q aia de la antena 1
p.s. i-mi pare rau pt voi a fost super eventu
si dak e contati si pe mn q aia de la antena 1
Nu E Panica!!!!!