dumbinos wrote:chestia ca nu poti trai din muzica nu are numai parti rele cum vedeti voi... ala care face muzica din pasiune, in timpul liber si in ciuda tuturor greutatilor, va scoate ceva mult valoros calitativ decat unu care trage ca se realizeze material.
sunt exemple gramezi de oameni care s-au stricat imediat ce au dat de gustul banului... si si-au pierdut respectul celor care au fost alaturi de ei pana atunci... curvasaria a fost si va mai fi in floare multa vreme
eu daca m-as apuca sa fac muzica as face'o doar din pasiune, pt ca iubesc muzica asta si as vrea sa o vad facuta bine, nu confiscata de toti nataraii... daca ar veni si bani din asta ar fi ok, daca nu ar veni iarasi foarte ok... pt ca nu asta mi-ar fi motivatia principala
si pana la urma asta mi-a placut in primu rand la genul asta... spiritul independent, rebel, care provoaca regulile stupide ale societatii si sunt in stare sa gandeasca singuri pt ei... cand treci in partea cealalta devii banal, previzibil, mediocru
dumbinos, e discutabil ce spui tu. E foarte greu sa spui ceva daca nu ai trait asta. Tu ai putea sa garantezi ca dupa un prim album facut de tine, din pasiune, etc, la prima oferta serioasa, in bani ma refer, nu ti-ai schimba un pic stilul??? Eu cred ca nimeni nu poate garanta acest lucru. Ceea ce a fost in 95-98, eventual 2000, nu mai are cum sa revina, atunci se contura industria HH, acum ea este in plin fuleu, si nu prea mai vrea nimeni sa cante din pasiune si sa manance Eugenii. Zic eu... Personal, nu m-am intalnit cu o asemenea oferta, insa oricum nu as canta cu Simona Nae, Gutza, sau Arsenium of the Milenium!