Cortex wrote:are cineva BUG Mafia - Asa ne place - varianta necenzurata? multumesc anticipat
Cand o sa am parte de un net mai bun o sa urc eu tot maxi-single-ul! Sper sa am o conexiune mai buna cat mai repede . Materialul este semnat M&G si piesa "Asa ne place" e o colaborare cu BUG. Pe material mai este o colaborare cu Cheloo - Rege pentru o zi.
Cand o sa am parte de un net mai bun o sa urc eu tot maxi-single-ul! Sper sa am o conexiune mai buna cat mai repede . Materialul este semnat M&G si piesa "Asa ne place" e o colaborare cu BUG. Pe material mai este o colaborare cu Cheloo - Rege pentru o zi.
vlad_popescu47,urca te rog tot pe fileshare albumul korekt.
Va place korekt ? Korekt sunt astia care compun pentru lavinia sau cum o cheama pe pizda aia , si pentru oana zavoranu.Mie nu mi-a placut korekt cand faceau hip hop.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
korekt erau aia cu "noi nu facem hiphop pentru bani, nu noi nu facem hiphop pentru bani!" si isi bagau toata pula in industria muzicala(in special in trupa L.A pe care au copiat-o ulterior) pe industria subterana a lui magnetic