Suzy wrote:hai coae nici un album romanesc nu depaseste 40 de lei..unele nici 30 sau 20.. mi se par chiar preturi rezonabile. dupa tine, cam cat ai vrea sa fie un cd romanesc?
louye wrote:ma enerveaza partea cu pestii drogatii mama imi vine sa sparg mp3-u cand ii aud sunt stresanti si i-au bagat de 10000000 de ori pe mel cu carbon
"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
mda...deci frate boka sincer itzi dau 1 cd fara comic la 15-20 lei ! ok ?
ok,frate Pascall...da vii cu el in craiova,sa nu mai platesc taxe postale dau eu berea
Da' si berea aia la pet, pentru ca el nu intelege de ce tre' sa dea 5 lei pe o bere in bar. Ce pula mea? E obligat sa plateasca taxele postale pentru bere? Nu mai bine o bea in fatza blocului? =)) Vad ca o arzi cu "puisor" si mizerii d-astea caracteristice oamenilor care vorbesc fara sa stie despre ce sau despre cine. Nu mai bine iti asculti numai muzica ta aia cu care nu vrei sa cuceresti succesul? Decat sa imparti cunoastere ca Iisus in sinagoga? Vezi-ti de praz acolea in Prazilia si nu mai da banii pe net ca sa intri pe forum. Pielea pulii puisorului care esti...
mirciu,nu ai inteles nimic,si nici n-o sa intelegi vreodata,pt ca tu esti prototipu "reparului"prost caruia nu ma satur niciodata sa-i trag la muie...in primu rand,sa ne sugi pula noua astora din prazilia,infectule!nu ma iau de zona unde prin eroare te-a cacat mami tau,deoarece port respect catorva oameni de-acolo,si nu e frumos sa intru in conflict cu ei pentru o mizerie ca tine care nu stie ce-i ala respect....da totusi...cu ce gatzii tai de drept vorbesti de prazu meu,cand tu dormi cu ursu-n casa?si ce te fute pe tine grija unde beau eu berea,bai,cioflingarule?eu incerc sa vorbesc frumos cu tine si tu esti nesimtit?!?!?!vad ca iar luasi in gura cacatu cu forumu...pofta buna,sclavule!