C.I.A. - Craiova Independent Artists
Re: C.I.A. - Craiova Independent Artists
De vreo luna am un playlist de cateva albume romanesti care mi-au atras atentia, inclusiv al celor de la CIA.L-am ascultat de repetate ori si desi mi-au placut mai mult materialele ''Radio'' si ''6 gloante'', pot sa zic ca albumul ''Universal'' prezinta cea mai echilibrata punte dintre esenta si mainstream in hip-hop-ul romanesc. Singurul defect, parerea mea, e ca sunt prea multe piese. Suntem intr-o era unde informatia e foarte abundenta si trebuie pus mai mult accent pe subtilitate decat pe cantitate. Toate piesele sunt de o calitate inalta, toate au avut acel ceva care m-a prins, insa nu am putut sa ascult tot albumul cap coada, l-am ascultat pe shuffle, alaturi de alte albume. Cred ca asta ar fi singurul lucru de comentat, un album ca sa fie compact si sa fie prvit ca un intreg in ziua de azi, e indicat sa aiba 10-12 trackuri.
Tot respectul pentru CIA, e singura trupa din Romania care o ascult si inca nu am reusit sa ii vad live. Zic asta, pentru ca eu nu sunt cumparator de CD-uri, insa cand e vorba de concerte fac mereu tot posibilul sa ma duc.
Tot respectul pentru CIA, e singura trupa din Romania care o ascult si inca nu am reusit sa ii vad live. Zic asta, pentru ca eu nu sunt cumparator de CD-uri, insa cand e vorba de concerte fac mereu tot posibilul sa ma duc.
Re: C.I.A. - Craiova Independent Artists
This is the Reeeemiix!