Oricum, e peste What's Up.Suzy wrote:pai si ais e tare sau cum?
WHAT'S UP
Moderator: .etalosed
-
- ce n'est pas possible
Re: WHAT'S UP
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
ais the chef=))))tare rau numele,imi aduce aminte de south park...o sa ascult pe youtube ca sunt curios acum:)
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
-
- ce n'est pas possible
Ais e chiar ok... nu baga la modul "mamamamamama frate ce tare e asta, ma sparge"... dar e ok.
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
vorba lu' aghiuta

- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
povestea inimii e marfa...ais asta nu e rau,dar e obisnuit...what's up e original
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
foarte original
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
nu mi se pare ca seamana neaparat cu the weeknd. si nu e ca si cum cineva din ro ar face muzica originala.
plm. tot ce facem noi e inspirat de afara. nu vad unde e problema. megga probabil zicea original fata de ce se face in ro acum.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Da. E tareSuzy wrote:pai si ais e tare sau cum?
Problema nu e ca seamana cu The Weeknd, cu X sau Z. Problema e ca e naspa. Parerea mea, ofc.
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
nu-mi place piesa. clipul e penibil, zic eu. mi se parea mai profi what's up asta, nu stiu...
Adverss wrote:Da. E tareSuzy wrote:pai si ais e tare sau cum?
pt astia de la granitza... da.

ba voi sunteti in alta lume?
nu cunosc nici pe uatzap nici pe aisdashef...da niciodata si nicaieri pe planeta asta nu puteti sa ii puneti in aceeasi oala...nici calitativ nici ca gen
singura chestie naspa la povestea inimii e clipu care e total neinspirat...in rest...pentru ce se vrea a fi...e perfect
AIS THE CHEF? sunteti senili..cine plm e asta? toti prietenii vostri de la bloc cu putin mai multa atentie...nu inseamna ca sunt ACOLO
stiam ca sistemu de valori e cel putin dubios, da nici chiar in halu asta..si nu..nu mai e vorba de pareri si gusturi
nu cunosc nici pe uatzap nici pe aisdashef...da niciodata si nicaieri pe planeta asta nu puteti sa ii puneti in aceeasi oala...nici calitativ nici ca gen
singura chestie naspa la povestea inimii e clipu care e total neinspirat...in rest...pentru ce se vrea a fi...e perfect
AIS THE CHEF? sunteti senili..cine plm e asta? toti prietenii vostri de la bloc cu putin mai multa atentie...nu inseamna ca sunt ACOLO
stiam ca sistemu de valori e cel putin dubios, da nici chiar in halu asta..si nu..nu mai e vorba de pareri si gusturi
asta e irevant, cu ce se vrea a fi:)de fapt, ce se vrea a fi? mie nu-mi placegeorgica wrote: singura chestie naspa la povestea inimii e clipu care e total neinspirat...in rest...pentru ce se vrea a fi...e perfect
E cam asa, manca'
e ok sa nu iti placa...nu e ok sa faci comparatii de cacat care nu isi au locu
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ba, se vrea a fi o piesa comerciala, sa ajunga la radio etc. nu reparii underground sunt target-ul de ascultatori.tuzzy wrote:asta e irevant, cu ce se vrea a fi:)de fapt, ce se vrea a fi? mie nu-mi placegeorgica wrote: singura chestie naspa la povestea inimii e clipu care e total neinspirat...in rest...pentru ce se vrea a fi...e perfect
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."