Waspy8.0 wrote:Ron....(heh........tu esti dubios.......toate la vremea lor......inclusiv tu...........tare freza tho`.........
foarte foarte dubios... "spui despre mine ca... (ce spunea adversarul)" si-apoi urma o replica fara absolut nicio legatura... (pe multi i-a prostit poate... pe mine nu )
Felicitari tuturor concurentilor, organizatorilor si prezentatorulor. Aforic, kiar ai fost cel mai bun. Respekt pt. toti ca au avut tupeu sa urce pe scena si sa spuna ce au avut de spus.
A fost cel mai adevarat show care l-am vazut pana acum si probabil nu o sa mai vad altul la fel pana la battle-ul de anu' viitor.
Daca puteti sa mai puneti si voi filmari (filehost sux) si cu celelalte battle-uri, in special finala care a rupt tot, si session-ul de la sfarsit !!
Maed1 wrote:... ah si inca ceva: cine plm se crede arssura asta? urata atitudine din partea lui....nush c i-o fi zis baiatu' ala d langa scena, dar indiferent d c i-a zis, nu trebuia sa reactioneze asa...el a pierdut, pt ca s-a facut d kkt....sincer sa fiu, sunt satul d fazele astea ale lui gen "eu d cand faceam Hiphop, tu ..." .........Dragonu i-a zis-o bine: "t dai mare ca faci Hiphop d 10 ani is nu ai nici o realizare!!!" ......
eu unu il detest rau d tot
In primul rand esti cacat , pt ca NU ai tupeu sa-i spui in fata asta. In al doilea rand baiatu` ala l-a injurat de mama ceea ce nu avea legatura cu ce se intampla in seara aia si nu se face.
D-aia Arssura are un mesaj pentru tine : "Tu nu o sa fii decat unul care face comentarii ... iar eu cel care compune! .. deci ramai un bagator de seama care nu are ce cauta pe scena ci doar in spatele ei ! "
Si din partea mea , mai du-te-n pula noastra NIMICULE !!!
Last edited by AnToniO on Sat Dec 17, 2005 6:32 pm, edited 1 time in total.
daca ar shti arssura ce poate baiatu ala care l-a injurat nu shtu cat ar mai comenta ..la fel si voi...ala rupe 15 mc ca voi..sincer...deci...nu mereu ce sta in spatele scenei nu si compune......comentarii de prisos....ciao!
sunt de acord cu tine emi l-am auzit shi eu aseara pe baiatu` ala... shi e mai bun k arssura clar
iar faptu` k ai tupeu sa-i spui cuiva in fatza ce crezi despre el, dupa parerea mea este intr-adevar o caliate... eshti kiar carnat dak nu ii spui... shi o arzi cu el tovarashi astea shi il vb de rau in fatza altora... asha e de kkt..
Limita de 5 downloaduri / 24 ore a fost atinsa.
Pentru a putea downloada nelimitat timp de 30 de zile trebuie sa upgradati contul.
Se poate face ceva ?!?
In legatura cu Arssura... nu stiu cati prieteni adevarati ar putea sa aiba un om ca el... dar cu siguranta e prea arogant pentru cat de putin poate... eu, unul, si multi altii nu-l inghitim
Pe un alt forum CreeruMic wrote:... Intr-adevar acum avem un campion adevarat care reprezinta cum se cuvine, frate, ODD-ul... nu mai vreau sa aud si la anu': "Eu dau rime pe loc tu te caci pe tine de fel// Daca tot ai fata de cur ma lasi sa-mi bag pula-n el !?" ...deci rime pe loc, inteleg, dar de 10 ani aceleasi rime pe loc ?!... oricum, la mine omu' a picat pe pata oarba...
Hahaha...itzi zic io ce s-a intamplat....am facut o mica vizita eu cu kondamnat mesei...pe care am incins cateva ekipe de...AMATEURSSSSSS...hah...tare...uitasem de faza asta