presupun ca fac parte din tineret deci pot confirma.in ultimii 2 ani mai toate piesele anti sistem pe care le-am auzit mi s-au parut penibile.daca tineretul n-are c***e si e adormit stau si aia sus mai linistiti
DOC - Lucrare de control (2011)
Re: DOC - Lucrare de control (2011)
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
a fost plin de piese anti sistem, cred ca din cauza asta s-a si destramat trupa. mie imi placea aia cu "let me try"
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
sunt convins ca aia de sus rasufla acum linistiti ca doc nu mai scoate piese anti-sistem.vik wrote:mi-a placut intr-un fel aia cu energia pozitiva, se schimba artistii cu anii.
imi pare rau ca nu avem in romania un artist gen immortal technique care sa fie pana la capat impotriva sistemului.
si pt ca la noi ideea asta incepe sa devina expirata.
daca tineretul n-are c***e si e adormit stau si aia sus mai linistiti
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Suzy wrote:sunt convins ca aia de sus rasufla acum linistiti ca doc nu mai scoate piese anti-sistem.vik wrote:mi-a placut intr-un fel aia cu energia pozitiva, se schimba artistii cu anii.
imi pare rau ca nu avem in romania un artist gen immortal technique care sa fie pana la capat impotriva sistemului.
si pt ca la noi ideea asta incepe sa devina expirata.
daca tineretul n-are c***e si e adormit stau si aia sus mai linistiti

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
uite ce face immortal technique:
Charitable work
Immortal Technique has been heavily involved in visiting prisons to speak to youth and working with immigrant rights activists and raising tens of thousands of dollars for children’s hospitals overseas. He created a writing grant program for high school students as well.[16]
In June 2008, Immortal Technique partnered with Omeid International, a Non–Profit Human Rights Organization, to lend his support. He dubbed the work as "The Green Light Project". With the profits of The 3rd World album, Immortal Technique traveled to Kabul, Afghanistan to help Omeid build an orphanage without any corporate or external funding. The orphanage, having been successfully established, currently houses over 20 orphaned children from Kabul.
degeaba canti despre cat de cacat e sistemul daca nu contribui cu nimic la schimbarea lui. ma rog, nu ma refer la doc neaparat, ca nu stiu ce face si ce nu face, dar zic asa in general, pentru toti reparii astia anti-sistem.
Charitable work
Immortal Technique has been heavily involved in visiting prisons to speak to youth and working with immigrant rights activists and raising tens of thousands of dollars for children’s hospitals overseas. He created a writing grant program for high school students as well.[16]
In June 2008, Immortal Technique partnered with Omeid International, a Non–Profit Human Rights Organization, to lend his support. He dubbed the work as "The Green Light Project". With the profits of The 3rd World album, Immortal Technique traveled to Kabul, Afghanistan to help Omeid build an orphanage without any corporate or external funding. The orphanage, having been successfully established, currently houses over 20 orphaned children from Kabul.
degeaba canti despre cat de cacat e sistemul daca nu contribui cu nimic la schimbarea lui. ma rog, nu ma refer la doc neaparat, ca nu stiu ce face si ce nu face, dar zic asa in general, pentru toti reparii astia anti-sistem.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
exact
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

-
- Arhistrateg nebiruitul
Păi fac destule repării anti-sistem. Trendul acum pare a fi retragerea în munţi, de exemplu. Care retragere în munţi este strategia anti-sistem a românilor de pe vremea tătarilor, deci păstram şi tradiţia. 

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
hmmm...noi deja ne-am inceput miscarea pe-aici pe unele segmente.In maxim o luna suntem pe tv la stiri,veti vedea.Si nu,nu ne retragem in munti 
on:Doc de la un timp e fff ok,dar o mai ia pe aratura cand promoveaza cipcirei gen tzip tzop

on:Doc de la un timp e fff ok,dar o mai ia pe aratura cand promoveaza cipcirei gen tzip tzop
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok

ai primit banii de la UE pentru frăguțe?
www.hiphopdinromania.org

ziceam ca nu e in romania un artist care sa informeze corect si sa monteze tineretul impotriva sistemului. cedry2k parea la un moment ca ar fi.
un tineret prost,drogat si usor de manipulat e ce se vrea. marile miscari de protest,revolutii,rascoale au inceput de la tineri. omul de varsta a 2a cu copii si rutina zilnica e deja supus de sistem.
nu ca ar fi ceva rau cu sistemul, e f bun si e ce merita oamenii, avand in vedere suma calitatilor lor.
dar era fain daca hip hopul romanesc dadea un artist anti-sistem pana la capat, care sa fie invitat la dezbateri si sa-si sustina cauza cu argumente pertinente.
mafia ramane cea mai cunoscuta trupa anti-sistem.
un tineret prost,drogat si usor de manipulat e ce se vrea. marile miscari de protest,revolutii,rascoale au inceput de la tineri. omul de varsta a 2a cu copii si rutina zilnica e deja supus de sistem.
nu ca ar fi ceva rau cu sistemul, e f bun si e ce merita oamenii, avand in vedere suma calitatilor lor.
dar era fain daca hip hopul romanesc dadea un artist anti-sistem pana la capat, care sa fie invitat la dezbateri si sa-si sustina cauza cu argumente pertinente.
mafia ramane cea mai cunoscuta trupa anti-sistem.
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi
Ba, nujtu... dar mie mi'a ramas in cap 11 secunde, piesa cu care a promovat alchimia veninului.

Nu-mi place.
beat-ul m-a prins. ca lirica e plictisitoare asa la prima vedere
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
seamana cu turbofin la stil, mie asa-mi suna