DOWNLOAD

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Locked
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

san quinn-the rock-pressure makes diamonds

are cineva?
adapter
moderator astea

Post by adapter »

da, dar o sa uploadez maine.
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

Last edited by kif on Sun Feb 26, 2006 2:45 am, edited 1 time in total.
Image
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

God bless you Moses pentru Pacewon!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

blueshtift :P cere la aia de pe basement All City - Metropolis gold te rog!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

Psychooo Baby!!!

The Psycho Realm sunt fratii(pe bune nu asa cum vorbim noi hai salut frate,noroc frate :D ) Jack Gonzalez (aka Sick Jacken) si Gustavo Gonzalez (aka Big Duke).Au pus bazele trupei in la inceputul anilor 90 in Pico Union un cartier al Los Angeles-ului extrem de rau famat populat in marea lui majoritate de emigranti hispanici(cei de acolo ii numesc Pico Union`s Pride and Joy)ImageImage.In 1993 B-Real i-a remarcat in cadrul unui eveniment local si a decis sa li se alature(pe atunci Cypress Hill se sparsese din diverse cauze nu stiu sa zic exact).Astfel in 1997 au scos in formula asta The Psycho Realm - The Album , un album extrem de reusit si bine legat cu piese ca Stone Garden,Love From The Sick Side si bineinteles hitul Psycho City Blocks.Dupa acest album au intrat intr-un con de umbra,B-Real i-a parasit pentru ca Cypress-u se regrupase,Sony le-a reziliat contractul si astfel au scos War Story Book 1 (precedat de EP bineinteles) in 1999,un album care e dupa parerea mea exclusiv pentru fani la genu iti place sau nu.Urmatorul episod in istoria trupei este unul dramatic.Unul din cei doi frati , mai precis DukeImage , dupa un concert avut in LA se opreste la un fast food cu inca doi tovarasi unde observa o altercatie intre niste indivizi aflati in alta zona a localului.Duke simte nevoia sa aplaneze conflictul si intervine.Decizia se dovedeste a fi fatala caci unul din scandalagii scoate un pistol si il impusca in gat.Mai tarziu Jacken avea sa-i multumeasca unuia din cei doi tovarasi ca a avut o uimitoare putere de reactie atunci cand si-a scos camasa si strans-o puternic pe gatul lui Duke ca sa-i opreasca sangerarea salvandu-i astfel viata.Avea sa spuna:"Daca ai ceva cu cineva mai bine pune-ti pumnii la bataie,astfel cel batut se poate ridica de la pamant si poate pleca acasa intreg.Cei care folosesc arme nu sunt barbati"Image.In momentul incidentului cei doi erau aproape de final cu ce-l de-al treilea album A War Story Book 2 , album ce a iesit in 2002 (fiind de asemenea si albumu care il apreciez cel mai mult).Majoritatea banilor stransi dupa incident au fost folositi de Jacken in numeroasele operatii care le-a suportat Duke deoarece acesta a ramas din 2001 paralizat de gat in jos.De retinut ca o mare brigada de oameni a inceput devastarea cartierului unde a avut loc incidentul Jacken intervenind pentru stoparea vandalismelor.Asfel am ajuns in momentul 2005 cand Jacken si o trupa afiliata a Psycho Realm , Street Platoon , formeaza Sick Symphonies caci fara Duke Psycho Realm nu mai putea exista.Stilul abordat de trupa este unul care combina street life-u cu temele politice si spirituale adeseori versurile mergand de la un gangsta extrem de real si vizual la poezie pur si simplu.Ii urez multa sanatate lui Duke(se pare ca a inceput sa vorbeasca deja)ImageImage
:D :D :D sa se faca bine si voua auditie placuta. :D

http://www.psychorealm.net/
http://www.psychorealmonline.com/

Image
The Psycho Realm - The Album - 1997

The Psycho Realm - Moving Through Streets EP

Image
The Psycho Realm - A War Story Book 1 - 1999

Image
The Psycho Realm - A War Story Book 2 - 2002

Image
The Psycho Realm present Sick Symphonies

VIDEO

The Psycho Realm - Stone Garden(Pete Rock Remix)
Last edited by kif on Sun Feb 26, 2006 11:15 am, edited 1 time in total.
Image
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Immortal Technique - The 2nd Passage

01. Fuck Da Industry Intro
02. Genesis
03. Passage Through The Lyrics
04. KhanKrum Remix
05. Pure Apathy
06. Industrial Revolution (Innaspace Remix)
07. Stand Still Feat. Killah Priest & BloodSport
08. Locked Up Freestyle
09. Fat Beats Radio
10. Lose Yourself (Geniewiz Mix)
11. 911 Freestyle
12. Looking Back With Don Martin

http://rapidshare.de/files/14156251/Imm ... _.zip.html
Image
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Image

01. Delerium (feat. Rich Medina)
02. Conspiracy Theory
03. Third Rock
04. Fire in the Sky
05. We Lyve
06. Danger Zone (feat. Baby Blak)
07. Dysfunqtional
08. Qrown Royal (feat. King Syze & Faezone)
09. Front to Back (feat. King Syze & Destro)
10. Grand Groove 2
11. 151
12. Divine Evil (feat. Chief Kamachi)

http://www.zshare.net/download/os_jmp-exe.html

Souls Of Mischief - Focus [1998]
Image

01. Pay Dues
02. Shooting Stars
03. Way 2 Cold
04. Groove 2 Nite
05. Make Way
06. We Intersect
07. A To The P
08. Birds Eye View
09. Stealth Bombing
10. Step Off
11. Holler!
12. Big Shit

http://www.megaupload.com/?d=24JMMRM5

I Self Devine - Self Destruction
Image

01. I Am
02. This Is It
03. Getcha Money On
04. Live In The Moment
05. All I Know
06. Sex Sex Sex
07. Feel My Pain
08. Can't Say Nothing Wrong
09. Love Song
10. Ice Cold
11. Everyday Shit
12. Actions
13. All We Need Is Another Day
14. Overthrow
15. Sunshine

http://www.megaupload.com/?d=HIX6GAC6
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

Moses wrote:Psychooo Baby!!!

The Psycho Realm sunt fratii (pe bune nu asa cum vorbim noi hai salut frate,noroc frate :D ) Jack Gonzalez (aka Sick Jacken) si Gustavo Gonzalez (aka Big Duke).Au pus bazele trupei in la inceputul anilor 90 in Pico Union un cartier al Los Angeles-ului extrem de rau famat populat in marea lui majoritate de emigranti hispanici(cei de acolo ii numesc Pico Union`s Pride and Joy).In 1993 B-Real i-a remarcat in cadrul unui eveniment local si a decis sa li se alature(pe atunci Cypress Hill se sparsese din diverse cauze nu stiu sa zic exact).Astfel in 1997 au scos in formula asta The Psycho Realm - The Album , un album extrem de reusit si bine legat cu piese ca Stone Garden,Love From The Sick Side si bineinteles hitul Psycho City Blocks.Dupa acest album au intrat intr-un con de umbra,B-Real i-a parasit pentru ca Cypress-u se regrupase,Sony le-a reziliat contractul si astfel au scos War Story Book 1 (precedat de EP bineinteles) in 1999,un album care e dupa parerea mea exclusiv pentru fani la genu iti place sau nu.Urmatorul episod in istoria trupei este unul dramatic.Unul din cei doi frati , mai precis Duke , dupa un concert avut in LA se opreste la un fast food cu inca doi tovarasi unde observa o altercatie intre niste indivizi aflati in alta zona a localului.Duke simte nevoia sa aplaneze conflictul si intervine.Decizia se dovedeste a fi fatala caci unul din scandalagii scoate un pistol si il impusca in gat.Mai tarziu Jacken avea sa-i multumeasca unuia din cei doi tovarasi ca a avut o uimitoare putere de reactie atunci cand si-a scos camasa si strans-o puternic pe gatul lui Duke ca sa-i opreasca sangerarea salvandu-i astfel viata.Avea sa spuna:"Daca ai ceva cu cineva mai bine pune-ti pumnii la bataie,astfel cel batut se poate ridica de la pamant si poate pleca acasa intreg.Cei care folosesc arme nu sunt barbati".In momentul incidentului cei doi erau aproape de final cu ce-l de-al treilea album A War Story Book 2 , album ce a iesit in 2002 (fiind de asemenea si albumu care il apreciez cel mai mult).Majoritatea banilor stransi dupa incident au fost folositi de Jacken in numeroasele operatii care le-a suportat Duke deoarece acesta a ramas din 2001 paralizat de gat in jos.De retinut ca o mare brigada de oameni a inceput devastarea cartierului unde a avut loc incidentul Jacken intervenind pentru stoparea vandalismelor.Asfel am ajuns in momentul 2005 cand Jacken si o trupa afiliata a Psycho Realm , Street Platoon , formeaza Sick Symphonies caci fara Duke Psycho Realm nu mai putea exista. Stilul abordat de trupa este unul care combina street life-u cu temele politice si spirituale adeseori versurile mergand de la un gangsta extrem de real si vizual la poezie pur si simplu. Ii urez multa sanatate lui Duke(se pare ca a inceput sa vorbeasca deja) sa se faca bine si voua auditie placuta. :D
Multumesc Moses pentru lectura si totodata pentru informatii, nu stiam ce-a patit Duke, insanatosire grabnica lui!
Ii ascult de ani buni, piesele preferate ramanand: "First Day Of Freedom", "Dysfunctional", "Soul Sacrifice", "Moving Through Streets"!!!

This is our first day of freedom, the war's over, we beat 'em
People react to the way you treat 'em
You treat us hostile with raw style, but look now you lost out
Count your casualties, everything you lost is ours now
We walk out of tragedy thinking how could we possibly
Go through all those years acting savagely,
battling the war years
Rebelling against those telling us we must trust rival weapons
Fighting for peace looking for that serene dream
Replace bombs with small explosions of mellow scenes
In the post-war era we do whatever it takes
Put our lives at stake to break sick weather, making lives better
Preventing lost cities from turning to gardens of stone
We roam in ruins and broken down homes, war repercussions
Freedom for now, the next step's reconstruction

:idea:
you just never know when you're living in a golden age.
adapter
moderator astea

Post by adapter »

haha, ce haos pe aici...toata lumea uploadeaza

foarteeee bine. :)

@Moses: tot de la Haya l-ai luat? tin minte ca nu-i mergeau toate linkurile, d'aia aveam albumu' incomplete :lol:
Soarentabil
/\/\/\/

Post by Soarentabil »

kif
pleau

Post by kif »

cu multa placere Riccarda.vroiam de mult sa fac chestia asta dar abia acum imi merge netu normal.
nu adap.le-am luat de pe soul seek.tot asa mi s-a parut ceva deosebit ca nu e chiar hip hop daca e sa o luam asa.
Image
pablobaluba
fratele meu tu esti baiat

Post by pablobaluba »

respect lui moses ca stie ce e adevaratul underground. psycho realm forever ;). dar unreleased cdul de ce nu l-ai postat ? nu vrei sa il aiba lumea ca e ceva mai rar :D?daca te intereseaza iti dau si stone garden ep. cu toate versiunile...radio drity etc. si mai am un album sick jack ft nush cine...vreo 8 songuri. dar mai spanish asa.

oricum...luati de aici fishscaleul daca inca n-a fost postat

http://rapidshare.de/files/14077460/GFKF.zip.html

p.s.- apropo...super tare duke....poate il vedem la anu ca deja da iar :D

;)
Locked