Jager - Cel Mai Album

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
NskY
#

Re: Jager - Cel mai album

Post by NskY »

deci? mai ai nevoie sa te promovezi aici sau inchidem taraba?
koulipak
fratele meu tu esti baiat

Post by koulipak »

sterge. ms
dan
Pop

Post by dan »

Image

asa arata albumul lui Jager

mai multe informatii despre album pe http://www.facebook.com/JagerGunFu
Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Re: Jager - Cel Mai Album

Post by Eladio wutanghiddenmember »

Interviu Jager (Exclusiv) http://www.hiphopdinromania.org/2012/05 ... lusiv.html

http://www.hiphopdinromania.org/2012/05 ... lusiv.html

Image
(ELADIO): Pe forumul Hades Records ai cerut să ți se șteargă topicul. De ce?
(JAGER): Bă sincer...d-aia. Pe forumul ăla sunt 3 păduchi de 9 feluri care se cred buricul pământului și au ori ca job ori ca hobby mâncatul de căcat.
http://www.hiphopdinromania.org/2012/05 ... lusiv.html
NskY
#

Post by NskY »

am o intrebare obiectiva... de ce mai exista topicul asta pe forum? a zis clar ca nu vrea sa aiba topic aici, mai are si tupeul ala sa vorbeasca in interviu asa ceva si pana la urma pentru ce? pentru ca e dedey la hip hop romanesc... ma rog, si intrebarea i-a fost servita, doar e luat de eladio interviul, care cred ca a avut orgasm cand a vazut ce raspuns a primit.
Inocent

Post by Inocent »

Mi se pare cam aiurea si deplasata intrebarea aia. Intr-un interviu ar trebui sa se vorbeasca despre materialul actual (cazul de fata) sau viitoarele materiale/concerte, nu de ce i-a sters X topicul sau de ce a cerut sa-i fie sters topic-ul. Astea-s labarii. Cat despre raspunsul lui... lasa de dorit, probabil is si io ca toata lumea tot un paduche.
NskY
#

Post by NskY »

de parerea asta am fost atat eu cat si mallone. total deplasata intrebarea, asta in primul rand. iar in al doilea rand, eu nu tin minte sa il fi jignit cumva pe forum (iar in alta parte nici atat)

asta e... mi-a multumit in felul lui pentru rabdarea pe care am avut-o scriindu-i atat. cat despre mallone, el nici nu tin minte sa fi intervenit pe forum in discutia respectiva, deci mi-e greu sa cred ca jager a zis ca mallone e de fapt paduchele punand link de trimitere spre profilul lui.

imi sustin ideea ca e importanta muzica, nu locul unde se afla topicul, nu certurile inutile de pe net, nu cine e omul. am mai observat si pe topicul sqn sau pe asta (nu mai am rabdare acum sa recitesc unde era) o anumita frustrare, pt ca vezi doamne, desi e piesa cu cedry2k nu e prea apreciata, nu are suficiente vizualizari si nu si-au castigat in rap locul pe care considera ca il merita... poate merita mai mult decat li se ofera, dar pentru asta nu trebuie sa isi exprime public ofurile, cu mai multa munca si cu o mai buna "strategie" de promovare, poate ar fi fost mai bine cu timpul. asta e, merge mai greu la noi, nu pot toti sa ajunga apreciati de sute de oameni peste noapte (cum a reusit spre exemplu flou rege, desi si flou rege a scos 2 albume cu gradul 0 inainte de asta si tot nu a zis pe net ca nu simte ca e suficient de apreciat)

bafta lor, si la cat mai multe piese cu cedry2k

nu e importantă muzica deoarece se vorbește degeaba despre ea. îi poți promova unuia albumul și când scoate un altul cere să nu mai vorbești de el pentru că nu îl mai reprezintă. apoi de bucurie ai orgasm
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

Fără s-am ceva cu Jager dar mi se pare destul de penibil interviul. :D

Am vrut să facem ceva la secția de poliție, dar Pro Tv-ul nu a acceptat
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

Mai încearcă o dată atunci.

O să mai încercăm, probabil la lansarea albumului SQN. Pistoale cu bile avem.

PS: Mulțumim Exile pentru like-ul la pagina de facebook, așteptăm albumul tău cu maxim interes
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

Mulţumesc la rândul meu pentru promovare. :lol:
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

mi se pare unul dintre cele mai puerile si mai penibile interviuri pe care le-am citit vreodata.
dar de ce ne-ar mira asa ceva ? doar e facut de un rapper zidar incult care,la fel ca multe sute de mii de romani ca el,a emigrat de vreo 12 ani in tara sub forma de cizma,fiindca in moldova natala,cu doar 10 clase nu se putea descurca in ale vietii,zidar incult si plin de tupeu care face referiri parsive la mine pe site-ul lui,site care are comportament de cotidian aservit politic,in care expresia sovietica "cine nu e cu noi,e impotriva noastra",capata sens deplin si se muleaza cum nu se poate mai bine pe specificul cotidianului ( in cazul de fata,blogul de hip-hop pe care multi de pe forumul asta "il detesta din ficati",dat fiind faptul ca promoveaza cu vehementa tot felul de non-valori care fac zgomot,si nu muzica )

jager n-are nicio vina in toata treaba asta,si chiar a fost discret si la locul lui,din punctul meu de vedere. de ce ? explicatia e foarte simpla si urmeaza mai jos. mai mentionez ca acest interviu a fost redactat in urma unei pauze de sex cu tamara mafioata,care vazand cat de prost e,l-a pus 3 luni pe tusa si nu i-a mai oferit lindic. cu o mana calda si parinteasca pe ciocoflender si una pe tastatura,eladio incepe :

(ELADIO): Nu te-am văzut prea mulțumit de feedback, ce te deranjează cel mai mult, cei ce ar trebui să promoveze sau cei ce ascultă?

(JAGER): Acum dai din casă...am zis pe un forum că feedback-ul e neașteptat de pozitiv dar puțin cantitativ. Nu că sunt neapărat nemulțumit ci mai degrabă puțin panicat...mă așteptam să aibă un impact mai rapid. Dar sunt convins că materialul e bun și își va croi mai devreme sau mai târziu drum către cât mai multa lume. Dacă nu o va face, să zicem ca va fi vina materialului, nu a celor care promovează și nici a ascultătorilor...asta ca să o ard pacifist.

in prima parte,eladio zidaru' afirma ca nu l-a vazut prea multumit de feedback,dupa care comite o greseala gramaticala,el trebuind sa puna punct dupa afirmatie ca sa incheie fraza,si abia apoi sa redacteze interogatia. dar nu-i nimic,10 clase,trecem peste.

replica lui jager arata foarte clar faptul ca eladio zidaru' cu 10 clase e instigatorul plin de frustrari,si vrea cu orice pret sa ajunga acolo unde-si doreste,adica la forumul hadesrecords. jager ii spune din prima "acum dai din casa",propozitie care sugereaza ca partea asta a discutiei ar fi trebuit sa ramana cumva intre 4 ochi,si sa nu puna intrebari de genul asta,care sa-l determine sa vorbeasca despre forum. la care jager in continuare e discret si nu doreste sa dea nume,afirmand impersonal faptul ca "a zis PE UN FORUM",si de aceasta data evitand a da nume.

Acum urmeaza partea superba a acestei discutii pe messenger transformata in interviu pe un site de hip-hop ce se doreste a fi respectabil.

(ELADIO): Pe forumul Hades Records ai cerut să ți se șteargă topicul. De ce?
(JAGER): Bă sincer...d-aia. Pe forumul ăla sunt 3 păduchi de 9 feluri care se cred buricul pământului și au ori ca job ori ca hobby mâncatul de căcat.

Aici eladio zidaru',dublu frustrat de faptul ca nu poate smulge usor o trimitere directa catre forumul hadesrecords si nici n-o poate fute pe tamara,care in acel moment statea in pizda goala in patul de langa icoane si-i facea teasing cu centura de castitate din fier forjat de pe santier pusa pe pizda,eladio zidaru' nostru virtual cel de toate zilele trece direct la ce dorea initial sa auda,si face trimitere directa la forumul hades records,intreband un lucru total irelevant pentru orice fel de interviu ai acorda oricarui fel de persoana.

aici subiectul interviului pe nume jager,probabil usor iritat de insistentele zidarului incult de la brescia asupra divulgarii numelui forumului hades records in imitatia aia de interviu,raspunde penibil si total nesustinut de vreun argument si spune cu sinceritate "d-aia",dar in acelasi timp afirma,nedand nume,ca pe acel forum sunt 3 paduchi de 9 feluri care se cred buricul pamantului si au ori ca job,ori ca hobby mancatul de cacat.

la care eladio,simtind cu abnegatie ca mana de pe ciocoflender isi duce misiunea pana la capat,si cumshotul pe mistrie se apropie vertiginos,face urmatoarea referire puerila si absolut parsiva la persoana mea :

Image
Image

A linkat cuvantul "paduchi" cu adresa http://www.hadesrecords.com/newforum/me ... 805,facand trimitere directa la profilul meu de pe forumul hades records,de parca ar fi avut vreo relevanta si ar fi interesat pe cineva vreodata parerea lui eladio despre "paduchii" de pe forum pe care jager i-a desemnat,el nicidecum facand referire la persoana mea,atunci cand a raspuns intr-un final la intrebarile lui,totusi usor iritat de insistentele nelalocul lor pe care le-a pompat zidarul italiano-bacauan cu 10 clase.

V-am prezentat,doamnelor si domnilor,cu argumente cat se poate de pertinente si sustinute de citate si poze,cum face eladio wutanghiddenmember interviuri pe haznaua de blog pe care il patroneaza. eu unul v-as recomanda sa nu mai intrati pe mizeria aia ordinara de blog,si sa va orientati catre alte site-uri mult mai obiective si mai bine scrise.

eu cu tarie consider ca s-a nascut un nou OTV in hip-hop. si acel OTV se numeste eladio wutanghiddenmember ( http://www.hadesrecords.com/newforum/me ... ile&u=8746 ) si HipHopDinRomania ( http://www.hiphopdinromania.org/ )

Acest post il voi pune si pe topicul lui de la sectiunea de hip-hop romanesc,pentru a-l vedea si lumea care intra acolo si nu intra la sectiunea de promovare/download.
Viața e complexă și are multe aspecte.
ozn
de pe forum

Post by ozn »

NskY wrote: bafta lor, si la cat mai multe piese cu cedry2k
Urat le mai zici.

Cat despre interviu, a dat un raspus pe masura pentru ce s-a intamplat pe topicul ala.

Mallone, Jager si Eladio se intrevad si pe alt forum: www.battle.friendhood.net acolo fiind cele petrecute, nu exista decat Hades pentru unii dintre noi.

Eladio zidaru', dar face o munca voltura pe care o apreciaza mai multi oameni decat pe a unora de pe aici.

Intru pe aici de mult timp, 2006 mai exact, mereu am asistat la o intriga puternica intre useri, nu-mi explic de ce.
Am foi, foite si schite!
Post Reply