URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

_shakeME_
fratele meu tu esti baiat

Post by _shakeME_ »

felicitari brugner...tare clipu... ma regasesc destul de des in "cantonamentul" ala "greu"...dar ai spus o mare prostie legata de faptul k ar trebuii sa ascultam rapp strain daca vrem sa facem "treaba buna"...total eronat...eu de ex. nu ascult ce se face pe afara pt. k nu simt nevoia...iar dak toti s'ar inspira de p'acolo am avea un mare kkt aici fara pic de originalitate...din nefericire exemple sunt destule! respect'
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
adapter
moderator astea

Post by adapter »

iar dak toti s'ar inspira de p'acolo am avea un mare kkt aici fara pic de originalitate...din nefericire exemple sunt destule! respect'
pai si brugner nu a zis exact acelasi lucru?
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Buna treaba cu editia de azi :bow:. Iar mi s-a facut piele de gaina si mi s-a marit pulsul :). Exista vreo sansa sa putem pune mana pe toata inregistrarea concertului :?:

P.S. Will Smith o ardea cu Jazzy Jeff .. :shock:
later edit: http://www.jazzyjefffreshprince.com/
RapX
sub.solist

Post by RapX »

Last edited by RapX on Fri Apr 14, 2006 9:41 pm, edited 2 times in total.
Khayyam
Dominatrix

Post by Khayyam »

o ardeau belea impreuna...ce hit a fost boom shake the room...uuuh...frumoase vremuri...ascultam jazzy jeff & the fresh prince , snow si apache indian.. :)) chiar ..are careva piesa lu snow-informer??? sorry pt offtopic...
Strictly known for busting up your head frames !
dan
Pop

Post by dan »

whigguh wrote: P.S. Will Smith o ardea cu Jazzy Jeff .. :shock:
later edit: http://www.jazzyjefffreshprince.com/
pai nu era The Fresh Prince & DJ Jazzy Jeff!! (unde the fresh prince = will smith) eu am crescut cu will smith :) mi se pare un mc peste medie!! si pt toti care manaca cacat de el sa bage de seama ca omul asta face asta de aproximativ 20 de ani, are peste 10 milioane de albume vandute! + sa asculte/vada, piesa/clipul la "so fresh" (Will Smith, jazzy jeff, slick rick & bizmarkie!!!!)

acum on topic.. am urmarit emisiunea mai devreme, pacat ca nu a dat ce a fost si inainte de raekwon, eu.. bucuro ca am fost in public la concert :D
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

My bad! Nu stiu cum mi-a scapat acest aspect referitor la Will Smith si Jazzy Jeff. Multumesc Razvan pentru albume!
dan
Pop

Post by dan »

Maed1 wrote:ok, t inteleg, dar si Rakim face tot d aprox. 20 d ani Rap...si ....uite-te d cat respect are parte el si cati mai acorda credit lui willy vanilli asta, in ziua d astazi :idea:
si eu il apreciez mai mult pe rakim, dar ceea ce ma deranjeaza e faptul, ca multi din ascultatorii care il critica pe will simth, habar nu au de evolutia lui, ce vina are el ca s-a nascut "pe partea cealalta a starzii" si a abordat subiectele pe care le-a abordat in melodii!! despre will smith nu se poate spune ca e un mc slab (ca nu e!!!!) iti place sau nu iti place stilul lui!!!!.... + e un actor talentat si probabil rapper-ul cel mai de succes in filme!!... cam singuri 2 care mai au hit-uri in top dupa 20 de ani de activitate sunt will smith si ll cool j :) .... suntem off topic!!!

on topic: nu cred ca am pierdut mai mult de 5 editii ale emisiunii:)
sunrah
.

Post by sunrah »

Fuck Will Smith & LL Cool J. Niciodata nu i-am inghitit! Imi placi Maed.. spune-le! 8)

on topic: cu maxime regrete, trebuie sa recunosc faptul ca am prins cel mult cinci emisiuni urban groove. :D
you just never know when you're living in a golden age.
Shearer
old school

Post by Shearer »

si yo am prins cam de prin decembrie tot , aproape :P
Soarentabil
/\/\/\/

Post by Soarentabil »

Brugnere,vineri asta va fi data emisiunea cu noi ?
Multumim inca o data..si sorry tot inca o data . : )
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Lex wrote:Brugnere,vineri asta va fi data emisiunea cu noi ?
Multumim inca o data..si sorry tot inca o data . : )
da, am precizat!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

_shakeME_ wrote:felicitari brugner...tare clipu... ma regasesc destul de des in "cantonamentul" ala "greu"...dar ai spus o mare prostie legata de faptul k ar trebuii sa ascultam rapp strain daca vrem sa facem "treaba buna"...total eronat...eu de ex. nu ascult ce se face pe afara pt. k nu simt nevoia...iar dak toti s'ar inspira de p'acolo am avea un mare kkt aici fara pic de originalitate...din nefericire exemple sunt destule! respect'
e un punct de vedere personal, e normal sa nu fie toata lumea de acord cu el, insa daca nu asculti deloc rap strain, nu prea ai cum sa progresezi, parerea mea, ascultand numai romanesc e greu.
J.J.
GREAT CORNHOLIO

Post by J.J. »

e un punct de vedere universal valabil in romaniaaaa....asha te dezvolti din punct de vedere muzical...muzici peste muzici
ps...shi nu orice rap de afara...se jtie ce...FARA ABSTRACT 'RAP' :butch2:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

la inceput Will Smith era Ok, insa si Vanilla Ice era Ok pentru mine in 1990, insa cand am dat cu adevarat peste Run DMC, am inteles ca de fapt cei doi mentionati mai sus, nu reprezentau decat "studio niggaz". Rapul este din si de pe strada, ca acum a devenit industrie pe de o parte, sau prilej de invocatii retorice pe alta, este cu totul altceva, insa el asa a inceput, nu in Bentley-uri, nu in cluburi cu oglinzi pe tavan, si canapele. Insa, foarte multa lume considera "old-school" perioada 95-98, facandu-ma sa ma intreb, oare Flash, Bambataa, Kool Herc, ce dracu or mai fi? Jurasic???? :mrgreen: :bow:
Post Reply