Dubstep
Moderator: .etalosed
Re: Dubstep
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
stie cineva numele melodiei ??
vedeti si voi care puteti sa gasiti ep-ul lui draper - the introduction ep. eu nu am dat de el pe net de downloadat, poate voi aveti mai mult succes
omul chiar merita

enjoy life.
cred ca o sa ajunga destul de cunoscut Koreless asta.
- Alex Marius
- "Incet nu puteti sa mergeti?"
nu chiar.. pt. mizeria asta de filthstep s-a umplut kulturhaus sapt trecuta, miercuri. muuulta lume bolnava.. dadeau coate, calcau si varsau bautura.. daca ai nervi tari ii descarci pe muzica, m-am distrat calumealouye wrote:
trebuie sa ajung prin budapesta
dubbing is a must
icicle
lol , acum vad ca la penultimu post am postat un link gresit
lol , acum vad ca la penultimu post am postat un link gresit

Daca stie cineva numele piesei de la minutu 7:15...as fi foarte recunoscator.
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
asta:
nu e neaparat asta dubstep dar cam pe aici putem sa il incadram pe skrillex. m-a rupt in 20 omu... de cateva zile doar skrillex bag, si doar primul album

enjoy life.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
imi placea mai mult cand era in trupa lui emo.
anyway. http://www.facebook.com/event.php?eid=152199684861006 eskmo @ Bucharest.

anyway. http://www.facebook.com/event.php?eid=152199684861006 eskmo @ Bucharest.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
louye wrote:
nu e neaparat asta dubstep dar cam pe aici putem sa il incadram pe skrillex. m-a rupt in 20 omu... de cateva zile doar skrillex bag, si doar primul albume genial, desi zice lumea ca e comercial ca nu stiu ce, coaieeeeeee suna bine. acum daca unu are peste 1 mil de viewuri nu inseamna ca e de c***t. trebuie sa fii prea sucit la minte sa gandesti asa. NCristian, e atac la persoana

nu am zis niciodata ca daca are 1 mil de views e automat naspa , si nu am zis ca skrillex e naspa , omu e ok si atat(din pct. meu de vedere) , face acelasi cacat care l-am auzit de n ori si normal ca nu sunt impresionat.