URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

AAF
stiutor

Post by AAF »

nu , nu ma sau dus inainte in timp prin 95-98 si au dat atunci ca s-au gandit ei la ceva atunci au avut o sclipire :mrgreen: Pace Brugner
Image
_shakeME_
fratele meu tu esti baiat

Post by _shakeME_ »

brugner:
sa progresezi
...sa progresezi unde?...de cand ascult rap ascult numai RO..pentru mine treaba sta asa: de ce m'ar interesa pe mine viata alora care se chinuie prin ghett'ourile din u's'a cand avem si noi ghett'ourile noastre si rapp'eri nostri care'si spun problemele de zi cu zi....poate crezi k gandesc subiectiv/ingust/prost dar noi pana acum de afara nu am luat decat bling bling'ul ala ieftin...cand o sa invatam si noi sa facem bani din rap?..copierea sa fie solutia? sau o promovare adecvata a rapp'erilor romani pe plan international? :shock: :shock: :shock:
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
_shakeME_
fratele meu tu esti baiat

Post by _shakeME_ »

brugner spuneai k vrei sa renunti sa mai canti!?...te'ai gandit cum o sa te impaci cu resentimentele la batranete?...stiu k nu sunt singuru' care'ti spune k ar fi o mare greseala!!respect'
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

_shakeME_ wrote:brugner:
sa progresezi
...sa progresezi unde?...de cand ascult rap ascult numai RO..pentru mine treaba sta asa: de ce m'ar interesa pe mine viata alora care se chinuie prin ghett'ourile din u's'a cand avem si noi ghett'ourile noastre si rapp'eri nostri care'si spun problemele de zi cu zi....poate crezi k gandesc subiectiv/ingust/prost dar noi pana acum de afara nu am luat decat bling bling'ul ala ieftin...cand o sa invatam si noi sa facem bani din rap?..copierea sa fie solutia? sau o promovare adecvata a rapp'erilor romani pe plan international? :shock: :shock: :shock:
u chiar crezi ca rapu de afara se refera doar la ghetouri si cacatzi pe talpa?
99.9%
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

_shakeME_ wrote:brugner:
sa progresezi
dar nu e normal, sa asculti mai intai rap RO, parerea mea. Si in plus de asta, artistii romani la nivel international, asta chiar e o bomba. Daca ar fi sa ai invitatii sa duci 2 trupe la un festival international, pe cine ai duce? Care sa fie in stare sa cante macar o piesa in engleza??? Cred ca putem numara pe degetele de la o mana, tu zici ceva de genul, da frate, eu am tricouri de la Pionieru, nu vreau Nike deloc, nici nu vreau sa aud de ei!
:lol: :lol:
AAF
stiutor

Post by AAF »

Brugner ce vrei tu sa zici e :hai de maine sa ascultam Hip-Hop De Afrata KIAR DACA UNI HABAR NU CE ZIC AIA ACOLO , ca sa facem hip-hop Romanesc de calitate?

Si apropo de ce sa fak eu hip-hop in engleza?de ce sa nu fak in romana?ce plm meth sau red sau gza fak in alte limbi?de plm sa stau eu sa ii sadisfak pe alti si nu pe fratii mei aici?
Image
Owniga
adevarat sa mor de nu
Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]

Post by Owniga »

Hai sa ne intoarcem la ale noastre si sa lasam stiutori sa asculte rap romanesc despre ghettourile romanesti. Am prins aseara si eu aseara emisiunea, interesant interviul cu rae, chiar ma suprins si mia placut.
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
AAF
stiutor

Post by AAF »

Nu era vb de ghettouri..asa de kestie...era vb ca de ce sa ma duc sa imi cant versurile in engleza pt ei?prea pupam in pula ma.......are dreptate Pruteanu asta....cat de dus il considera uni....
Image
AAF
stiutor

Post by AAF »

pai nu a zis nimeni ma sa nu ascultam de pe afara...dar ce a zis Brugner acolo suna sa ascultam muzica de pe afara ca sa facem muzica romaneasca de calitate.....plm....eu nu ascult ce nu inteleg...;)
Image
AAF
stiutor

Post by AAF »

Si apropo cum poate Immortal Technique sa vb despre probleme din SUA si sa fie ascultat pe tot globu?doar pt ca engleza e o limba internationala are succes...iar eu iti garantez tie ca daca si romana ar fi stiuta de 10% de ascultatori de afara ar avea succes....sunt destule trupe care tin stafeta sus...si sunt destuii artisti care scuipa pe multi de afara.......parerea mea sa nu se creze diverse discutii de kkt pe baza asta....
Pace.....
PS:Brugner astept si eu un raspuns de la tine sa ma faci sa inteleg mai bine ce ai vrut sa zici acolo....Bafta...
Image
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

AAF wrote:Si apropo cum poate Immortal Technique sa vb despre probleme din SUA si sa fie ascultat pe tot globu?
pentru ca america prezinta mai mult interes decat romania.
99.9%
AAF
stiutor

Post by AAF »

Parerea mea: Si ce daca tara are 1mp2 sau 1000mp2? tot persoane traesc si acolo sunt persoane ca mine si ca tine...de ce ar fi americani mai coiosi ca alti?doar pt ca sunt mai "mari" ca noi inseamna ca au dreptate sau ca trebuie sa ii pupam in cur?ce judecata proasta....
Image
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

AAF wrote:Brugner ce vrei tu sa zici e :hai de maine sa ascultam Hip-Hop De Afrata KIAR DACA UNI HABAR NU CE ZIC AIA ACOLO , ca sa facem hip-hop Romanesc de calitate?

Si apropo de ce sa fak eu hip-hop in engleza?de ce sa nu fak in romana?ce plm meth sau red sau gza fak in alte limbi?de plm sa stau eu sa ii sadisfak pe alti si nu pe fratii mei aici?
Nu, m-ai inteles gresit, asta era vis-a-vis de faptul ca ar treb sa promovam artistii romani afara, si de aia am zis ca, in mod logic, ar trebui sa ai macar o piesa in engleza. In ceea ce priveste primul paragraf al tau, nu prea poti sa faci HIP HOP de calitate daca nu asculti nume care au scris istorie in genul respectiv. Ori pe plan international, noi suntem 0. Dar ramane la latitudinea fiecaruia ce vrea sa asculte, ceea ce am spus e doar parerea mea personala!
AAF
stiutor

Post by AAF »

Pai e normal frate sa asculti....dar sa asculti si sa intelegi pt ca daca iti canta unu in germana si tu habar nu ai ce zice ala acolo de ce ai mai asculta?.......
Plm nu era vb sa nu asculti deloc...era faza ca eu nu sunt de acord sa ma afirm in alta limba...cand o fak destul de bine in a mea......plm.....
Si normal ca fiecare asculta ce vrea....de ex: daca aaf asculta de maine manele e alegerea lu nu ?
Parerea mea e ca fiecare este reprezentat de un anume stil muzical plus ca mi se pare o idiotenie sa incerci saschimbi omu.....fiecare suntem unici prin noi insane....
Ar trebuii respectate deciziile persoanelor kiar daca sunt proaste sau bune kiar daca ne afecteaza sau nu....
Pace...
Image
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

discutia asta e inutila.
1. nu ii pupa nimeni in cur dar te asigur ca fara americani harta europei, implicit a romaniei, astazi ar fi aratat altfel.
2. fiind prima putere a lumii este normal ca lumea sa fie mai interesata de ce se intampla acolo decat intr-o tzara unde nivelul de trai este ceva mai bun decat al tarilor din africa care, SURPRIZA, desi se confrunta cu infinit mai multe probleme decat america nu prezinta acelasi interes precum america.
3. rapul romanesc sau cel putin o parte din el este foarte bun si il prefer celui de afara dar sa fim seriosi. nici o trupa de rap din romania nu va cunoaste succesul afara cantand in romana iar gradul de cunoastere, intelegere, vorbire a limbii engleze de catre mc-ii romani (marea majoritate) nu imi da speranta ca prea curand vom auzi o piesa in engleza cat de cat ok cantata de ei.
4. sa fim realisti si sa ne limitam deocamdata la ce avem si decat sa ne plangem ca ai nostri ar trebui sa se lanseze afara cu piese in romana mai bine apreciem cum se cuvine panta ascendenta in care se afla hip hopul autohton si sa avem rabdare.
5. sa asculti doar rap romanesc si sa zici ca ala strain e de cacat doar pt ca u nu regasesti in el e ca si cum ai spune ca nu iti place femeia ca nu are pula (poti asculta si doar pentru a analiza).
99.9%
Post Reply