sunt mega entuziasmat cum suna albumul asta. suna extrem de bine. e caterinca asa sa canti versurile pe dinafara desi suna cu totul altfel.
senzatii marfa ma nene cu piesele astea, amintiri misto
cu "in anii ce-au trecut" se incheie intr-un mare fel. cireasa de pe tort.
Bă da ce fel sună!!! Calitate sound-instrumentale-plm ce să mai zic??? Stăm jos. E bombă, cum spunea şi Koma e o senzaţie marfă să canţi versurile de la sine şi să îţi vină în minte vremuri!
nu m-a impresionat asa zisul album. Negative noi, ok, cateva dau bine, dar chiar nu inteleg de ce e lumea asa entuziasmata de zici ca este evenimentul anului 2009 in hip-hop. Luate una cate una nici macar o piesa nu se compara cu originalul, parerea mea.
loyal2thek wrote:slobooooz, cum p*** mea sa nu citeasca CD-u' ? si pe filelist vad ca nu mai e
admin edit: credeam ca ai inteles pentru ce ai luat avert saptamana trecuta. astept o explicatie pe privat inainte sa primesti cartonasul rosu
Mie nu imi merge cdu in calculator , nu il recunoaste , dar pe combina merge.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
unu' wrote:
intra in media library in winamp ,si cauta unde scrie Cd RW Drive E si da click pe el si apoi dupa ce dai play la o piesa iti apar in playlistul winamp-ului
melodiile care mi-au placut mai mult au fost: cat a trait, in anii ce-au trecut, la vorbitor si nascut si crescut in pantelimon (care a bubuit de cateva ori consecutiv in seara asta). in rest sunt...ok asa...
oricum, cred ca sunt eu obisnuit prea tare cu melodiile si vocile vechi.
azi la un semafor in victoriei, in dreapta mafia, in stanga mafia la mine...mafia.)
iar cd ul pe care l-am luat luat era ultimul, lipit cu scoci in vitrina.
imi place..se aude mega super clar, mult mai bine decat multe melodii de afara.
Koma wrote:sunt mega entuziasmat cum suna albumul asta. suna extrem de bine. e caterinca asa sa canti versurile pe dinafara desi suna cu totul altfel.
senzatii marfa ma nene cu piesele astea, amintiri misto
Ma, lasa-ma sa te citez, ca bine zici. Si cum zicea si DDH, "Nascut si crescut in Pantelimon" suna foarte tare remix-ul. Sau i-as spune reeditarea, ca mentine mult din linia originala. Mortii ei... faceam posta tigari pe scarile liceului cu "De cartier" in walkman. Cantam "Hoteluri" in tren in excursie. Si cand citesc unele comentarii pe alte blog-uri/forumuri, mi-e jena ca fac parte din aceeasi "miscare" in care respectul reciproc e doar un concept fals de a ne "da cu pace". O pace scuipata din gat si printre dinti.