2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Chill Will
the funky man

Re: 2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao

Post by Chill Will »

@Coptura: pe cine pula mea ai vazut tu ca a pus un ALBUM ROMANESC aici la download sau in orice alta parte? pe forum/site la hiphopkulture sau la facem records spre exemplu? PE NIMENI! iar daca a postat cineva, moderatorii s-au simtit si au sters linku iar din ce tin eu minte aici pe forum e litera lege gen ca nu are voie nimeni sa puna albume romanesti la download, poate cele vechi. daca tu si altii sunteti obisnuiti sa cumperati albume de pe dump.ro, fileshare.ro, transfer.ro si alte site-uri de specialitate asta nu inseamna ca toti suntem la fel. sau chiar daca le cumparam de acolo, unii dintre noi mai avem bunul simt sa intram si in posesia originalului.

alta chestie care mi se pare de bun simt dar nici macar nu se pune problema de asa ceva, e faptu ca in ziua in care au inceput sa se distribuie comenzile, anumite persoane posteaza pe YouTube tot albumul. frate mie unul nu mi se pare ok din partea acelui om sa faca treaba asta. stiu ca nu ai cum sa schimbi niciodata chestia asta dar macar sa aibe bunul simt sa lase o saptamana gen sa ajunga cd-urile in casele oamenilor. pentru mine e de neconceput faptul ca te declari fan, iti rupe muia albumul, si tu il pui la share, il bagi pe filelist, si pe alte site-uri de "specialitate". inteleg in pula mea ca, in primul rand, nu isi permite lumea sa cumpere albume de afara (care apropo, ne apropriem de preturile lor daca n-ati observat - ceea ce e bine), iar in al doilea rand, ca nu exista posibilitatea de a cumpara de afara cd-uri pentru ca e lenea mare sa-ti faci un card sa bagi bani pe el sa pula-n pizda mai departe. dar aici in sloboz aveti posibilitatea sa le comandati foarte usor, un drum pana la posta e tot timpul pe care il pierdeti.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Chief Rocka wrote:nu isi permite lumea sa cumpere albume de afara (care apropo, ne apropriem de preturile lor daca n-ati observat - ceea ce e bine)
dar de multe ori nu si de calitatea lor.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
SaYwhaT
rapperu vostru preferat

Post by SaYwhaT »

sunteti nebuni sa-mi bag pula....voi vedeti cati oameni mai asculta hip hop?adica tu vorbesti de vanzari???ce p mea vanzari visezi?e bine daca vin 100 de oameni la lansare....tu nu vezi ca apar 3 materiale pe an....hip hopul fie se duce inspre zona puya fie moare....si nu stiu daca m-am maturizat eu sau pur si simplu astia de scot acum scot de kkt....ca mie unu nu prea imi mai place...si treaba asta cu nu-l piratati e stupida.....daca nimeni nu o sa pirateze 2012 o sa vezi cum albumu asta o as fie cumparat de 50 de oameni si asta e tot....o sa treaca de parca nici nu ar fi fost....adica e mai de kkt sa scoti un album care o sa-l asculte 10 oameni.....ca totusi ai muncit si ai vrea macar o forma de apreciere....da tu zici ca"daca lovele nu e....nimic nu e"
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

^ Nu stau sa-mi bat capul cu tine , dar esti tare prost :wink:
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Chief Rocka wrote:inteleg in p*** mea ca, in primul rand, nu isi permite lumea sa cumpere albume de afara (care apropo, ne apropriem de preturile lor daca n-ati observat - ceea ce e bine).
aha...e perfect...o sa mai cumpere pulea spataru...or fi romanii saraci,dar in niciun caz prosti...pai daca nu-si permit ceva strain,la ce sa cumpere romanesc la acelasi pret? :lol:
Chief Rocka wrote:,dar aici in s***** aveti posibilitatea sa le comandati foarte usor, un drum pana la posta e tot timpul pe care il pierdeti.
+7-10 ron taxe postale...pe langa preturile care se apropie de cele de afara :lol:
no offence,da nu asa se stimuleaza piata,nu la noi,cel putin.
on:Aforic e din ce in ce mai ok,da aia 2 sunt obositoooooooooooori :|
Dani
Mitică

Post by Dani »

B0ka wrote:
ce album ai ascultat tu? :roll:
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

SaYwhaT wrote:sunteti nebuni sa-mi bag p***....voi vedeti cati oameni mai asculta hip hop?adica tu vorbesti de vanzari???ce p mea vanzari visezi?e bine daca vin 100 de oameni la lansare....tu nu vezi ca apar 3 materiale pe an....hip hopul fie se duce inspre zona puya fie moare....si nu stiu daca m-am maturizat eu sau pur si simplu astia de scot acum scot de kkt....ca mie unu nu prea imi mai place...si treaba asta cu nu-l piratati e stupida.....daca nimeni nu o sa pirateze 2012 o sa vezi cum albumu asta o as fie cumparat de 50 de oameni si asta e tot....o sa treaca de parca nici nu ar fi fost....adica e mai de kkt sa scoti un album care o sa-l asculte 10 oameni.....ca totusi ai muncit si ai vrea macar o forma de apreciere....da tu zici ca"daca lovele nu e....nimic nu e"
nici nu ma obosesc, sa moara caca.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
dan
Pop

Post by dan »

chiar si in situatia din rep de la noi, inca sunt nume care aduc multe sute de oameni la un concert bine organizat si care vand multe sute de albume pe net, asa ca e bine sa nu ne bagam picioarele ... iar in cazul 2012 din primul lot de 500 de cd-uri in mare toate sunt comandate, deci scaparea albumul mp3 acum la inceput pe net influenteaza negativ vanzarea.. si pentru cei care nu stiu, albumele se vand cel mai bine in primele 2-3 saptamani de la aparitie, cele mai multe titluri cu care am avut de-a face au vandut in aceasta perioada de 2-3 saptamani mai mult de jumatate din totalul de albume vandute pana in prezent.
mardimezar
tanar

Post by mardimezar »

dan xan yan wrote:chiar si in situatia din rep de la noi, inca sunt nume care aduc multe sute de oameni la un concert bine organizat si care vand multe sute de albume pe net, asa ca e bine sa nu ne bagam picioarele ... iar in cazul 2012 din primul lot de 500 de cd-uri in mare toate sunt comandate, deci scaparea albumul mp3 acum la inceput pe net influenteaza negativ vanzarea.. si pentru cei care nu stiu, albumele se vand cel mai bine in primele 2-3 saptamani de la aparitie, cele mai multe titluri cu care am avut de-a face au vandut in aceasta perioada de 2-3 saptamani mai mult de jumatate din totalul de albume vandute pana in prezent.
uite cine stie cum sta treaba :) !
d i s t r u c t i v
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

e bine ca a zis chestia asta, numai ce-am zis si eu mai sus ca macar lumea sa se abtine sa puna albumu la download sau pe youtube in prima saptamana cel putin da n-ai cu cine frate.
Miricu
fratele meu tu esti baiat

Post by Miricu »

B0ka wrote:
Chief Rocka wrote:inteleg in p*** mea ca, in primul rand, nu isi permite lumea sa cumpere albume de afara (care apropo, ne apropriem de preturile lor daca n-ati observat - ceea ce e bine).
aha...e perfect...o sa mai cumpere pulea spataru...or fi romanii saraci,dar in niciun caz prosti...pai daca nu-si permit ceva strain,la ce sa cumpere romanesc la acelasi pret? :lol:
Chief Rocka wrote:,dar aici in s***** aveti posibilitatea sa le comandati foarte usor, un drum pana la posta e tot timpul pe care il pierdeti.
+7-10 ron taxe postale...pe langa preturile care se apropie de cele de afara :lol:
no offence,da nu asa se stimuleaza piata,nu la noi,cel putin.
Care e termenu' de specialitate pentru un super MC intre vecinii lui care atunci cand asculta ceva nou cauta nod in papura ca sa i se para de cacat si sa-si dea seama ca lumea asculta mizerii, de aia n-are el succes? In loc sa ne bucuram ca totusi mai exista oameni care ne alimenteaza cu hip-hop serios, noi stam si ne cacam pe noi pentru 7 - 10 ron taxe postale? Ca sa rezolve problema asta in Brasov, Aforic vine personal si distribuie cd-urile duminica. Tu unde stai fratzioare? Cumpar eu unu' pentru tine si ti-l trimit pe banii mei daca in aia 7 - 10 ron stateai tu... Mie mi se pare ca esti genu' care-si manaca de sub cur ca sa nu mai dea banii pe hartie igienica sau foloseste metoda biletului RAT. Daca esti avar, nu mai da banii pe net si trimite-ne porumbei cu ce vrei sa ne comunici. Eu o sa-i astept nerabdator la fereastra!
iSPAS
Shaworman

Post by iSPAS »

^ bine punctat ... albumul se stie ca iese de vreo 4 luni .. daca puneai 1 ron deoparte la 4 zile avea albumul. nu va mai cacati pe voi. vreti si ceva bun si mocca. da salam barbos nu vreti?
enjoy life.
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

sa-mi bag pula daca pot sa-i deosebesc pe adn si sub7 unu de altu..
Image
iSPAS
Shaworman

Post by iSPAS »

pai subsapte e mai pitzigaiat si adn mai gros asa. plus la lirica adn e mai grea asa in tim ce la subsapte e mai rapida si ascutzita . eu asa ii percep : :D
enjoy life.
Obsesiv
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Obsesiv »

foarte foarte tare
lipsa
Post Reply