BUCURESTI SUMMERJAM07
Moderator: dan
- strabunicutza
- Bandit Queen
de cand s-a terminat summer-ul nici unul nu a vb de mc, de trupe, de cat de tari au fost, de albumul lui Nimeni Altu' care va aparea prin octombrie, de prestatia de nota 200 a lui Prozack Turner care a avut in fata vreo 50 de oameni (dintre care 20 erau mc romani ca cedry2k, vexx sau nimeni altu) pt ca restul statea pe scari sau borduri si cu toate astea a zis ca s-a simtit excelent si ca mai vine in ro... faceti din fazele cu filmarile si battle-ul un mare cacat, probabil din cauza voastra organizatorii nu vor sa apara acestea...
Bai e ok sa nu fie filmarile facute publice, dar macar cine a fost sa poata vedea ceva ...spre exemplu eu nu am putut sa stau la Defari as vrea macar in filmare sa vad si eu cum a fost ca tot am platit biletu.
Si referitor la cei din provincie care n-au venit ... frate e greu ..chiar e greu. Eu n-am putut sa vin anul trecut probabil si eu mi-am luat muje pe faza asta dar au fost motive total obiective. Sigur, in teorie potzi sa strangi 600 de mii de bilet (desi student sau elev fiind va garantez uneori pana si asta e greu), sa dormi pe banca in parc cu rucsacu sub cap, sa mananci covrigi si sa faci autostopu Bucuresti-Provincie. Dar asta e TEORIE, in real life e aproape imposibil asa ceva pt ca Bucurestiul nu e Vama Veche sa-tzi trantesti un cort in mijlocul drumului. Apoi mai sunt aia care au luni munca si nu ar fi putut sta la Defari (cazul meu na). Sigur, again in teorie, e usor sa-tzi iei o zi libera sau ce mare lucru sa-tzi dai si demisia pana la urma, totul pt hip hop nu ? dar din nou ne omoara practiva, daca n-as fi avut job-ul asta probabil nu as fi putut nici macar sa vin, apoi mai e si faza ca pt doua ore cat am intarziat luni la munca mi-am luat avertisment, nici nu se putea pune problema de o zi libera. Deci eu nu vorbesc acum de astia care o ard pe forum in timpul summer jam-ului, din partea mea astia isi merita toata muja care si-au luat-o ...dar sunt si foarte multe cazuri in care efectiv oamenii n-au avut cum sa vina
Si referitor la cei din provincie care n-au venit ... frate e greu ..chiar e greu. Eu n-am putut sa vin anul trecut probabil si eu mi-am luat muje pe faza asta dar au fost motive total obiective. Sigur, in teorie potzi sa strangi 600 de mii de bilet (desi student sau elev fiind va garantez uneori pana si asta e greu), sa dormi pe banca in parc cu rucsacu sub cap, sa mananci covrigi si sa faci autostopu Bucuresti-Provincie. Dar asta e TEORIE, in real life e aproape imposibil asa ceva pt ca Bucurestiul nu e Vama Veche sa-tzi trantesti un cort in mijlocul drumului. Apoi mai sunt aia care au luni munca si nu ar fi putut sta la Defari (cazul meu na). Sigur, again in teorie, e usor sa-tzi iei o zi libera sau ce mare lucru sa-tzi dai si demisia pana la urma, totul pt hip hop nu ? dar din nou ne omoara practiva, daca n-as fi avut job-ul asta probabil nu as fi putut nici macar sa vin, apoi mai e si faza ca pt doua ore cat am intarziat luni la munca mi-am luat avertisment, nici nu se putea pune problema de o zi libera. Deci eu nu vorbesc acum de astia care o ard pe forum in timpul summer jam-ului, din partea mea astia isi merita toata muja care si-au luat-o ...dar sunt si foarte multe cazuri in care efectiv oamenii n-au avut cum sa vina
Ok, organizatorii "nu doresc" sa se puna pe net filmarile...
Anul trecut tot asa nu au dorit sa le puna cand s-au batut cu pumnul in piept ca vai o sa apara? Si nu e vorba doar de summer jam aici, ma refer si la alte evenimente.
Mi-as dori un raspuns oficial, complet, de la "organizatori" in privinta inregistrarilor, care nu o sa vina dar asta e....
Mi se pare asa "imi iau jucariile si plec acasa ca nu au venit cati trebuiau"...eh ..socoteala de acasa difera cu aia din targ.
Pacat...aveam mai mult respect pentru hades...dar incet, incet ...se reduce totul la bani.
Inca un lucru: care este scopul "va rugam sa nu puneti inregistrarile pe net"? sincer!
eu nu inteleg inca...
Succes!
Anul trecut tot asa nu au dorit sa le puna cand s-au batut cu pumnul in piept ca vai o sa apara? Si nu e vorba doar de summer jam aici, ma refer si la alte evenimente.
Mi-as dori un raspuns oficial, complet, de la "organizatori" in privinta inregistrarilor, care nu o sa vina dar asta e....
Mi se pare asa "imi iau jucariile si plec acasa ca nu au venit cati trebuiau"...eh ..socoteala de acasa difera cu aia din targ.
Pacat...aveam mai mult respect pentru hades...dar incet, incet ...se reduce totul la bani.
Inca un lucru: care este scopul "va rugam sa nu puneti inregistrarile pe net"? sincer!
eu nu inteleg inca...
Succes!
Viata-i frumoasa in ritm de Hip-Hop!
-
- Niciodata un nimeni
Prea multe justificari aiurea....NU VA MAI DISCULPATI pentru ca oricum,faptul e consumat....s-a cam vazut cum sta treaba cu publicul si mai ales cu bunul simtz....
Asta e publicul,asa e repul la noi in tzara privit,si trebuie sa ne cam obisnuim cu ideea ca nu avem cu cine....
Asta e publicul,asa e repul la noi in tzara privit,si trebuie sa ne cam obisnuim cu ideea ca nu avem cu cine....

Viața e complexă și are multe aspecte.
- The Golden Jubilee
- Undercover-ul lui Dracu
Pai normal ca se "reduce totul la bani" ma, ca doar Kombat nu-i Tziriac ...adica oricata dragoste ai avea pt hip hop nu potzi sa arunci cu banii fara numar, fara numar la nesfarsit ... la faza asta chiar merita tot respectul hades pt ce au facut pana acum si nu stiu care-i ala de are tupeu sa-i condamne daca nu mai pot continua. Cel putzin cand am vazut ce vreme e ma gandeam mama saracii organizatori, s-a dus totu` dracului ..dar nu frate, uite ca aveau si un plan B si au reusit sa miste totul si sa iasa foarte bine, pana si bere ieftina in club cu fitze s-a gasit. Organizarea chiar a fost de nota 20 avand in vedere conditziile si parerea mea e ca nici nu trebuie sa dea vreo justificare avand in vedere ca-i doar o rugaminte. Ce as vrea eu ar fi sa se paseze inregistrarile macar intre astia care am fostOk, organizatorii "nu doresc" sa se puna pe net filmarile...
eu nu inteleg inca...
Succes!
Ba ma lasi?Pacat...aveam mai mult respect pentru hades...dar incet, incet ...se reduce totul la bani.
Iti pierzi tu respectul pentru Hades?
Da' de ce mortii ei de treaba nu ti-ai pierdut respectul cand l-au adus pe Promoe? Cand au facut after-party cu WTKB sa dea tot romanul noroc si sa se pozeze cu ei? Sau cand imparteau premii in stanga si-n dreapta la 1000 de concursuri?
Sau de ce moloz nu ti-ai pierdut tu respectul cand oamenii au investit de le-au sarit capacele sa scoata pentru prima data un album full-independent pe piata?
Totul se reduce la bani?
Da coaie, niciunul din ei nu locuieste la vila cu piscina, nu are tata pe Becali sau pe Copos, iar o pierdere de cateva mii de EURO atarna enorm de greu mai ales cand vezi ca pasiunea cu care o faci ti-e luata la pula.
Asa ca tu, user care isi pierde respectul, lasa-ne pe noi in durerea si dezamagirea noastra si nu mai pune intrebari idioate care sa dea de gol nivel tau real de rapperism.
1.eu nu am zis nimic ca e Tiriac sau Dinu Patriciu, e vorba ca inegistrarile pe net nu le aduc nici un prejudiciu financiar sau de alta natura.Pai normal ca se "reduce totul la bani" ma, ca doar Kombat nu-i Tziriac ...adica oricata dragoste ai avea pt hip hop nu potzi sa arunci cu banii fara numar, fara numar la nesfarsit ... la faza asta chiar merita tot respectul hades pt ce au facut pana acum si nu stiu care-i ala de are tupeu sa-i condamne daca nu mai pot continua. Cel putzin cand am vazut ce vreme e ma gandeam mama saracii organizatori, s-a dus totu` dracului ..dar nu frate, uite ca aveau si un plan B si au reusit sa miste totul si sa iasa foarte bine, pana si bere ieftina in club cu fitze s-a gasit. Organizarea chiar a fost de nota 20 avand in vedere conditziile si parerea mea e ca nici nu trebuie sa dea vreo justificare avand in vedere ca-i doar o rugaminte. Ce as vrea eu ar fi sa se paseze inregistrarile macar intre astia care am fost
2.nu am zis nimic ca organizatorii, la cata munca depun cu luni inaintea unui eveniment, nu isi merita banii...departe de mine gandu asta!
3.sper ca ai glumit cu ultima faza, "sa se paseze intre noi astia care am fost"

pe viitor sa puneti afise lasati dracului aparatele acasa e mult mai de bun simt asa!
...
- Bazooka Joe
- trendy guy
da omule am dreptul sa fiu trist si suparat ... daca la un eveniment care strange atatea nume pe afis nu a venit lume pentru mine e clar ... situatia la noi e foarte de cacat. am dreptul sa rog pe cei care au filmat sa nu faca publice filmarile ... ei pot respecta sau nu rugamintea nu se supara nimeni ... e problema mea personala de ce am cerut asta ... sunt bulagiu? oke... aia suntdrkev wrote:Ok, organizatorii "nu doresc" sa se puna pe net filmarile...
eu nu inteleg inca...
Succes!
cat despre faptul ca totul se reduce la bani daca tu asa crezi e oke ... dar poate daca era asa dupa 3 evenimente in care s-a iesit pe zero ... nu mai continuam sa facem altele .. totusi am facut ... au venit multe altele in care s-au pierdut bani ... si chiar am crezut ca un eveniment ca summerjamul de anul asta care a strans atatea si atatea nume nu avea cum sa nu stranga macar 500 de platitori de bilet ca noi sa putem continua cacatul asta ... a strans cam jumate ... si in momentul de fata ne aflam intr-o situatie mai mult decat nasoala ... eu personal nu mai am de gand sa organizez niciun eveniment cu vreo trupa straina aici pentru ca din pacate nu exista public ... si asta e partea cea mai trista ... ma pis pe ei de bani ...vin si se duc ... dar daca spui ca cine e defari? si ca anul trecut lineupul era mai tare ... ma faci sa imi dau seama ca nu se merita.
sincer imi pare rau ... si pe viitor o sa prefer sa ma duc la evenimentele facute de altii sperand ca vor aduce oameni pe care doresc din tot sufletul sa-i vad in Romania ... sau o sa mergem la bulgari ... dracu stie!
nu a injurat nimeni de la hades pe cineva ca nu a fost la concert trebuie sa intelegeti asta ... dar pentru mine personal (inca nu am discutat cu restul baietilor) asta a fost evenimentul in care am pus toata energia ... v-as dori sa fi fost in ultimele 2 luni in pielea mea ... poate asa m-ati intelege.
din pacate ce s-a intamplat acum va afecta si albumul ala pe care l-am promis inca de acum 2 ani si care tot n-a iesit si ma refer la veritasaga ... momentan nu mai avem banii necesari ... asa ca lansarea va intarzia pe timp nedefinit.
din pacate unii nu inteleg nimic si se leaga de detalii ... din pacate realitatea e trista ... publicul de hiphop la noi se reduce la 300 de oameni ... aceeasi 300 de oameni care au venit la toate evenimentele ... concerte cu oameni misto care sa fie acoperite din vanzarea a 300 de bilete nu exista. au fost 3 exceptii:
- wutang killa beez - care a strans 3000 de oameni dar doar pentru ca era primul eveniment de gen
- promoe - pentru ca e foarte trendy si in randurile "neraparilor"
- jedi min tricks - ca e la fel de trendy
Din pacate doar 300 de insi sunt ascultatori de hiphop in bucuresti si in preajma ... restul sunt ascultatori ocazionali pentru care venirea unui freestyle sau defari la bucuresti nu este punct de interes. asta e! viata merge inainte
Ca idee pe 26 octombrie book-uisem deja pe Sean Price, Black Milk si Guilty Simpson ... desi imi doream enorm sa il vad live pe Sean P ... sper sa ajunga prin bulgaria si sa ma duc acolo ... pentru ca noi nu mai putem face evenimentul.
am scris cma mult ... am scris cam tot ce aveam pe suflet ... este ultimul post pe acest topic ... va doresc cearta placuta in continuare cu musamalizarea battle-ului
muie copos
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
felicitari organizatorilor si va doresc sa luati cea mai inteleapta decizie cu privire la ce faceti pe viitor . eu unu m`am simtit excelent si nu am de reproshat nimic . mi`a placut tot ... mai putzin cum o ardea puya si cu tifosu alalalt , voiam sa fiu "fan" pe`acolo prin primele randuri ca ma gandeam ca o sa cante "clasice" dar vad ca m`a dezamagit. asta e ... ideea ramane una singura : cand investesti tot ce ai mai bun (si nu ma refer neaparat la bani) si vin nishte sclavi care traiesc pe forumuri si`si baga pula in munca ta ... tre sa iti dea de gandit.
numai bine . respect hades records pt tot ce a facut pana acum pt 300 de oameni.
numai bine . respect hades records pt tot ce a facut pana acum pt 300 de oameni.
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
chestia cu Muie Garda apartinea unor baieti de galerie, si daca ai merge pe stadion ai intelege ca e fondata. Insa ei se refereau la cei de pe scena in primul rand.
Lyrical.Mesiah wrote:Probabil pt ca cineva urla Muie Garda....si altcineva a inceput sa se ia de garda? si sa scandeze diferite kestii care nu erau necesare.....cine stie...poate daca se comportau si ei ca niste persoane normale....nu eram numiti in felu asta.........BRUGNER_okocha wrote:apropos de Basarabia - pamant romanesc, cine s-a uitat la TV la Antena 1, la emisiunea aia unde au desfiintat acest eveniment, cum ca "toti hip hop-erii analfabeti serbeaza ziua limbii romane". Vreau sa aflu numele labagiului care realizeaza emisiunea.
PS: 10x Verita Saga - Paul a arso bine rau kiar mai bine dekat restu.....si a facut si atmosfera...si la ei si travka lumea a cerut bis....
Thanks!
Este exact ce am vrut sa aud (nu la modu ca ma bucur ca nu e totul roz cum vedem din afara)
Pentru ca niciodata nu vine ceva "oficial", cineva sa zica ce si cum si lasa loc de interpretari.
Imi pare rau sa aud astea... decizia voastra in legatura cu videos va fi respectata, totusi cred inca ca nu trebuie sa va razbunati pe cei ce nu au fost.
thanks again!
Este exact ce am vrut sa aud (nu la modu ca ma bucur ca nu e totul roz cum vedem din afara)
Pentru ca niciodata nu vine ceva "oficial", cineva sa zica ce si cum si lasa loc de interpretari.
Imi pare rau sa aud astea... decizia voastra in legatura cu videos va fi respectata, totusi cred inca ca nu trebuie sa va razbunati pe cei ce nu au fost.
thanks again!
- Lyrical.Mesiah
- adevarat sa mor de nu
Aici nu era stadion era concert si stim foarte bine cine erau acei "baieti".... sincer de tot kkt-ul din partea lor......in loc sa calmeze spiritele...ei stateau undeva in spate pe scena si urlau "Muie Garda" foarte tare intradevar....foarte tare......BRUGNER_okocha wrote:chestia cu Muie Garda apartinea unor baieti de galerie, si daca ai merge pe stadion ai intelege ca e fondata. Insa ei se refereau la cei de pe scena in primul rand.
Lyrical.Mesiah wrote:Probabil pt ca cineva urla Muie Garda....si altcineva a inceput sa se ia de garda? si sa scandeze diferite kestii care nu erau necesare.....cine stie...poate daca se comportau si ei ca niste persoane normale....nu eram numiti in felu asta.........BRUGNER_okocha wrote:apropos de Basarabia - pamant romanesc, cine s-a uitat la TV la Antena 1, la emisiunea aia unde au desfiintat acest eveniment, cum ca "toti hip hop-erii analfabeti serbeaza ziua limbii romane". Vreau sa aflu numele labagiului care realizeaza emisiunea.
PS: 10x Verita Saga - Paul a arso bine rau kiar mai bine dekat restu.....si a facut si atmosfera...si la ei si travka lumea a cerut bis....