URBAN GROOVE
felicitari brugner...tare clipu... ma regasesc destul de des in "cantonamentul" ala "greu"...dar ai spus o mare prostie legata de faptul k ar trebuii sa ascultam rapp strain daca vrem sa facem "treaba buna"...total eronat...eu de ex. nu ascult ce se face pe afara pt. k nu simt nevoia...iar dak toti s'ar inspira de p'acolo am avea un mare kkt aici fara pic de originalitate...din nefericire exemple sunt destule! respect'
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>

Buna treaba cu editia de azi
. Iar mi s-a facut piele de gaina si mi s-a marit pulsul
. Exista vreo sansa sa putem pune mana pe toata inregistrarea concertului 
P.S. Will Smith o ardea cu Jazzy Jeff ..
later edit: http://www.jazzyjefffreshprince.com/

P.S. Will Smith o ardea cu Jazzy Jeff ..

Am cateva albume, ar trebui sa le asculti. Good old shit.whigguh wrote:P.S. Will Smith o ardea cu Jazzy Jeff ..
[DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince - Code Red (1993)]
[DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince - Greatest Hits (1998)]
[DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince - He's the D.J., I'm the Rapper (1988)]
[DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince - Homebase (1991)]
[DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince - Rock the House (1990)]
Edit: Printre cele mai cunoscute piese se numara "Boom! Shake the Room"
Last edited by RapX on Fri Apr 14, 2006 9:41 pm, edited 2 times in total.
pai nu era The Fresh Prince & DJ Jazzy Jeff!! (unde the fresh prince = will smith) eu am crescut cu will smithwhigguh wrote: P.S. Will Smith o ardea cu Jazzy Jeff ..

acum on topic.. am urmarit emisiunea mai devreme, pacat ca nu a dat ce a fost si inainte de raekwon, eu.. bucuro ca am fost in public la concert

si eu il apreciez mai mult pe rakim, dar ceea ce ma deranjeaza e faptul, ca multi din ascultatorii care il critica pe will simth, habar nu au de evolutia lui, ce vina are el ca s-a nascut "pe partea cealalta a starzii" si a abordat subiectele pe care le-a abordat in melodii!! despre will smith nu se poate spune ca e un mc slab (ca nu e!!!!) iti place sau nu iti place stilul lui!!!!.... + e un actor talentat si probabil rapper-ul cel mai de succes in filme!!... cam singuri 2 care mai au hit-uri in top dupa 20 de ani de activitate sunt will smith si ll cool jMaed1 wrote:ok, t inteleg, dar si Rakim face tot d aprox. 20 d ani Rap...si ....uite-te d cat respect are parte el si cati mai acorda credit lui willy vanilli asta, in ziua d astazi

on topic: nu cred ca am pierdut mai mult de 5 editii ale emisiunii:)
-
- /\/\/\/
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
- BRUGNER_okocha
e un punct de vedere personal, e normal sa nu fie toata lumea de acord cu el, insa daca nu asculti deloc rap strain, nu prea ai cum sa progresezi, parerea mea, ascultand numai romanesc e greu._shakeME_ wrote:felicitari brugner...tare clipu... ma regasesc destul de des in "cantonamentul" ala "greu"...dar ai spus o mare prostie legata de faptul k ar trebuii sa ascultam rapp strain daca vrem sa facem "treaba buna"...total eronat...eu de ex. nu ascult ce se face pe afara pt. k nu simt nevoia...iar dak toti s'ar inspira de p'acolo am avea un mare kkt aici fara pic de originalitate...din nefericire exemple sunt destule! respect'
- BRUGNER_okocha
la inceput Will Smith era Ok, insa si Vanilla Ice era Ok pentru mine in 1990, insa cand am dat cu adevarat peste Run DMC, am inteles ca de fapt cei doi mentionati mai sus, nu reprezentau decat "studio niggaz". Rapul este din si de pe strada, ca acum a devenit industrie pe de o parte, sau prilej de invocatii retorice pe alta, este cu totul altceva, insa el asa a inceput, nu in Bentley-uri, nu in cluburi cu oglinzi pe tavan, si canapele. Insa, foarte multa lume considera "old-school" perioada 95-98, facandu-ma sa ma intreb, oare Flash, Bambataa, Kool Herc, ce dracu or mai fi? Jurasic????