URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
- BRUGNER_okocha
acest topic devine unul inedit!!! De ce deviem despre ghetouri???? Ca nu prea mai vb nimeni de ghettouri acum, toti vad in asta un mod de iesire din obscuritate, si Raekwon a spus in interviul pe care ni l-a acordat, "I was out on the street, doing what I had to do", adica inclusiv a vandut "produse". Insa , a subliniat ca pe el muzica l-a salvat, si acum nu mai este nevoie sa treaca prin ce a trecut ca sa traiasca bine, dar daca unii dintre voi nu vor sa asculte muzica straina din principiu, atunci nu aveti cum sa aflati aceste detalii. Ghetto-ul e o amintire sumbra in viata unui rapper de succes in ziua de azi, si generatiile vechi, intr-adevar, cu asta incepeau, viata grea, vindeau droguri, etc. Iata generatia noua, in speta Immortal, sa zicem, care nu mai discuta asa mult de asta, el demasca mizerii si conspiratii la nivel macro, nu mai vb despre cartier. Asta e parerea mea cel putin!
cred k sunteti constienti k 90%( + sau -) din subiectele abordate in hh in general deriva din ghetto...transformari or sa fie mereu dar asta e originea, "baza de date"....cartierele in care traim noi azi sunt ceva de genul dar la scara mai restransa din toate p.d.v.....dak procentul celor care sufera de febra banilor(pour people) a scazut considerabil asta nu inseamna k au disparut,vor fi acolo mereu...noi vom canta despre ei s.a.m.d....mai grav mi se pare k ne obisnuim cu idee k in rom. nu se poate face bani din rapp...iar cei care ar trebui sa plateasca stiu deja slabiciunea asta si ne lasa sa ne tocim coatele pana sa ajungem sa semnam un contract...that sucks....e parerea mea,nu am vb din carti asa k nu aveti cum sa fiti toti de acord cu mine 

<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>

- BRUGNER_okocha
cu tot respectul, emisiunea da posibilitatea tuturor sa se afirme, rubrica este numai pentru asa ceva (Din SUB), fiecare are ocazia sa trimita demouri la [email protected], iar daca imi fac dusmani, asta e, se adauga la o colectie impresionanta de complexati care imi mananca din rect. Probabil de aia imi place mie atat de mult sa ma cac!_shakeME_ wrote:brugner iti faci dusmani dak mai apar aia de la obiectiv de mullte ori pe tv...frate astia promoveaza *ahatu'!!!![]()
![]()
![]()
![]()

BRUGNER_okocha,
"haualeu" ce vorba gandita,nici eu nu ma descurcam mai bine,frate pai dak sta treaba asa numa'bine la dusmani...sanatate brugner...numa' reusite in cariera de VJ...etc.(ma duc sa fac un control de hepatita.urgent!).......iar daca imi fac dusmani, asta e, se adauga la o colectie impresionanta de complexati care imi mananca din rect. Probabil de aia imi place mie atat de mult sa ma cac!
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>