EVENIMENTE hip-hop
Moderator: dan
-
- Professional Hater
-
- tanar
Lansare S-WeeD la Constanta
LANSARE S-WEED.
Avem placerea sa va prezentam sambata (9 februarie) in Constanta-Club Blackout - Bd Lapushneanu nr.192 Lansarea albumului Hip-Hop 'In Vara Lui Decembrie' semnat S-WeeD.In deschidere vor concerta:JoKeru',VraK,Guvid,SleeKey,plus invitatii surpriza!Intrarea?Doar 10 ron!Atat?Nu,la intrare se primesc cd-uri MOCA, cu albumul,in limita disponibila.Tu ce tre sa faci?Sa dai mai departe vestea si sa te prezinti la concert!
Avem placerea sa va prezentam sambata (9 februarie) in Constanta-Club Blackout - Bd Lapushneanu nr.192 Lansarea albumului Hip-Hop 'In Vara Lui Decembrie' semnat S-WeeD.In deschidere vor concerta:JoKeru',VraK,Guvid,SleeKey,plus invitatii surpriza!Intrarea?Doar 10 ron!Atat?Nu,la intrare se primesc cd-uri MOCA, cu albumul,in limita disponibila.Tu ce tre sa faci?Sa dai mai departe vestea si sa te prezinti la concert!
- christian k.
- vatraș local
antidot_14 wrote:http://pamparam.md/news/antidot-la-hip-hop-party-259.html
aici gaseshti un articol intr-o revista autohtona,Concert hip hop in club Afrika(chisinau)
Club AFRIKA
Vineri 8 Februarie
Start Time 17:00
Pret:25 lei
Atmosfera incendiara
dj Decont
dj Busha
Invitat Special din Romania " Antidot "
SikEratScriprum
T.J.K % Smoove
Imperiu Liric
si altii !
HipHop PARTY ! ! !
da mai departe acest mesaj !
- strabunicutza
- Bandit Queen
-
- TheRapist
iasi:
suceava:Sambata 16 februarie 2008 ora 18:30 in Club Sundays ,Iasi ,concert Cainele a.k.a So'ldat , Intentionat, Incorect , X-clus
Concert CEILALTI. Invitati : Ganditoru , Ars Poetica , Raportu . Data : 22 FEBRUARIE . Club Arena , Suceava. Intrarea 7 lei ( daca esti student strange saptamana asta ) . Brugner si Urban Groove o sa fie in casa ( de cultura . Filmeaza UTV imbracati-va fain.