Si tu te referi acum la...?hanno wrote:Uite ca unii n-au facut la felG-MONEY wrote:pai e normal sa se duca, nu trebuie sa "traieste" si el? parca nu toti ar face la fel.
DOC - Lucrare de control (2011)
Re: DOC - Lucrare de control (2011)

ok, ma refeream la cedry2k sau dobrescu sau parazitii...
dar poate g-money se referea la cei care au facut deja pasul spre comercial, si probabil ca da, toti s-ar fi dus la hahaha.
si eu cred ca ar fi un castig pentru muzica in general ca doc, daca tot vrea sa scoata piese de zbantuiala, sa colaboreze cu niste artisti buni la asa ceva
"il scot pe ala cu ctc si cu motzu si-apoi zbor" hmm...se referea ca zboara din rap probabil
dar poate g-money se referea la cei care au facut deja pasul spre comercial, si probabil ca da, toti s-ar fi dus la hahaha.
si eu cred ca ar fi un castig pentru muzica in general ca doc, daca tot vrea sa scoata piese de zbantuiala, sa colaboreze cu niste artisti buni la asa ceva
"il scot pe ala cu ctc si cu motzu si-apoi zbor" hmm...se referea ca zboara din rap probabil
Incet, incet incep sa va inteleg de ce va bateti joc de hanno.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
e casatorit doc?Suzy wrote:ma intreb ce zice sotia lui de acest lucru.
naspa piesa cu pacha
e buna pesa...in afar de negativ
mama,hanno,frate...
mama,hanno,frate...

in afara de cedry2k, celelalte exemple sunt irelevante. De ce? Dobrescu are un singur album pana acum, el abia acum a scos capul in lume solo. Iar Parazitii...cum frate sa dai exemplul asta?:) Parazitii sunt una dintre trupele care pana acum 2-3 ani se vindeau cel mai bine. Numai underground nu sunt. Difuzati peste tot, promovati peste tot, festivaluri, campanii de tot felul etc. Multe trupe cu adevarat comerciale ar vrea sa aiba expunearea celor de la Parazitii. Pana la urma pe Doc in doare in pula de ce zice lumea. Omul vrea sa puna ceva de-o parte, doar nu o sa cante toata viata. Si cum Doc pe care il stim se lauda acum putin timp ca a atins 1 milion de vizualizari pe youtube, astia de la hahaha atingeau 10 milioanehanno wrote:ok, ma refeream la cedry2k sau dobrescu sau parazitii...

da ma, ideea e ca parazitii nu s-au schimbat deloc si nu s-au dat dupa public in toti acesti ani.e un exemplu relevant de trupa/artist care a ramas fidel/fidela stilului propriu.asta chiar daca a incetat sa mai prezinte interes majoritatii cunoscatorilor de rap..
-
- Arhistrateg nebiruitul
Și ți se pare că-i ceva lăudabil în constanță? În idei fixe?
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
n-am zis ca-i laudabil sa te repeti, e laudabil sa nu sacrifici stilul care te reprezinta pentru bani.
e bine ca suntem de acord ca piesa cu deliric despre vara e un dezastru si ca sunt piese comerciale de 10 ori mai bune.si ca mutarea lui doc la hahaha ne va scuti pe viitor de astfel de esecuri
e bine ca suntem de acord ca piesa cu deliric despre vara e un dezastru si ca sunt piese comerciale de 10 ori mai bune.si ca mutarea lui doc la hahaha ne va scuti pe viitor de astfel de esecuri
Pai stilul care ii reprezinta pe parazitii aduce bani..deci de ce sa il schimbe?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Am stat eu acolo un an și, într-adevăr, nu prea e nimic lăudabil în Constanța.CreativeEgo wrote:Și ți se pare că-i ceva lăudabil în constanță? În idei fixe?
-
- Arhistrateg nebiruitul
Completely off-topic: don't be talking shit, e orașul meu favorit din România, am stat acolo, la mătușă-mea, toate vacanțele de vară de când aveam 3 ani și până am terminat liceul. Constanța fo life.
fiecare cu propria parere... dar mie personal imi place mult ce se face la hahaha. eu le consider piese misto, mai ales ca productie / sound, nu vad "schimbarea" lui doc ca pe un compromis pentru bani sau ceva.. ce anume e naspa la hahaha production? sunt oameni tari pe acolo, majoritatea fac treaba buna.
o piesa ca asta e foarte tare si e foarte rap in viziunea mea.. si suna bine bine. daca o sa dea si doc pe beaturi la fel de tari e totul brici si e un pas inainte.
vi se pare ca lui cabron ii merge rau de cand e pe acolo? face piese mai misto decat atunci cand era la codu penal si auzeai pe jumate din piese "codu penal a revenit". are parte si de mai multa atentie, merge pe la radiouri, emisiuni, concerte la zilele orasului, etc. si are si cateva milioane de vizualizari la fiecare piesa.
doc nu are ce fani sa-si piarda din cauza asta... fanii care zic "nu-mi mai place doc, a schimbat stilul" ar fi trebuit sa zica asta inca de la albumul "lucrare de control" iar acum nimic nu ar mai fost o surpriza. sau ar fi trebuit sa realizeze ca "gataaa.. doc nu mai e doc" dupa piesa aia de asta vara "nu ma mai intorc". eu fac parte din alta categorie, daca nu-mi plac piesele X si Y de la doc, nu le ascult. valabil pt oricine altcineva. nu pot sa fiu "suparat" pe vreun mc ca a facut o piesa care nu-mi transmite nimic sau care suna naspa in viziunea mea. e ca atunci cand tii cu o echipa de fotbal iar echipa pierde 2-3 meciuri. ce faci? nu mai tii cu echipa aia? brusc tii cu dinamo daca o bate pe steaua de 3 ori? sau iti faci tot felu de filme gen "echipa a facut blat pentru bani" ? eu zic ca un mc e tot el indiferent pe ce beat canta sau cine mai e pe piesa. mie mi-a placut mai mult piesa "ceai" de la doc decat alte piese pe care voi pe forum le-ati laudat mai mult. pana la urma e multa vorba pentru nimic, oricum fiecare face ce vrea si fiecare asculta ce vrea... iar doc poate a facut asta pentru ca se intelege cu oamenii de acolo si au vazut ca pot lucra bine impreuna. prea mult ne ingrijoram noi de situatia materiala a lui doc, hanno macar e interesat de casatorie.
)))
o piesa ca asta e foarte tare si e foarte rap in viziunea mea.. si suna bine bine. daca o sa dea si doc pe beaturi la fel de tari e totul brici si e un pas inainte.
vi se pare ca lui cabron ii merge rau de cand e pe acolo? face piese mai misto decat atunci cand era la codu penal si auzeai pe jumate din piese "codu penal a revenit". are parte si de mai multa atentie, merge pe la radiouri, emisiuni, concerte la zilele orasului, etc. si are si cateva milioane de vizualizari la fiecare piesa.
doc nu are ce fani sa-si piarda din cauza asta... fanii care zic "nu-mi mai place doc, a schimbat stilul" ar fi trebuit sa zica asta inca de la albumul "lucrare de control" iar acum nimic nu ar mai fost o surpriza. sau ar fi trebuit sa realizeze ca "gataaa.. doc nu mai e doc" dupa piesa aia de asta vara "nu ma mai intorc". eu fac parte din alta categorie, daca nu-mi plac piesele X si Y de la doc, nu le ascult. valabil pt oricine altcineva. nu pot sa fiu "suparat" pe vreun mc ca a facut o piesa care nu-mi transmite nimic sau care suna naspa in viziunea mea. e ca atunci cand tii cu o echipa de fotbal iar echipa pierde 2-3 meciuri. ce faci? nu mai tii cu echipa aia? brusc tii cu dinamo daca o bate pe steaua de 3 ori? sau iti faci tot felu de filme gen "echipa a facut blat pentru bani" ? eu zic ca un mc e tot el indiferent pe ce beat canta sau cine mai e pe piesa. mie mi-a placut mai mult piesa "ceai" de la doc decat alte piese pe care voi pe forum le-ati laudat mai mult. pana la urma e multa vorba pentru nimic, oricum fiecare face ce vrea si fiecare asculta ce vrea... iar doc poate a facut asta pentru ca se intelege cu oamenii de acolo si au vazut ca pot lucra bine impreuna. prea mult ne ingrijoram noi de situatia materiala a lui doc, hanno macar e interesat de casatorie.

-
- Arhistrateg nebiruitul
Cred că majoritatea pe-aici e de acord cu tine, Nsky, nu cred că era nevoie de un mesaj așa de lung doar pentru hanno și Boka. 
De asemenea:
Pentru că nu există niciodată un moment prost pentru piesa asta. Când a apărut, intram dimineața la birou și-n loc de Bună dimineața! ziceam ”Guess who's back in dis bici”

De asemenea:
Pentru că nu există niciodată un moment prost pentru piesa asta. Când a apărut, intram dimineața la birou și-n loc de Bună dimineața! ziceam ”Guess who's back in dis bici”

doar pentru fata lui ar merita batut, dimineata, pranz, si seara (baxter)