psihopat wrote:o dau și eu sincer.
mie mi se pare de căcat, pentru că hahaha și okapi și plm fac muzică de mie personal mi se pare de căcat rău de tot. nașpa tare. de neascultat. ascult radio doar în mașină și când bagă ceva de la ăștia o iau loco, înjur taximetriști, conduc prost, de-astea. când o aud pe aia cu te cunosc de undevaaaa îmi vine să scot ranga din portbagaj și să bat un pieton nevinovat. sau ăla care era și iarna pe val.
dar nu e nimic nou în asta, oricum dpmdv doc făcea muzică de căcat pentru copii de 14 ani de circa și ceva vreme încoace.
oricum, cât de poate de sincer, prefer să ascult mamasita faci favor și marabou decât pseudohiphopul ăsta comercial românesc.
exact(bine,in afar de mamasita faci favor si marabu,versuri d-alea fac in 2 minute

)
Din punctu meu de vedere treaba sta in felu urmator:
Doc e mc,face ce vrea cu muzica lui,mi se rupe pl daca e la fr,hahaha,okapi,20 cm,etc.Parca si albumu cu trupa ctc l-au scos tot la o bojdeuca d-aia muzicala.Asta conteaza mai putin,si pt mine,care nu sunt vreun fan Doc, si mai putin.Pe fani ar trebui sa ii intereseze ce fel de muzica scoate,nu cine i-o promoveaza,cum isi fute prietena/nevasta(pt hanno),sau ce datorii are la intretinere.Daca le place,asculta in continuare,cei carora nu le place,nu il mai asculta,asa trebuie taxat mc-ul care in acceptiunea fanului "s-a dat pe comercial" si "s-a tras pe cur",nu prin comentarii de lakete frustrat,injurii si alte cacaturi.
Acum,odata cu intrarea la hahaha,si avand o expunere mai mare,automat va avea si mai multi fani din alte sfere,va fi formator de opinie pt un public mult mai larg...ceea ce va fi bine pentru el,dar,pt a nu confisca imaginea hip hop si pt a nu crede toti martanii ca hip hop inseamna numai doc,deliric,vd,gw,grasu,spaic,maxi,cabron,smaili si baxter,Doc ar trebui sa-si educe cumva publicul,sa mai share-uiasca ce mai asculta el de p-afara,sa ia exemplul lui Vlad Dobrescu,sa nu se rezume la gasca lui de...10 mc.For the love of hip hop.
pe de alta parte,cum a sesizat si Ghaara,semnand cu astia de la hahaha,a lasat un loc liber in underground si sansa altora care vin din spate sa se afirme,ceea ce este un lucru bun.
cu ce nu ma pot obisnui sunt comentariile astea de cacat care tradeaza niste mentalitati de curva d-aia sifilitica,gen: "ba... nasol ca s-a dat cu aia... dar na, il inteleg, a facut-o pentru bani"+"a vrut sa faca bani, si eu as fi vrut sa fac bani, daca a facut treaba aia bravo lui".Nu,coaie.Vrei bani(si acum nu ma mai refer la Doc,ci la rapperi in general)-mars in pula mea la munca!Adica daca te-apuci sa scrii o piesa cu gandul:"mama,cu asta tre sa fac bani,asta tre sa fie ascultata de cat mai multa lume",etc,si iti mai baga si labelu un negativ dela de cacat pe gat,sa dai pe el,si ti se mai sugereaza si versuri retardate "pe intelesul tuturor",si "care sa dea bine pa radio",toate astea doar pt mai multi bani,atunci nu te mai numesti artist ci prostituata.