Chief Rocka wrote:acuma l-am bagat si eu si m-am oprit la "Hai sa fim high" care e pe repeat. ascult mai tarziu restu
BUG Mafia
Re: BUG Mafia
- madafacaru
- Maica-ta ma place
egzact!G-MONEY wrote:nu m-a impresionat asa zisul album. Negative noi, ok, cateva dau bine, dar chiar nu inteleg de ce e lumea asa entuziasmata de zici ca este evenimentul anului 2009 in hip-hop. Luate una cate una nici macar o piesa nu se compara cu originalul, parerea mea.
eu am fost dezamagit de album asa ca am sa dau niste kestii din mine si astfel ma pij preventiv pe aia de se vor simti lezati.
Ca si pe volumul unu, cu exceptia lui uzzi ceilalti canta de parca-s deranjati de la somn... caddy nu are nici o treaba cu repaitul si m-am pus sa ascult albumele vechi sa vad daca asa dadea si inainte... stilul e la fel, dar parca inainte punea suflet... acum parca l-au luat cu japca de la o sesiune de WoW.
remixurile sunt ok... si nu le-a luat decat 5 ani sa le scoata... probabil le-a luat timp sa-si faca versuri...
sunt de aceeasi parere cu g-money cum ca originalele sunt mai tari decat remixurile. iar piesa asta noua e slaba rau. fara videoclip e si mai naspa... caddy e la pamant... in crescendo valoric vine tataee si pe final uzzi salveaza aparentele. pijda parca nu se potriveste pe piesa asta dar mi-a plauct pe cine e cu noi si hai sa fim high... remics, bine-nteles.
vad ca nimeni n-a remarcat cat de vraijte e piesa Cat a trait... si ce adevaraciune era originalul, cu puya pe refren. respectele mele pentru villy dar refrenul ala e oribil.
recapituland, mafia a scos niste remixuri mai slabe ca originalele si o piesa brand new najpa...
am inteles eu bine mesajul piesei Cu talpile arse? baietii se tanguie cumva de cat de greu le-a fost? de aia n-au mai scos ei nimic? daca asta e mesajul transmis de piesa, cum ca au tras pe coate pana au putut sa mearga iar drepti... imi bag ppoula-n ea stiinta... daca lor le-a fost greu... care erau varful... cum plm le-a fost lu ailalti? si atunci, cum plm de ailalti au reusit sa scoata an de an... mai bune, mai rele, ceilalti au scos macar un album/an. plus ca parca aveau si un studio top of da line, nu? [pai si Tu, miezul din pijda, scoti in 5 ani 20 de remicsuri si doua piese slabe?... care e valoarea ta reala la ora actuala? piesele alea doua, noi noute printre remixuri... erau cele mai tari ce le aveai, nu?...cacat...
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
http://www.muzicabuna.ro/articole/bug-m ... vol-2.htmlDespre lipsa cronica de imaginatie a celor de la B.U.G. Mafia nu trebuie sa mai spunem nimic, caci vorbeste de la sine ultimul lor single, "Cu talpile arse". Ultimul lucru insa de care ii banuiam pe baietii de dupa blocuri este lipsa de fler, de orientare, de ancorare in realitate...
Ok, ce-i al lor e al lor. Sunt printre cei mai vechi din hip-hop-ul romanesc. Sunt, cu siguranta, singurii care au reusit sa reziste atat de mult cu un mesaj atat de diluat. Au stiut sa comercializeze hip-hop-ul si la propriu si la figurat ca nimeni altii. Au reusit in 5 ani sa scoata 2 albume ce contin doar 2 piese noi... Dar mai presus de toate au impus un brand: B.U.G. Mafia.
Acest brand VINDE. Pe asta s-a bazat de fapt asocierea cu Gazeta Sporturilor pentru distributia noului album. Pe promovarea si monetizarea cat mai rapida si cat mai sigura a discului. Doar AZI. Pe 11 august. ATAT. In rest Dumnezeu cu mila!
Fanilor care nu au fost pe faza sau nu au "prins" discul pe 11 august nu li se ofera aproape NICI O SANSA de a intra legal in posesia albumului "Viata noastra (vol. 2)". Si asta se intampla in anul 2009, in care marile trupe internationale isi lanseaza muzica pe net, in care itunes.com si amazon.com vand intr-o luna cat tot comertul traditional de profil intr-un an, acelasi an in care B.U.G. Mafia REFUZA sa-si ofere albumul spre vanzare on-line.
Da, este dreptul lor, dar nu pot sa nu trag un semnal de alarma! Daca se refuza alternativa download-ului legal (contra cost), e ca si cum ai da o palma celor care incearca sa vanda legal muzica pe net intr-o lume dominata de piraterie. Daca nu sustii alternativa legala nu ai voie sa te plangi ca esti piratat.
Pentru o comparatie, se poate vedea cum de pe volumul 1 din albumul Viata noastra au fost vandute peste 5000 melodii doar pe site-ul MusicMall.ro: http://www.musicmall.ro/artisti/b.u.g._ ... ta_noastra
Alternative? Pirateria. Oricum e plin netul de muzica "free", deci de ce sa ne mai chinuim? Pe principiul "dai si fugi" (deloc strain celor din cartier), B.U.G. a scos albumul, l-a vandut cu un ziar, a luat ce s-a putut si... la revedere. Sau mai bine zis adio, caci la pretentiile brandului lor, si in urma esecului inregistrat de acest material, ma indoiesc ca vor mai incerca sa iasa pe piata cu vreun alt material, fie off-line, fie on-line.
PS:
Deja la cateva ore dupa lansare, la o cautare rapida pe google dupa titlul noului album gasesti o serie de site-uri care trimit la arhive de tipul:
http://77.36.0.08:81/dwn/49EWL7O73O8A/n ... asa.zipper
Aviz amatorilor!
PS2:
Fanii adevarati, sau care vor sa fie cinstiti chiar in ciuda artistului care ii arunca in valtoarea pirateriei, mai au o sansa.
Site-ul http://www.catmusic.ro le ofera contra sumei de 50 RON un DVD ce contine ambele volume ale albumului Viata noastra, alaturi de o serie de videoclipuri. Totusi, cei care vor sa beneficieze de aceasta oferta trebuie sa astepte livrarea produsului minim o luna, caci expedierile incep sa se faca dupa jumatatea lunii septembrie, asa cum ne anunta acelasi site.
Mod edit: Iti multumim Xan Yan ca ai citat si un link de download pentru album!
Alin-San wrote:Chief Rocka wrote:acuma l-am bagat si eu si m-am oprit la "Hai sa fim high" care e pe repeat. ascult mai tarziu restu

This nothing’s more than matter.
Cum sa nu-i iubesti ??? Versurile astea fac tot albumul : "Ne sta bine asa frumos , elegant / Baieti salon din Pantelimon in flagrant /Prin Barcelona , Stutgard , Roma , Bucuresti / Sau poate pe la Amsterdam sa ne gasesti / Ma uit in gol dar nu te speria , nu mi-e nasol deloc / Asa cum nu iese nici fum daca nu-i dai foc / N-are seminte deci n-o sa faca POC ! / Si mergem inainte chiar si-atunci cand stam pe loc "
E un album pe sufletul nostru , celor ce o ardem pe hip-hop de vreo 14-15 ani incoace ... Piesele astea sunt mai apropiate de realitate ca niciodata . Se vede ca baietii au o varsta si privesc altfel , acum , copilaria pe care si-au trait-o-n cartier . E adevarat , cand ascult "Nascut si crescut in Pantelimon" parca imi doresc sa aud fasaitul acela de pe caseta si "Hoteluri" parca suna a P.I.M.P. (imi placea mai mult varianta originala din 97) ... imi aduc si-acum aminte cum chiuleam de la scoala si ma duceam la prima ora in fata la CAT MUSIC pe Mosilor sa fiu primul care-si cumpara caseta cu Mafia ... cum i-am mintit pe baietii de la Bronec ca am 18 ani ca sa pot intra la mult-controversatul concert REBEL ... cum i-am furat ceasul unei piz.de de la mine din clasa (ca sa fiu mafiot) si dupa aia i l-am dat inapoi si i-am spus : nu te fu.ti cu baietii din Obor , da ?
Pffffff , ce amintiri imi trezeste cd-ul asta si am realizat ca dupa 15 ani inca ii mai iubesc si pentru mine nu vor muri niciodata !
RESPECT Black UnderGround Mafia si RESPECT tuturor celor ce au iesit din cartier si n-au uitat de unde au plecat ! Poate ca acum lucram prin banci , asigurari , finante , contabilitate , avocatura , radio-tv , publicitate , constructii , service-uri auto , spalatorii de masini etc. , dar sufletul ne-a ramas tot DE CARTIER !!!
E un album pe sufletul nostru , celor ce o ardem pe hip-hop de vreo 14-15 ani incoace ... Piesele astea sunt mai apropiate de realitate ca niciodata . Se vede ca baietii au o varsta si privesc altfel , acum , copilaria pe care si-au trait-o-n cartier . E adevarat , cand ascult "Nascut si crescut in Pantelimon" parca imi doresc sa aud fasaitul acela de pe caseta si "Hoteluri" parca suna a P.I.M.P. (imi placea mai mult varianta originala din 97) ... imi aduc si-acum aminte cum chiuleam de la scoala si ma duceam la prima ora in fata la CAT MUSIC pe Mosilor sa fiu primul care-si cumpara caseta cu Mafia ... cum i-am mintit pe baietii de la Bronec ca am 18 ani ca sa pot intra la mult-controversatul concert REBEL ... cum i-am furat ceasul unei piz.de de la mine din clasa (ca sa fiu mafiot) si dupa aia i l-am dat inapoi si i-am spus : nu te fu.ti cu baietii din Obor , da ?

RESPECT Black UnderGround Mafia si RESPECT tuturor celor ce au iesit din cartier si n-au uitat de unde au plecat ! Poate ca acum lucram prin banci , asigurari , finante , contabilitate , avocatura , radio-tv , publicitate , constructii , service-uri auto , spalatorii de masini etc. , dar sufletul ne-a ramas tot DE CARTIER !!!
- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu
albumul asta ma face sa numar zilele pana imi iau inapoi carnetul
anyhow, the wine goes down good and
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
Nici eu nu prea sunt entuziasmat de albumul asta. Instrumentalele sunt tari, se vede mana lui Tataee, dar parca tot piesele vechi le prefer mai mult. Cel mai mult imi plac "Hai sa fim high", "Cine e cu noi", "La vorbitor", "Nascut si crescut in Pantelimon". O alegere foarte buna a baietilor (cel mai probabil tot a lui Tataee), tipa asta, Jasmine, canta foarte bine, e peste Adriana Vlad ca voce.
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
nu stiu de ce se asteapta unii ca remixurile ar fi trebuit sa inlocuiasca variantele originale. in sensul de "sa fie mai tari". nici nu cred ca mafiotilor le-a trecut prin cap vreo secunda chestia asta. alea au fost, sunt si or sa ramana clasice.
"viata noastra" e un fel de aducere aminte, dar cu un sound de 2009. si care din mana lui tataee suna al dreacu de bine
articolul ala de pe muzica buna e doar o frustrare penibila pt ca (probabil) i-au refuzat sa-si vanda muzica prin intermediul site-ului lor. si bine au facut, de cand nu s-a mai intamplat sa rasune din toate colturile? cred ca de pe vremea cand nu exista netul.
"viata noastra" e un fel de aducere aminte, dar cu un sound de 2009. si care din mana lui tataee suna al dreacu de bine

articolul ala de pe muzica buna e doar o frustrare penibila pt ca (probabil) i-au refuzat sa-si vanda muzica prin intermediul site-ului lor. si bine au facut, de cand nu s-a mai intamplat sa rasune din toate colturile? cred ca de pe vremea cand nu exista netul.
- unu'
- spre 5000 de posturi, e ok
Viata Noastra este numele ...veterani inteleg mai bine versu' lu' tataee
pacat ca nu mai e swamp,cum s-a zis si pe forumul bug,lipseste dj-ul ..e cam aiurea fara un scratch,ceva...acum sa vina clipu' la "in anii ce au trecut" ..
pacat ca nu mai e swamp,cum s-a zis si pe forumul bug,lipseste dj-ul ..e cam aiurea fara un scratch,ceva...acum sa vina clipu' la "in anii ce au trecut" ..
Siempre Fidelis
Imi place. 

- nx
- dimineata verific forumu
pff ... nu il dawnlodez dar in schimb imi pregatesc urechile pentru calvaru cu mertanele si telefonele de cocalari din care va urla treaba asta .. ca doar tine e pe primu loc ? ...si imi imaginez cum la partea a 3-a isi vor aminti cu bucurie ce misto o ardeau pa partea a-2-a .. fascinati de statutul lor de cocalari nu vor ezita sa faca pe melancolici scotand buzuca la inaintare ...si amintindune de sufletelu lor ... aka jenibil
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
care parte a 3-a boss?
- Chill Will
- the funky man
nx wrote:pff ... nu il dawnlodez dar in schimb imi pregatesc urechile pentru calvaru cu mertanele si telefonele de cocalari din care va urla treaba asta .. ca doar tine e pe primu loc ? ...si imi imaginez cum la partea a 3-a isi vor aminti cu bucurie ce misto o ardeau pa partea a-2-a .. fascinati de statutul lor de cocalari nu vor ezita sa faca pe melancolici scotand buzuca la inaintare ...si amintindune de sufletelu lor ... aka jenibil

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
nu m`a impresionat albumul, nu`mi prea place, desi suna foarte bine. asta poate pentru ca nu am fost niciodata fan mafia, eu sunt cu zona de sud, baxter, sisu, 6ase 6ase astia
))
imi plac cateva dintre piesele originale, dar remixurile nu... de exemplu remixul de la "o lume nebuna" are un negativ frumos, dar nici nu se compara cu originalul.
ce pot sa spun ca m`a bagat in boala este "in anii ce au trecut"... chit ca albumul nu m`a impresionat, piesa asta compenseaza. era foarte tare si varianta veche, dar asta parca are un aer fresh... in anii ce au trecut remix cred ca o sa zguduie putin masinile vara asta

imi plac cateva dintre piesele originale, dar remixurile nu... de exemplu remixul de la "o lume nebuna" are un negativ frumos, dar nici nu se compara cu originalul.
ce pot sa spun ca m`a bagat in boala este "in anii ce au trecut"... chit ca albumul nu m`a impresionat, piesa asta compenseaza. era foarte tare si varianta veche, dar asta parca are un aer fresh... in anii ce au trecut remix cred ca o sa zguduie putin masinile vara asta
- kellu_joker
- spre 5000 de posturi, e ok
..mie nu-mi place cum da Mario pe Strazile...suna mai bine in prima varianta...
I've commited murder and I think I've got away !!!